D Duam04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2022 46 18 3 34 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Duam04 #1 Arkadaşlar transferimin 5 günü iki tane 5. Gün embriyosu transferim oldu bugün erken gebelik testiyle normal test aldım ikisinde de tek çizgi çıktı
Arkadaşlar transferimin 5 günü iki tane 5. Gün embriyosu transferim oldu bugün erken gebelik testiyle normal test aldım ikisinde de tek çizgi çıktı
Sihirlisopa Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Mart 2020 207 120 33 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Duam04 #41 Duam04 .!.: Arkadaşlar benim negatif sonucum değişeceğini de hiç sanmıyorum zaten 0.1 Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canınızı sıkmamaya çalışın Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Duam04 .!.: Arkadaşlar benim negatif sonucum değişeceğini de hiç sanmıyorum zaten 0.1 Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canınızı sıkmamaya çalışın
D Duam04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2022 46 18 3 34 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Duam04 #42 Sihirlisopa .!.: Hayırlısı olsun canınızı sıkmamaya çalışın Genişletmek için tıkla... Rabbim kimseyi umutla yürüdüğü yolda hüzünle geri dondermesin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Sihirlisopa .!.: Hayırlısı olsun canınızı sıkmamaya çalışın Genişletmek için tıkla... Rabbim kimseyi umutla yürüdüğü yolda hüzünle geri dondermesin
Sihirlisopa Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Mart 2020 207 120 33 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Duam04 #43 Duam04 .!.: Rabbim kimseyi umutla yürüdüğü yolda hüzünle geri dondermesin Genişletmek için tıkla... Aminnnn zamanı vardır ,vakti gelmemiştir .Allah bizim için en iyisini biliyordur.Hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.Benim de 3 başarısız transferim var sizi çok anlıyorum… Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Duam04 .!.: Rabbim kimseyi umutla yürüdüğü yolda hüzünle geri dondermesin Genişletmek için tıkla... Aminnnn zamanı vardır ,vakti gelmemiştir .Allah bizim için en iyisini biliyordur.Hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.Benim de 3 başarısız transferim var sizi çok anlıyorum…
Z zeynepdediki Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 36 20 3 30 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Duam04 #44 Duam04 .!.: Arkadaşlar benim negatif sonucum değişeceğini de hiç sanmıyorum zaten 0.1 Genişletmek için tıkla... Hiç üzülüp kendini yıpratma tekrardan toparlanıp yine denersin Allah herşeyin en iyisini biliyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Duam04 .!.: Arkadaşlar benim negatif sonucum değişeceğini de hiç sanmıyorum zaten 0.1 Genişletmek için tıkla... Hiç üzülüp kendini yıpratma tekrardan toparlanıp yine denersin Allah herşeyin en iyisini biliyor
Z zeynepdediki Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 36 20 3 30 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Duam04 #45 Duam04 .!.: Rabbim kimseyi umutla yürüdüğü yolda hüzünle geri dondermesin Genişletmek için tıkla... Amin çok zor bir yol Allah hepimizin yardımcısı olsun Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Duam04 .!.: Rabbim kimseyi umutla yürüdüğü yolda hüzünle geri dondermesin Genişletmek için tıkla... Amin çok zor bir yol Allah hepimizin yardımcısı olsun
D Duam04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2022 46 18 3 34 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Duam04 #46 zeynepdediki .!.: Amin çok zor bir yol Allah hepimizin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla... Amin canım Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zeynepdediki .!.: Amin çok zor bir yol Allah hepimizin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla... Amin canım
D Duam04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2022 46 18 3 34 10 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Duam04 #47 zeynepdediki .!.: Hiç üzülüp kendini yıpratma tekrardan toparlanıp yine denersin Allah herşeyin en iyisini biliyor Genişletmek için tıkla... Amenna ama maddi gücüm yok bunuda eşimi çok zorladım denedik ama olmadı Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zeynepdediki .!.: Hiç üzülüp kendini yıpratma tekrardan toparlanıp yine denersin Allah herşeyin en iyisini biliyor Genişletmek için tıkla... Amenna ama maddi gücüm yok bunuda eşimi çok zorladım denedik ama olmadı