- 7 Aralık 2022
- 66
- 17
- 18
- 29
- Konu Sahibi papatyamur
Ayın 4 ünde 3.gün embriyosu transferi oldu bugün kasiklarim çok ağrıyor idrar testi yapsammi ikinci denemem negatif görcem diyede korkuyorum kızlar yardımcı olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrarda çıkmaz boşuna moralinizi bozmayınAyın 4 ünde 3.gün embriyosu transferi oldu bugün kasiklarim çok ağrıyor idrar testi yapsammi ikinci denemem negatif görcem diyede korkuyorum kızlar yardımcı olurmusunuz
Merhaba,Ayın 4 ünde 3.gün embriyosu transferi oldu bugün kasiklarim çok ağrıyor idrar testi yapsammi ikinci denemem negatif görcem diyede korkuyorum kızlar yardımcı olurmusunuz
Çıkmayabilir benim 5.gün embriyosu 7.gün çıkmadı, 8.gün silik çizgi çıktı.Ayın 4 ünde 3.gün embriyosu transferi oldu bugün kasiklarim çok ağrıyor idrar testi yapsammi ikinci denemem negatif görcem diyede korkuyorum kızlar yardımcı olurmusunuz
merhaba benim 4.gün embriyosuydu transferin 6.günü idrar testinde silik çıktı 7.gün kan verdim 14 cıktı değerim ama bence 9.gün idrar testi yap varsa kesin cıkar ikilemde kalmazsınAyın 4 ünde 3.gün embriyosu transferi oldu bugün kasiklarim çok ağrıyor idrar testi yapsammi ikinci denemem negatif görcem diyede korkuyorum kızlar yardımcı olurmusunuz
Kaç hücreli olduğunu bilmiyorum da embriyo kalitesi G2Merhaba,
İnşallah pozitif sonuç alırsınıztransfer edilen kaç hücreliydi ve grade kaçtı?
Dayanamayıp biraz önce yaptım tek çizgi oluştu moralim çok düştüÇıkmayabilir benim 5.gün embriyosu 7.gün çıkmadı, 8.gün silik çizgi çıktı.
Henüz erken canınızı sıkmayın lütfenDayanamayıp biraz önce yaptım tek çizgi oluştu moralim çok düştü
Sizin pozitif miHenüz erken canınızı sıkmayın lütfenben de üzülüp ağlamıştım boşunaymış. Herkesin erkenden idrarda çıkmıyor.
Çok erken şu an 9. Ve 10.günden önce yaptıklarında tek çizgi gören kişiler var. 10.günden sonra belli olur 3.gün embriyosu. Ve geç tutunmuş da olabilir. İnşallah pozitiftir.Dayanamayıp biraz önce yaptım tek çizgi oluştu moralim çok düştü
Aminn inşallah Rabbım herkese nasip etsin benide içinde görsünÇok erken şu an 9. Ve 10.günden önce yaptıklarında tek çizgi gören kişiler var. 10.günden sonra belli olur 3.gün embriyosu. Ve geç tutunmuş da olabilir. İnşallah pozitiftir.
EvetSizin pozitif mi
Rabbım kucağınıza sağlıklı bir şekilde almayida nasip etsin inşallah
Amin isteyen herkesin inşRabbım kucağınıza sağlıklı bir şekilde almayida nasip etsin inşallah
Merhaba ven 11. Günü yapmıştım negatifti inanmadım akşamına gittim kan vermiştim meğerse pozitifmis idrar testine inanmaDayanamayıp biraz önce yaptım tek çizgi oluştu moralim çok düştü
Ayyy ne güzel maşallah.. moral verdiniz vallahi.ilk transferdede 4.gun başlamıştım yapmaya sürekli tek çizgi gördüm cok ağlamıştım 12.gun kan verdiğimde negatifti bu sefer yapıp moral dusurmuycem dedim ama duramadımMerhaba ven 11. Günü yapmıştım negatifti inanmadım akşamına gittim kan vermiştim meğerse pozitifmis idrar testine inanma
Evet canım biraz sil kafandan rahat ol stres yapma kendineAyyy ne güzel maşallah.. moral verdiniz vallahi.ilk transferdede 4.gun başlamıştım yapmaya sürekli tek çizgi gördüm cok ağlamıştım 12.gun kan verdiğimde negatifti bu sefer yapıp moral dusurmuycem dedim ama duramadım