transferimin 5.günü bademciklerim acıyor acil yardım

historian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
1.404
0
116
Diğer
kızlar transferimin 5.günü bademciklerim acıyor ne yapmam lazım benim durumumda olan var mı?bu durumda ilaç kullanılabiliyor mu?

kızlar transferimin 5.günü bademciklerim acıyor ne yapmam lazım benim durumumda olan var mı?bu durumda ilaç kullanılabiliyor mu?

Canım geçmiş olsun, bence acil doktorunu ara, rastgele ilaç kullanmak çok sakıncalı, en basit otacı'nın boğaz pastillerinde bile hamilelerde kullanılması sakıncalıdır yazıyor...
Doktorun sana uygun bir ilaç vercektir mutlaka... Kendine iyi Bakkkk

geçmiş olsun bu durumda kullanılabilecek ilaçlar var doktorunu ararsan sana uygun ilacı verecektir bende yaşadım aynı şeyi doktorum vermiş ti uygun ilaç

teşekkürler kızlar.doktorumla konuştum panadol ve andorex verdi kullanan var mı bu ilaçları aranızda?

Geçmiş olsun arkadaşım...Karanfil çiğneyince diş ve baş ağrısı geçiyormuş belki boğaz ağrını da geçirir...

aynısı bana da olmuştu,doktorumu aradım,bir antibiyotik söyledi,ama ben kullanmadım.sakın bilmediğin bitki çaylarına falan başvurma,özellikle adaçayına.sabret,ılık şeyler iç,bebeği etkilemez,moralini bozma...

sağolun kızlar.bende ilaç içmeyi düşünmüyom gerek kalmadıkça.adaçayını biliyorum tatlım onu asla içmem.inşallah en kısa zamanda geçer yaaa.boğazımı sürekli su ile ıslak tutmaya çalışıyom.başka ne yapayım bilmiyom:olmaz:

narkozcum sen antibiyotik içmeden boğaz ağrını geçirebildin mi?gerçi bana antibiyotik vermedi ama.panadol ağrı kesici verdi birde boğaz spreyi andorex.

hatırlamıyorum,çok fenaydı,uyurken ağzımdan aldığım nefes boğazımı gıcıklıyodu.geçti ama.

sen şimdi bebeklerle birliktesindir belki,böyle güzel şeyler düşün çok ağır değilsen idare et.ınşallah güzel haberini alırız.Doktorlar tüp bebekte hassas olur diye düşünüyor insan ama öyle olmuyor.Bademcik falan filan naz gibi geliyor onlara,kullan şunu deyip geçiyor.

ilk deneme mi?Nerede yaptırdın,ne kadara?Belirti falan olmuyor,ilerleyen günlerde strese girme.sadece yerleşirken 10.gün falan 2dakikalık bir ağrı oluyor,o da değişebilir.

ben boğazlarımı sardığımda ve sıcak bişeyler içtiğimde iyi geliyor.örneğin nane limon,ıhlamur bunları deneyebilirsin.birde bol bol c vitaminli, sulu şeyler iç.ben faydasını görüyorum.

Bende çok kötü nezle oldum kızlar. ıki gündür hapşırmaktan mahvoldum. Transferimin tam 7. günü çok korkuyorum ya hapşırdıkça...tamda tutunma günleri sizce hapşırmakta tutunmaya engel olurmu?

ıwy7 bence çok evhamlı olma,tutunursa tutunuyor ama sen yine de ceyranda kalma ki şiddetli hapşırma.sonuçta insan tamamıyla sarsılıyor hapşırınca

iwy7 sanada geçmiş olsun canım kendine dikkat et.
hayattttcım boğazı sıcak tutmak bademcik için iyi değil diye biliyorum ben.sıcak mikrop üremesini daha artırır.yinede çok teşekkür ederim canım.

Back
X