Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var canım aynı adet olacakmışım gibi belim kopuyor.Lilakrem canim sende adet olacakmış gibi his oluyormu bende bugün nedense öle bisey var![]()
Canım kalp atışlarını duydun mu? Ben dün duydum. Çok tatliydi.Canim Benim Karin agrisi oluyor
Cok güzel insallah kucagına hayırlısıyla alırsın canımCanım kalp atışlarını duydun mu? Ben dün duydum. Çok tatliydi.
Cok güzel insallah kucagına hayırlısıyla alırsın canım
Bnmde test gunune yaklastikca adet sancilarim vardi ama birkac saniyelik gelip geciyodu adet olmadan bikac gun once oldugu gibi.kesin adet olucam diyodum hatta bir keresinde ise giderken ped koydum olurum diye ama cok sukur olmadim.zaten hap kullandigin icin olmuyosun basta.bnm halrn daha adet olcakmis gibi sancilarim oluyo.Hakkinda hayirlisi olur insallah.Allahim tum bekleyenlere nasip etsin.
Bol bol dua et canım. Sakın iş falan yapayım deme. Ben 6 gün yattım. Tuvalette de zorlama kendini. İnşallah güzel haberlerini alırız.Gunaydiin bende dun transfer oldum. Gebesiniz sanırım. Hangi yollari izlediniz bu surecte acaba. Cok heycanliyim
Hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsiniz.acikcasi ben transfer sonrasi pek ozel bisey yapmadim.sadece 5 gun rapor alip evde uzandim.ara ara kalkip yurudum evin icinde kan dolasimi icin..sonra da ise basladim.dusu transferden 5 gun sonra ayakta aldim ve ilik suyla.okudugum yazilarda kabak cekirdegi ve ananas yemenin faydali olabilecegi yaziyordu ama ben dikkat etmedim.evet heyecanli bir surec.ama cok stres yapmanaya calis.Gunaydiin bende dun transfer oldum. Gebesiniz sanırım. Hangi yollari izlediniz bu surecte acaba. Cok heycanliyim
Kac yasindasiniz problemniz neydi acabs bnm ilk denememHayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsiniz.acikcasi ben transfer sonrasi pek ozel bisey yapmadim.sadece 5 gun rapor alip evde uzandim.ara ara kalkip yurudum evin icinde kan dolasimi icin..sonra da ise basladim.dusu transferden 5 gun sonra ayakta aldim ve ilik suyla.okudugum yazilarda kabak cekirdegi ve ananas yemenin faydali olabilecegi yaziyordu ama ben dikkat etmedim.evet heyecanli bir surec.ama cok stres yapmanaya calis.
29 yasindayim.bnmde ilk denememdi.Kac yasindasiniz problemniz neydi acabs bnm ilk denemem
yaa öylede hiç bir değer olmaz mı yani herkes silik bile olsa çift çizgiyi görüyor.... 4 günde ne değişir ki8.gün erken degilmi neden yaptirdin ayrica moralini bozma bence erken daha kesin sonuc icin uzulme 12.günü bekle
canım keşke dedidğin gibi olsada ben zaten 8.gün kan testi yaptımm o kesin sonuç verir yaaBen daha önce 12.günde idrar yaptim cikmadi ama kanda pozitifti sen strese girme derim 4 gun daha iyi dusun hersey degisir