Transferımın 5.gunu ve hıc belırtım yok!!! Lutfen deneyımlerınızı yazın

ya bana düşük gibi geldi değerim,ikiz değildr demi?ikiz olsa daha yüksek çıkardı sanırım€???:nazar::nazar::nazar:

şimdiden hayırlı olsun rabbim inş kucağına da almayı nasip eder benim 346 çıkmıştı ikiz olabilir diye çok sevindim ama bugun tek olduğunu gördüm olsunda bir veya iki hayırlısı artık

2 oncesine ne kadar mutluydum,havalarda ucuyordum anne olacaktim,yavrumu kollarima alacaktim :14::14::14::14:
sabah fena bi karin agrisi ve koyu kivamli bi agriyla hasteneye acile gittik
ugs ile bakti bisey goremiyorum dedi,yani adet kanamasina benziyor dedi
ne hamilesin,ne dedilsin dedi:14::14::14::14:
4+2 haftalik olmam gerekiyor, bu kadarlik gebelikte gorukmezmi arkasalar
bittimi umudum yani:14::14::14::14:
hic iyi degilim lutfen biseyler yazin

canim gecmis olsun cok uzuldum senin icinde...,benim durumumda pek iyi degi.icim yaniyor :14::14:
bebegim yok artik
canım hayır olamazzz :50: ALLAH korusun yaa sen tekrar test yaptırdın mı :26: bebişin seni bırakmasın canımm lütfen son gelişmeleri bildir özel dualarımdasınn inşallah yanılmayız güzel haberlerini bekliyorumm cnm :49::31::16:

slm arkadaşlar,bugün 2. kan tahlilimi verdim.14. gün 193 çıktı..12.gün 103 çıkmıştı. ya sanki çok yavaş ilerliyoruz bişey olmaz demi?perşembe günü tekrar kan vericem ve muayene olcam.çok korkuyorum bişi olcak diye

slm arkadaşlar,bugün 2. kan tahlilimi verdim.14. gün 193 çıktı..12.gün 103 çıkmıştı. ya sanki çok yavaş ilerliyoruz bişey olmaz demi?perşembe günü tekrar kan vericem ve muayene olcam.çok korkuyorum bişi olcak diye

böyle kafanı takarsan olmayacağı varsa da olur relax ol hamileliğin tadını çıkar

arkadaşlar hani derler ya sakınan göze çöp batar diye bugün düştüm sonra kasığımda herzaman bi agrı vardı ve hafif şişlik tamda oraya sert bi cisim denk geldi.. 2 saat kıvraandım yerdee ağlamaktan canım çıktı.. tutuncağı varsada bu darbede tutunmaz artık.. ne kadar üzgünüm anlatamam..:43::43::43::43:

arkadaşlar hani derler ya sakınan göze çöp batar diye bugün düştüm sonra kasığımda herzaman bi agrı vardı ve hafif şişlik tamda oraya sert bi cisim denk geldi.. 2 saat kıvraandım yerdee ağlamaktan canım çıktı.. tutuncağı varsada bu darbede tutunmaz artık.. ne kadar üzgünüm anlatamam..:43::43::43::43:

canım benim rahat ol mikroskopla görünen enbriyo karnına sert cisim geldi diye tutunmamazlık yapmaz .üstelik onun içinde bulunduğu basınçlı zar korur onu stres yapıp kendini üzme...

canım benim rahat ol mikroskopla görünen enbriyo karnına sert cisim geldi diye tutunmamazlık yapmaz .üstelik onun içinde bulunduğu basınçlı zar korur onu stres yapıp kendini üzme...

Haklısın canım ben sanırım iyice stres yaptım.. elimde değil ama korkuyorum işte.. allaha emanet olsun artık..

canım hayır olamazzz :50: ALLAH korusun yaa sen tekrar test yaptırdın mı :26: bebişin seni bırakmasın canımm lütfen son gelişmeleri bildir özel dualarımdasınn inşallah yanılmayız güzel haberlerini bekliyorumm cnm :49::31::16:
malesef bebegimi kaybettim,allahim boylesini hayirli gordu,yapacak bisey yok
yilmak yok yola devam diyorum

lutfen kendini strese sokma insallah bisey olmaz,tadini cikar canim

canim ben hastane donusu cok skismistim arabada tutamayacak derecedeydim evimizin onune gelince kostura kostura asansore kostum,yani bisey olmadi,,sen gonlunu ferah tut
rahmindeki sividan bisey olmaz merak etme:34:

Canım her denemeden sonra başarı oranı artıyormuş. mesela şimdi %40 ise 3. deneme %80 diyorlar. O yüzden korkuyorum. sende nasıl belirtiler oldu nasıl hissettin tuttuğunu.. buarada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm..

:109:

amiin canım saol..ben hiç bişe hissetmedim inan öğrenene kadar.. belirti arama hiç ancak belli olduktan sonra ağrılar başladı gögsüm acımaya başladı.. rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahh :)

arkadaslar merhaba,benim bugun transferimin 5.gunu 2 tane 3 gun embriyosu konuldu ama hic bi belirtim yok,ne kasik batmasi,ne adet agrisi gibi agri,ne goguste hassasiyet yok yok yok...biraz sari akintim var oda kullandigim fitilden olmali,ilaclar bile bende bi hassasiyet yaratmadi ya..))
belirti aramam gerektigini bildigim halde caresizce ve sabirsizca arayip duruyorum,cunki bu benim son sansim:50::50:

ne olur hamis arkadaslar belirti olmadan hamile kaldinizmi ,lutfen deneyimlerinizi paylasirmisiniz?
simdiden allah razi olsun sizlerden:16:

canım merhaba sakın moralini bozup üzülme çünkü bende transfer sonrası hiç bir belirti olmayanlardanım hatta ümitsizliğe bile kapılmıştım herkez sürekli bişeyin yokmu ? hiçmi bişey hissetmiyorsun diye sorup duruyorduu ? evet hiç belirtisiz transferin 10.günü hamile olduğumu öğrendim şu anda 23 haftalık hamileyim ve bir kızım olucakk yüce Rabbim sanada nasip etsin inşallahh :)) sanırım biz şanslı grubuz çünkü hala bişey hissetmiyorum kızımın tekmelerinden başkaa ;)))

arkadaşlar bugun dayanamayıp idrar testi aldım 2 çizgi çıktı çok sasırdım.. bugun transferimin 7 günü sizce yanılma var mıdırr? çookk heyecanlıyımmm.. allahım dualarımızı kabul etsin hepimizze evlat nasip etsinn...

malesef bebegimi kaybettim,allahim boylesini hayirli gordu,yapacak bisey yok
yilmak yok yola devam diyorum

lutfen kendini strese sokma insallah bisey olmaz,tadini cikar canim

canim ben hastane donusu cok skismistim arabada tutamayacak derecedeydim evimizin onune gelince kostura kostura asansore kostum,yani bisey olmadi,,sen gonlunu ferah tut
rahmindeki sividan bisey olmaz merak etme:34:
canımm benimm inanki çokk üzüldüm çokk :14::14: aynen yapacak bişi yok yeni umutlara yelken açmalıyızzz :31: kendine cici bak öptüm cnm :29::16: dualarımdasınn

arkadaşlar bugun dayanamayıp idrar testi aldım 2 çizgi çıktı çok sasırdım.. bugun transferimin 7 günü sizce yanılma var mıdırr? çookk heyecanlıyımmm.. allahım dualarımızı kabul etsin hepimizze evlat nasip etsinn...

benimde transfrimin 7.ci günü. hadi inşallah hamişsindir.

...........

tebrikler arkadaşım ,hayırlı uğurlu olsun hamilesin ne güzel:):):)yanılma olmuyor cnm benim idrar testinde silik çıkmıştı 2. çizgi,kandada hamile olduğum kesinleşti...biraz önce kan testi yaptır hadi hayırlı olsun:9

çok mutluyum sabahtn beriii içim içime sığmıyor eşime nasıl söylesem onu düşünüyorum.. :) çok güzel bir duygu allaah herkeze nasip etsin.. :)

ayy neguzel insallah canim ya,allahim saglikla kucagina aldigin gunleride gostersin
senin adina cok mutlu oldum:nazar::nazar::nazar:

canımm benimm inanki çokk üzüldüm çokk :14::14: aynen yapacak bişi yok yeni umutlara yelken açmalıyızzz :31: kendine cici bak öptüm cnm :29::16: dualarımdasınn
bende uzuldum ama yapacak bisey yok,bulutlarin ustunden yerin dibine cakildim resmen ama bunada sukur diyelim

çok mutluyum sabahtn beriii içim içime sığmıyor eşime nasıl söylesem onu düşünüyorum.. :) çok güzel bir duygu allaah herkeze nasip etsin.. :)
ben cicek gondermistim esime,icinede not yazmistim,ilk ultrasyon randvumu almistim ve hemen bu notu yazmistim"': babacigim 22 nisan beni gormeye gelirmisin ":
esim cok ama cok sasirmisti :1:
malesef kismet olmadi,:50:

arkadaslar benim pazargunu dusuk oldu ya, pazarteside degerim 2.2 ye dustmustu bugun evdeki idrar testini yaptim az once hemen cok belirgin bi sekilde cift cizgi cikti.hscg hormonu tamamen nezaman cikar vucuttuan:44:

arkadaşlar mrb benimde 3. denemem ve bugün 4.günüm buseferki dondurulmuş emriyo ve 2 tane transfer ettiler benimde hiç bi belirtim yok hatta bazen unutuyorum bile transferimi bilmiyorum allahtan hayırlısı

Back
X