Transferimin 8. Gunu cok korkuyorum

dayanamadım.2,00 oluncada çok üzüldüm hatta ağlamaktan mafolldum 12,gün yaptırayımmı yani değişebilirmi ki
ya ben artık kızıcam ama böyle erken tahlil yapanlara o zaman hemen transferden sonra yapalım hepimiz.. doktorlar neden illa 12. gün diyor ki 11 değil, 10 değil 12. gün istiyolar özellikle tabi ki tekrar yapın tahlilinizi sonuç alana kadar siz anne adayısınız lütfer kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin...

Arkadaşlar transferimin 15. Günü ve koyu kahverenhi leke akıntı oluyo. Korkuyorum ya. Dün başladı. 11. Gün idrar testi yapmıştım negayif çıkmıştı. :KK17:

içinizi ferah tutun benim transferimin 5. günü o ağrılar başladı 6.günü göğüs hassasiyetim başladı yüzümde sivilceler çıktı bunlar benim hamilelik belirtilerimmiş şuan hamileyim.
Merhaba aradan uzu yillar gecmis ama okursunuz diye umit ediyorim. Ayni belirtiler bndede var yuzimde sivilceler cikti genelde hep adet donemimde cikardi baska asla ckmazdi smdi korkuyorim acikcasi

Merhaba aradan uzu yillar gecmis ama okursunuz diye umit ediyorim. Ayni belirtiler bndede var yuzimde sivilceler cikti genelde hep adet donemimde cikardi baska asla ckmazdi smdi korkuyorim acikcasi
Sonucunuzu merak ettim inşallah hayırlı haberlerdie

Back
X