Merhaba, evde erken gebelik testi deneyebilirsiniz, herkesin vücudu farklı oluyor burada o kadar çok insan varki belirti olmadan pozitif olanlarMerhaba, 31 Martta iki tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 8.günüm hala belirtim yokTutunmuş mudur benim gibi aynı durumu yaşayan var mı?
Test yapmaya çok korkuyorum olumsuz sonuç alırım diyeMerhaba, evde erken gebelik testi deneyebilirsiniz, herkesin vücudu farklı oluyor burada o kadar çok insan varki belirti olmadan pozitif olanlar
Bu gün zaten 8.gününüz ise yarın kan testi verebilirsiniz 5.gün embriyolarda 9.gün kan testi veriliyorTest yapmaya çok korkuyorum olumsuz sonuç alırım diyeÇünkğ daha önce olumsuz bir aşılama sürecim oldu sanki test yaparsam yine aynı sonucu yaşayacakmışım gibi geliyor
Hiç cesaretim yok erkenden yapmaya. Doktorum 12. günde yaptır testi demişti. Saçma gelebilir belki yaşamayan bilemez çok heyecanlıyım aynı zamanda da korkuyorum yine olumsuz olursa diye. Allah büyüktür inşallah isteyen bu yolda çaba gösteren herkese bir an önce nasip etsin çok dua ediyorum herkeseBu gün zaten 8.gününüz ise yarın kan testi verebilirsiniz 5.gün embriyolarda 9.gün kan testi veriliyor
Test yaptınız miHiç cesaretim yok erkenden yapmaya. Doktorum 12. günde yaptır testi demişti. Saçma gelebilir belki yaşamayan bilemez çok heyecanlıyım aynı zamanda da korkuyorum yine olumsuz olursa diye. Allah büyüktür inşallah isteyen bu yolda çaba gösteren herkese bir an önce nasip etsin çok dua ediyorum herkese
Evet test sonucum pozitifTest yaptınız mi
Yaaa çok mutlu oldummmm dün msjinizi okuduğumda size çok dua ettim İnşallah 12 gün snra bende güzel haber alirimEvet test sonucum pozitifRabbim bu mutluluğu dileyen herkese nasip etsin, herkese dua ediyorum
Cok tesekkür ederimYaaa çok mutlu oldummmm dün msjinizi okuduğumda size çok dua ettim İnşallah 12 gün snra bende güzel haber alirim
Merhaba çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız benimde 2 mayısta transferim oldu ayın 12 de kan vericem bende evde yapmaya korkuyorum ve hiç bişey hissetmiyorum sadece ikinci günü 3 4 dk süren bi adet sancısı gibi tuttu geçti inşallah bende sizin gibi pozitifi görürüm çok korkuyorum ilk transferim olumsuz geçti çok kötüydüEvet test sonucum pozitifRabbim bu mutluluğu dileyen herkese nasip etsin, herkese dua ediyorum
Yaa bana da 2 adet 5. Gün embriyosu kondu 12. Gün pozitifi gördüm doktorum ultrason için iki hafta sonraya randevu verdi hala gram belirtim yok sizde de öyle mi olmuştuIKiz kizlarim simdi 5 yasinda.bende sizinle ayni sureclerden gectim.surekli okurdum buralari.2.denemede donmus embryo ile tutundu ikizlerim.hic bir belirtim yoktu.pozitifkende ilk negatifimde de.
Evet aynen oyle olmustu.benim ikinci denemem donmus embryoydu hic ama hic belirtim olmadi.(pozitif olan)Yaa bana da 2 adet 5. Gün embriyosu kondu 12. Gün pozitifi gördüm doktorum ultrason için iki hafta sonraya randevu verdi hala gram belirtim yok sizde de öyle mi olmuştu
Benimde ilk transferim negatif olmuştu. Sizinle aynı gün transfer olmuşuz. Ama benim regl günümden bir gün önce transfer oldu. Bu normal mi onu da bilmiyorum. Ama bir iki gündür regl olacakmış gibi karnım ağrıyor. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Salı günü test günüm ama pek ümidim kalmadı açıkçası. Ve 6. Gün embriyosu. Umarım güzel haberler alırızMerhaba çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız benimde 2 mayısta transferim oldu ayın 12 de kan vericem bende evde yapmaya korkuyorum ve hiç bişey hissetmiyorum sadece ikinci günü 3 4 dk süren bi adet sancısı gibi tuttu geçti inşallah bende sizin gibi pozitifi görürüm çok korkuyorum ilk transferim olumsuz geçti çok kötüydü
Benim 5.gün embriyosu kalitesi iyi dedi doktorum ben test yapmadım yapmakda istemedim ama ara ara yapsam mı diyordum eşim izin vermedi nasıl dayandım bu kadar bende bilmiyorum test günüm adet günüm oluyo bilmiyorum bi ağrı hissetsemde hissetmemiş gibi umutlanmak istemiyorum kuyruk sokumun hafif ağrıyo kaç gündür arada bacağıma vuruyo ama oda genelde dinlendiğim için oldu diyorum zaten göbeğim delik deşik günde 3 iğne yapıyorum orda bi ağrı hissetsem ona veriyorum bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız moralinizi bozmayın sizde en önemlisi kan sonucu hakkımızda hayırlısıBenimde ilk transferim negatif olmuştu. Sizinle aynı gün transfer olmuşuz. Ama benim regl günümden bir gün önce transfer oldu. Bu normal mi onu da bilmiyorum. Ama bir iki gündür regl olacakmış gibi karnım ağrıyor. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Salı günü test günüm ama pek ümidim kalmadı açıkçası. Ve 6. Gün embriyosu. Umarım güzel haberler alırız
En iyisi sizin yaptığınız gibi elbette. Moral bozmaktan başka bir şeye yaramıyor zaten. Bende aynı günlük 3 iğnem var. Fitiller haplar saymıyorum bile. Allah yardımcımız olsun. Umarım kanda pozitifi görenlerden oluruzBenim 5.gün embriyosu kalitesi iyi dedi doktorum ben test yapmadım yapmakda istemedim ama ara ara yapsam mı diyordum eşim izin vermedi nasıl dayandım bu kadar bende bilmiyorum test günüm adet günüm oluyo bilmiyorum bi ağrı hissetsemde hissetmemiş gibi umutlanmak istemiyorum kuyruk sokumun hafif ağrıyo kaç gündür arada bacağıma vuruyo ama oda genelde dinlendiğim için oldu diyorum zaten göbeğim delik deşik günde 3 iğne yapıyorum orda bi ağrı hissetsem ona veriyorum bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız moralinizi bozmayın sizde en önemlisi kan sonucu hakkımızda hayırlısı
Benimde öyle diğer ilaçlarda var tabi ama yarın regl günüm bu sabah tam regl sancısı gibi vurdu karnıma sanki hasta olucam ilaçlardan dolayı olamıyorum gibi çok moralim bozuldu yarında test günüEn iyisi sizin yaptığınız gibi elbette. Moral bozmaktan başka bir şeye yaramıyor zaten. Bende aynı günlük 3 iğnem var. Fitiller haplar saymıyorum bile. Allah yardımcımız olsun. Umarım kanda pozitifi görenlerden oluruz
İyi düşünün iyi olsunBenimde öyle diğer ilaçlarda var tabi ama yarın regl günüm bu sabah tam regl sancısı gibi vurdu karnıma sanki hasta olucam ilaçlardan dolayı olamıyorum gibi çok moralim bozuldu yarında test günü
İyi düşünün iyi olsunVe herkesinanneler günü kutlu olsun. İsteyen herkese rabbim hayırlı güzel evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?