Transferimin 8. Gunu cok korkuyorum

8.günde kesin sonuc olsaydi bence tup bebek merkezleri 12.gun 14.gun bekleyin demezlerdi diye dusunuyorum bana 14.gun tarih verdiler sonuc ogrenmek icin
ısrarla o yuzden uzulmek icin erken diyorum sana :)))) uzme kendini bence

8.günde kesin sonuc olsaydi bence tup bebek merkezleri 12.gun 14.gun bekleyin demezlerdi diye dusunuyorum bana 14.gun tarih verdiler sonuc ogrenmek icin
ısrarla o yuzden uzulmek icin erken diyorum sana :)))) uzme kendini bence
sen ne güzel ümit veriyorsunn öylee :) ama genede yapayımm yarın 12.günüm ümit olmasada............

sen ne güzel ümit veriyorsunn öylee :) ama genede yapayımm yarın 12.günüm ümit olmasada............
Hadi hayirli insallah canim allah isini rast getirsin benimde 22 aralik sonucu ama herkes erken ogrendim deyince bende heyecanlanmaya basladim birde benden istenen tahliller ne icin baska yaptiranda olsaydi rahatlardim biraz

yaa öylede hiç bir değer olmaz mı yani herkes silik bile olsa çift çizgiyi görüyor.... 4 günde ne değişir ki
canım bebeğin rahime tutunması en az 12 gün sürüyor.. 4 günde öyle şeyler değişir ki sen biel inanamazsın :):) o yüzden bekle biraz ne bu acele şimdiden :) böyle sabırsızlıkla erken tahlil yapıp üzülen herkes gününde güzel sonucu alıp mutlulugunu paylaştı burada eminim seninde böyle olacak :):)

canım bebeğin rahime tutunması en az 12 gün sürüyor.. 4 günde öyle şeyler değişir ki sen biel inanamazsın :):) o yüzden bekle biraz ne bu acele şimdiden :) böyle sabırsızlıkla erken tahlil yapıp üzülen herkes gününde güzel sonucu alıp mutlulugunu paylaştı burada eminim seninde böyle olacak :):)
canımm çok sağoll güzel dilekleriniz için ama olumsuzu görünce umudum bitti açıkcası.....inşalalh sizin dediğiniz gibi olur yarın 12.gün tekrarlayayım bakalımm testi :)

canımm çok sağoll güzel dilekleriniz için ama olumsuzu görünce umudum bitti açıkcası.....inşalalh sizin dediğiniz gibi olur yarın 12.gün tekrarlayayım bakalımm testi :)
ama ortada olumsuz bişey yok ki henüz :):) bide sen kah tahlili mi yaptın idrar tahlili mi ?? kan tahliliyse sonuç ne kadar çıktı ??

zaten 12.günden önce çıkan bütün değerler genelde nefatif oluyo ben de 11. günde yaptırdım sınırda çıkmıştı hastanedeki hemşire bu sonucu göre gebelik olmayabilir çok fazla sevinme demisti :):) ama 2 günde neler değişti neler :) çok sükür değerim arttı :):) o yüzden sakın deme 4 günde ne değişir.. Rabbim istesin 1 dk da bile değişir :):)

sağol ca
zaten 12.günden önce çıkan bütün değerler genelde nefatif oluyo ben de 11. günde yaptırdım sınırda çıkmıştı hastanedeki hemşire bu sonucu göre gebelik olmayabilir çok fazla sevinme demisti :):) ama 2 günde neler değişti neler :) çok sükür değerim arttı :):) o yüzden sakın deme 4 günde ne değişir.. Rabbim istesin 1 dk da bile değişir :):)[/QUOT sağol canımm yarın ekleyip görelim bakalımm :)

zaten 12.günden önce çıkan bütün değerler genelde nefatif oluyo ben de 11. günde yaptırdım sınırda çıkmıştı hastanedeki hemşire bu sonucu göre gebelik olmayabilir çok fazla sevinme demisti :):) ama 2 günde neler değişti neler :) çok sükür değerim arttı :):) o yüzden sakın deme 4 günde ne değişir.. Rabbim istesin 1 dk da bile değişir :):)

Hayirli sabahlar cnm. Hatirladin mi beni. Bugun 7. Gunum transferimin. Dun biraz adet sancisi gibi agrim vardi ve bugun hicbirsey hissetmiyorum. Korkuyorum :(

canım bu dönemde adet sancısı gibi sancılar normal neden korkuyobsun ki :):) kanaman falan oldu mu ki ??

doktorunu aradın mı pek ?? zaten henüz bişey hissedemezsin ki canım bebek çok çok çok küçüktür şimdi :) kanaman kahverengiyse korkma zaten, hastneyi ara bakalım ne dicekler belki ilaçlardandır...

merhaba

acil yardımınıza ihtiyacım var transferin 8.günü beta hcg 2,00 negatifmi yani cuma günü testi yaptırmalıyımıyım

doktorunu aradın mı pek ?? zaten henüz bişey hissedemezsin ki canım bebek çok çok çok küçüktür şimdi :) kanaman kahverengiyse korkma zaten, hastneyi ara bakalım ne dicekler belki ilaçlardandır...

Yok kanamam gelmedi sukur. Dun agrilarim vardi. Doktorum notmal dedi.ama bugun ne batma ne bisey hicbirsey hissetmiyorum ondan korkuyorum :(

dayanamadım.2,00 oluncada çok üzüldüm hatta ağlamaktan mafolldum 12,gün yaptırayımmı yani değişebilirmi ki

Yok kanamam gelmedi sukur. Dun agrilarim vardi. Doktorum notmal dedi.ama bugun ne batma ne bisey hicbirsey hissetmiyorum ondan korkuyorum :KK43:
korkma korkma iyisin :):) hepimiz yaşadık bu durumları niye boşuna kendini de lbebeğini de strese sokuyosun ki... iyisin, iyisiniz :):)

dayanamadım.2,00 oluncada çok üzüldüm hatta ağlamaktan mafolldum 12,gün yaptırayımmı yani değişebilirmi ki
Tabiki de en dogru cvp 12. Gun bu yaptigin testi dikkate alma cnm . Benim de bugun 7. Gun bekliyorum sali gununu. Hep dua hrp dua

Tabiki de en dogru cvp 12. Gun bu yaptigin testi dikkate alma cnm . Benim de bugun 7. Gun bekliyorum sali gununu. Hep dua hrp dua

ne biliyim bitti tüm umudum allah yardımcın olsun seninde inşaallah olumlu sonuç alırsın.

cuma günü testi tekrar ettircem hayırlısı artık

Back
X