- Konu Sahibi tugbapolatklc
75.97 çıktı sonucum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın. İkiz mi aceba. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Darısı başımıza75.97 çıktı sonucum![]()
Bu arada kaçıncı gününüzdü75.97 çıktı sonucum![]()
Ayın 28 inde transfer olmuştum. 6. Günüm bugünBu arada kaçıncı gününüzdü
Hayırlısı olsun bilemiyorum değer yüksek mi ilk günlere rağmen?Gözün aydın. İkiz mi aceba. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Darısı başımıza![]()
Transferin altıncı günü 76 olunca sanki öyle sandımHayırlısı olsun bilemiyorum değer yüksek mi ilk günlere rağmen?
Bende 29 unda transfer oldum. Bugün midem inanılmaz kötüAyın 28 inde transfer olmuştum. 6. Günüm bugün
Bekleyebilirsen çok daha iyi olur tabi. ben risk aldım ama çıkmasaydı beklerdim yine çünkü çok erken yaptım. İnşallah bebeğin seninledirBende 29 unda transfer oldum. Bugün midem inanılmaz kötükan vericem ama cumartesi sabahini beklesem mi acaba diyorum
Ya cok teşekkür ederimBekleyebilirsen çok daha iyi olur tabi. ben risk aldım ama çıkmasaydı beklerdim yine çünkü çok erken yaptım. İnşallah bebeğin seninledirhaberini bekliyorum buradayım
Merhaba Amin çok teşekkürler hayırlısı olsun , sonucunuz ne oldu acaba ? 31 ekimde tahlil yaptıracaktınız ?Çok teşekkür ederim rabbim bu yolda olup emek verenlerede hayırlı haberler versin çok zorlu dönem çok sabır istiyor bekliyorum bende 31 de kan tahlili istedi bakalım hakkimiza hayırlısı
Hayırlısı olsun erken öğrenmen süpermiş4.gun aksami yaptm sonrasinda 5.gun ve bgn 6.gun cizgi belirginlesti allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah![]()
Canım ne yaptın? Kan verecektin bu gün sonucun pozitiftir inşallahBende 29 unda transfer oldum. Bugün midem inanılmaz kötükan vericem ama cumartesi sabahini beklesem mi acaba diyorum
Ay cok korkuyorum ayaklarım gitmiyor 7.gunum bugün ama bu saat oldu hala oyalaniyorumCanım ne yaptın? Kan verecektin bu gün sonucun pozitiftir inşallah![]()
yaa kıyamammm ben de öyle olmuştum.. bekle o zaman az kaldı zaten test gününe en azından kesin sonuç alırsın. Dualarım seninle inşallah bebeğin seninledirAy cok korkuyorum ayaklarım gitmiyor 7.gunum bugün ama bu saat oldu hala oyalaniyorumkorkunun ecele faydası yokta hissiyatlarimida kaybettim belirsiz kaldım
![]()
Kesin haber veririm canımyaa kıyamammm ben de öyle olmuştum.. bekle o zaman az kaldı zaten test gününe en azından kesin sonuç alırsın. Dualarım seninle inşallah bebeğin seninledirGidersen de haber et amaaa
Son günlerde karamsarlığa düşmen normal zaman yaklaştı ya strese giriyorsun sakın yapma pozitif düşün pozitif olsun inşallah. Elini karnına koy dua ederek gitKesin haber veririm canımama suan ne ile karsilacagimi bilmiyorum ya cesaretimi toplayamadim nedense bugune kdr iyiydim ama dünden beri bi modum düşük
![]()
Merhaba test verdim bgn 8. Gunum beta 396Hayırlısı olsun erken öğrenmen süpermişDarısı başımıza inş. Amin çok teşekkürler
![]()