• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferımın 5.gunu ve hıc belırtım yok!!! Lutfen deneyımlerınızı yazın

benim bu gün 11 günüm kan testim 2 çıktı pazartesi tekrarlatacağız ama çok umutlu değilim benim gibi düşük çıkıp yükselen okudunuzmu ?:(

insallah canim ya,destegin icin cok saol..
buarada dun merak etmistim,seninkilerin cinsiyeti ne?ne tatlilardir ya:1:.. hayirli evlatlar olur insallah canim:nazar::nazar:[/QUOTE
arkadaslar allahima sukurler olsunki kan testim positif,allahimin izniyle hamileyimmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
allahim kimsenin dilegini,istedigini,duasini geri cevirme,isteyen tum arkadaslarima,tanimadiklarimada yasat bu duyguyu:14::14::14:
desteginiz icin cok tesekkur ederim kislarrr:16::16:

ve az once koyu akintiyla karisik kan geldi,wc kagidiyla bi silmede gececek kadardi..galiba yerlesme kanamasi dedikleri bu olsa gerek:26:

oncelikle gozun aydın canımm benim demedimmi sana belirtileri bos ver diye allah sagsalim sorunsuz hamislik ve kucagına almayı nasip etsin benm degerlerim 500u gecmisti arkadasta 300 falandı ikizdi bence sendede ikiz kanamayı sakın gozardı etme doktoruna bildir kendini fazla yorma benim minnoslarım biri kız biri erkek bas edemiyorum valla rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın

benim bu gün 11 günüm kan testim 2 çıktı pazartesi tekrarlatacağız ama çok umutlu değilim benim gibi düşük çıkıp yükselen okudunuzmu ?:(

canım sıkma canını boyle bisey duymadım ama insallah senden duyarız hamis haberlerini verirsin burda

canım tebrİk ederİm rabbİm tamamına erdİrsİn.hayırlı sağlıklı sıhhatlİ bİr şekİlde kucağına alırsın İnş.
Değerİn çok İyİ maşallah.benİm değerde 200 küsürdü dr banada belkİ çİftİr demİştİ ama tek oldu.rabbİm senİn gönlüne göre versİn.
İkİz olsunda sen gör gününü:))
hadİ tekrar hayırlısı olsun hakkında.
canim cok sagol,allah razi olsun senden,ayy korkutma beni gor gununu falan derken..)))))))))))) benim babam tarafi ikiz hep,bilirim zorlugunu,amcam ikiz,cocuklari ikiz ..))) napalim kismette ne varsa kabulumdur..
minik kizini op benim icin..))

yazmadan edemeyeceğim kaç gündür topiğe bakıp bakıp çıkıyordum :)neyseki mutlu son çok sevindim :)rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir duygu olmalı ..bende geçen ay ilk tüp bebekte negatifi aldım çok üzüldüm ama toparlandım kaldım yerden devam edeceğim şimdi dondurulmuşları deneyeceğim inşallah bu sfeer minişlerim sıkı sıkı tutunurlar bana .ilk denememde çok stres yaptım gerçekten bu sefer daha rahat olacağımı düşünüyorum ..tekrar tebrikler bu güzel duyguyu isyeten tüm kadınlara yaşatsın rabbim :)
evet mutlu sona erdik simdilik,tabi rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip ederse..
insallah buzbebislerin annelerinin sicacik gobuslerine tutunurlar...gerceketen stres cok kotu,ben cok belirti aradim ama asiri stres olmadim,insallah seninde hersey yolunda gider,dualarimdasin canim

mesajını yeni gördüm gözün aydın rabbim gönlünüze göre versin inş kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz.kib asıl iş bundan sonra dikkat et strese girme
tesekkur ederim canim benim,aminnnnn diyorum ,elbette dikkat ederim kolaylikla bugunleri gormedik..)))uyarin icin saol.:34:

Sugarbaby

günlerdir bakıyordum çok tebrik ederim canım rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almaya nasip etsin :nazar::nazar:

:46::46::46:
oylemi merakmi ediyordun bizi..))) veee mutlu son simdilik,allahim hayirlisiyla sonunuda getirir insallah

vallaha guzelim nedesem bilemedim ki:26:.. insallah mucizen supriz yapar sana

insallah canim ya,destegin icin cok saol..
buarada dun merak etmistim,seninkilerin cinsiyeti ne?ne tatlilardir ya:1:.. hayirli evlatlar olur insallah canim:nazar::nazar:[/QUOTE

oncelikle gozun aydın canımm benim demedimmi sana belirtileri bos ver diye allah sagsalim sorunsuz hamislik ve kucagına almayı nasip etsin benm degerlerim 500u gecmisti arkadasta 300 falandı ikizdi bence sendede ikiz kanamayı sakın gozardı etme doktoruna bildir kendini fazla yorma benim minnoslarım biri kız biri erkek bas edemiyorum valla rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın
tesekkur ederiz,aminnn canim,az once yine akintinin icinde kan vardi,ama oyle aktif akmiyor yinede arayimmi bilemedim:26:
demek bi kiz bi erkek ayyy tam hayalimdeki gibi,,,rabbim bana ve isteyene nasip etsin
masallah kuzucuklarina :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: isir onlari annesi ..))))

canim cok sagol,allah razi olsun senden,ayy korkutma beni gor gununu falan derken..)))))))))))) benim babam tarafi ikiz hep,bilirim zorlugunu,amcam ikiz,cocuklari ikiz ..))) napalim kismette ne varsa kabulumdur..

evet mutlu sona erdik simdilik,tabi rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip ederse..
insallah buzbebislerin annelerinin sicacik gobuslerine tutunurlar...gerceketen stres cok kotu,ben cok belirti aradim ama asiri stres olmadim,insallah seninde hersey yolunda gider,dualarimdasin canim

tesekkur ederim canim benim,aminnnnn diyorum ,elbette dikkat ederim kolaylikla bugunleri gormedik..)))uyarin icin saol.:34:

oylemi merakmi ediyordun bizi..))) veee mutlu son simdilik,allahim hayirlisiyla sonunuda getirir insallah

tesekkur ederiz,aminnn canim,az once yine akintinin icinde kan vardi,ama oyle aktif akmiyor yinede arayimmi bilemedim:26:
demek bi kiz bi erkek ayyy tam hayalimdeki gibi,,,rabbim bana ve isteyene nasip etsin
masallah kuzucuklarina :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: isir onlari annesi ..))))

ısırırım ısırmasınada babalarıda benı ısırır sonra)))))) pek kıymetlidir cocukları bagırtmıyor bile ara drunu canım soyle bakalım ne dicek bahs ettigim arkadasımda vardı kahve rengi gibi doktor fitil verdi 3ay zaten igle kullandık hepimiz proginex ignesi

Son düzenleyen: Moderatör:

ısırırım ısırmasınada babalarıda benı ısırır sonra)))))) pek kıymetlidir cocukları bagırtmıyor bile ara drunu canım soyle bakalım ne dicek bahs ettigim arkadasımda vardı kahve rengi gibi doktor fitil verdi 3ay zaten igle kullandık hepimiz proginex ignesi

haha senide isirsin ne olacak bitmezsin ya..))))))))))))) ne guzel kiymet veren bi baba masallah babayada:nazar:
tamam canim sabah ilk isim ariyacagim,ilgin icin tesk.ederim cnm :16:

ben şakasına takılmıştım sende İstİyorsun ya İkİz ondan:)
Ama zorluğuna zordur heralde ben 1 taneyle zor uğraşıyorum.senİn zamanlarında bende İkİz olsa derdİm ama şİmdİ o fİkİrdemİyİm dersen asla:)
rabbİm nasİp etsİn hayırlısıyla ya bİr tane ya 2 tane farketmez.hayırlısıyla kucağına alırsın İnş sugar.
Rabbİm tüm İsteyenlere nasİp etsİn.

arkadaslar allahima sukurler olsunki kan testim positif,allahimin izniyle hamileyimmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
allahim kimsenin dilegini,istedigini,duasini geri cevirme,isteyen tum arkadaslarima,tanimadiklarimada yasat bu duyguyu:14::14::14:
desteginiz icin cok tesekkur ederim kislarrr:16::16:

ve az once koyu akintiyla karisik kan geldi,wc kagidiyla bi silmede gececek kadardi..galiba yerlesme kanamasi dedikleri bu olsa gerek:26:

pek bi sevindim canım ya allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.:nazar::nazar:

ben şakasına takılmıştım sende İstİyorsun ya İkİz ondan:)
Ama zorluğuna zordur heralde ben 1 taneyle zor uğraşıyorum.senİn zamanlarında bende İkİz olsa derdİm ama şİmdİ o fİkİrdemİyİm dersen asla:)
rabbİm nasİp etsİn hayırlısıyla ya bİr tane ya 2 tane farketmez.hayırlısıyla kucağına alırsın İnş sugar.
Rabbİm tüm İsteyenlere nasİp etsİn.
Cok haklisin tahmin edebiliyorum ne zor oldugunu cnm..

pek bi sevindim canım ya allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.:nazar::nazar:
Tesekkur ederim cnm..aminnnnn insallah isteyen herkeze..

kizlar pozitif alan herkeze saglili hayirla kucaginiza almak nazip etzin allah olmayana bu duygulari yasatsin.... benim bügün 7 günüm gercekten zor günler hic gecmiyor ve günler yaklastikca hic umudum kalmiyor test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum...

kizlar pozitif alan herkeze saglili hayirla kucaginiza almak nazip etzin allah olmayana bu duygulari yasatsin.... benim bügün 7 günüm gercekten zor günler hic gecmiyor ve günler yaklastikca hic umudum kalmiyor test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum...

rabbim hayırlı güzel haberler almanı sağlasın umutsuzluğa sakın düşme rabbim istedikten sonra neden olmasın dua et

Amin canim
Bende birkac gun oncesine kadar senin gibiydim,ama bosuna arayis icine girmisim,bosuna umutsuzluga kapilmisim
Allahi izniyle ins.sende positifi gorursun..sakin idrartesti yapma benim 10. gunde negatifti,11.gun kan testimin 338 cikmasina ragmen idrarda cikmadi...
Habersiz birakma bizi cnm.

yarın test günüm,eşimin yüzünden son güne kadar bekledim:(( çok gerginim baklım nolcak,11.günüm,çok heyecanlıyım,korkuyorum,kalbm yernden çıkacak sanıyorum...dua edin bana lütfen,inşllh hayrlı haberi alırım...

yarın test günüm,eşimin yüzünden son güne kadar bekledim:(( çok gerginim baklım nolcak,11.günüm,çok heyecanlıyım,korkuyorum,kalbm yernden çıkacak sanıyorum...dua edin bana lütfen,inşllh hayrlı haberi alırım...

Insalllah guzel haberlerle gelirsin cnm. Dualarim seninle

Gunaydin arkadaslar
Benim 3 gundur akintiyla birlikte kanama gibi acik kahve biseyler gelip duruyor,bu normalmi
Ve sabahta azcik karin ve bel agrisiyla uyandim..cok endiseliyim.
Hastaneyi ariyorum ulasamiyorum doktora deli olacam..

cnm sürekli takip ediyordum seni, şimdi haberini almak için topiciğe girdim ama sen önce test yapmışın çıkmış çok şükür.. hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah canımmm.. ilaçlarına devam ediyorsun değil mi crinone jel mi kullanıyosun progestan mı. onlara devam et ve bence biraz yat. yerleşme kanaması denen şey olabilir. ama yine de doktoruna ulaşmaya çalış cnm inşallah ciddi birşey değildir..

Son düzenleme:
tranferimin 6.günü sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım 6.denem oysaki geçmiyor günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

canLarıım kötü süprizle karşılaştım :14::14: KANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 :14::14: :14::14: :14::14: :14::14: :14::14: NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR :14::14: :14::14: :14::14:

2 oncesine ne kadar mutluydum,havalarda ucuyordum anne olacaktim,yavrumu kollarima alacaktim :14::14::14::14:
sabah fena bi karin agrisi ve koyu kivamli bi agriyla hasteneye acile gittik
ugs ile bakti bisey goremiyorum dedi,yani adet kanamasina benziyor dedi
ne hamilesin,ne dedilsin dedi:14::14::14::14:
4+2 haftalik olmam gerekiyor, bu kadarlik gebelikte gorukmezmi arkasalar
bittimi umudum yani:14::14::14::14:
hic iyi degilim lutfen biseyler yazin

Back
X