Transferimin 8. Gunu cok korkuyorum

11 kkasımda oldu transferim canım. Ben her gün idrar testi yyapıyorum. Anlamadığım kimine 10.gün kimine 14. Gün bak demişler. Benim 3.gün embriyosu ve 10.gün bakmam söylendi. Haber vericem mutlaka. İnşallah bizimledir keretalar
benım kı 5. gun embrıosuydu . aslında suan baksam kan az cok bellı olur da ben cesaret edemıorum korkuorum 25 ınede garantı olsun dıye heralde o gune ıstedı doktor testı

E="beyza-3434-bey, post: 37872997, member: 636574"]benım kı 5. gun embrıosuydu . aslında suan baksam kan az cok bellı olur da ben cesaret edemıorum korkuorum 25 ınede garantı olsun dıye heralde o gune ıstedı doktor testı[/QUOTE]
Canim kendini yipratmamaya çalış. Televizyona verdim kendimi. Birazdan dizim de başlıyor:)

QUOTE="Yonca2, post: 37861881, member: 638809"]Merhaba kizlar Ben uzun zamandir siteyi takip ediyorum.kasim 25 te kan degerime bakilacak AMA ben cok tedirginim...adet agrilarim yuzumde cikan sivilce gunden gune morelimi bozuyor. Benim durumumda olan varmi?[/QUOTE]
Şelam ayni durumdayim agzimın yanlari hep sivilce kasıklarımda agri ve gaZ sancım war.belime de wuruyo arada.cumartesi teşt gunum

transfer ne zman oldu cnm .. benımde test gunum 25 kasım 9. gunum cook korkuorum cok unutmusuz ben bıde evde 7. gun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı bıttım beklıorum ole :KK43:
12kasimda oldu canim seninle ayni gun heralde Benim 5.gun embriyo su ins.ikimizde guzel haberler veririz burda ;)canim idrar testi icin cok erken bunlari kafana takma :(

QUOTE="Yonca2, post: 37861881, member: 638809"]Merhaba kizlar Ben uzun zamandir siteyi takip ediyorum.kasim 25 te kan degerime bakilacak AMA ben cok tedirginim...adet agrilarim yuzumde cikan sivilce gunden gune morelimi bozuyor. Benim durumumda olan varmi?
Şelam ayni durumdayim agzimın yanlari hep sivilce kasıklarımda agri ve gaZ sancım war.belime de wuruyo arada.cumartesi teşt gunum[/QUOTE] canim Benim kasiklarimda agri Yok AMA adete yakin hissettigim herseyi hissediyorum:( mide bulantisi ve adet sancisi ayni anda

Kanda hcg 8. günden başlayarak yükselmeye başlar. Genelde 12. günde bu tahlil yapılır. Sonucu acele ile öğrenmeye çalışmak sadece stres yaratır.

canım benim beklemeye alışacaksın :) önce tahlil gününü, sonra kese görmeyi, sonra kalp atışını ve bundan sonraları her seferinde bir sonraki ayları merak edeceksin hiç bitmeyecek bu merak :)
Canim bebek tuttuktan sonr bunlari beklemek cok heyecanlidir;) sana bisey sorcam test gune kadar adet belirtilerin oldumu?sivilce ciktimi ?

Canim bebek tuttuktan sonr bunlari beklemek cok heyecanlidir:KK66: sana bisey sorcam test gune kadar adet belirtilerin oldumu?sivilce ciktimi ?
canım benim daha önce de adet dönemimde sivilcem hiç çıkmazdı bu sefer de çıkmadı ama diğer bütün adet belirtilerini yaşadım. akıntım da oluyodu çok sefer adet oluyorum diye panikle lavaboya koştuğumu hatırlıyorum :) inşallah sen de güzel haberlerini verirsin bize en kıza zamanda ama düşünmemeye çalış, her an aklında olmasın, unut bi süre.. vücuduna hasta muamelesi yapma, ve kesinlikle tahlil günün bekle kanını ver, sonucunu al :) ne zamandı senin tahlil günün ??

canım benim daha önce de adet dönemimde sivilcem hiç çıkmazdı bu sefer de çıkmadı ama diğer bütün adet belirtilerini yaşadım. akıntım da oluyodu çok sefer adet oluyorum diye panikle lavaboya koştuğumu hatırlıyorum :) inşallah sen de güzel haberlerini verirsin bize en kıza zamanda ama düşünmemeye çalış, her an aklında olmasın, unut bi süre.. vücuduna hasta muamelesi yapma, ve kesinlikle tahlil günün bekle kanını ver, sonucunu al :) ne zamandı senin tahlil günün ??
Canim 25 kasimda kan testim var...ins.bizde bu guzel duyguyu yasariz ;) Ben amerikada yasiyorum tedavi icin turkiyedeyim ins.guzel haberle giderim gurbette bu ozlemi cekmek daha Zor geliyor :( :(Allah Herkesin gonlune gore versin...

benım kı 5. gun embrıosuydu . aslında suan baksam kan az cok bellı olur da ben cesaret edemıorum korkuorum 25 ınede garantı olsun dıye heralde o gune ıstedı doktor testı
Canim Benim de 5.gun embriyosu 25 kasimda belli olucak Allah yardimcimiz olsun ins.:) sendede adet belirtileri varmi?

hadi bakalım az kalmış :) evet bende de vardı hala da var kasık ağrısı, bel ağrısı, yani bi çok kişi aynı şikayetleri yaşıyormuş..

[QUOTEz_1702, post: 37869096, member: 392696"]canım neden gününden önce kan tahlili yaptırdın, bak düşük çıkmış panik olmuşsun.. doktorun hangi gün dediyse onu bekle ve tekrarla tahlilini en sağlıklı sonuç o zaman çıkandır.. inşallah olumlu olur sonucun ama 6. günün tahlil sonucu sana bişey var ya da yok diye yol gösteremez bence ..[/QUOTE]
Canım bugun kan verdim. 9.günde 49.04 çıktı.

canım ikiye katlayarak yükselirse çok güzel 11. gün tekrar yaptır bakalım ne çıkacak... ama şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

Kanda hcg 8. günden başlayarak yükselmeye başlar. Genelde 12. günde bu tahlil yapılır. Sonucu acele ile öğrenmeye çalışmak sadece stres yaratır.
bu amaa embrıonun gun sayısı ıle farketmıor mu pekı ? 5. gun embrıosu ıle 3.gun embrıosunun hcg kana karışma gunlerı aynı mıdıır ? ben hep 5. gunlerın daha erken oldugunu dusunmusumdur yanılıormuyumm ?

Canim Benim de 5.gun embriyosu 25 kasimda belli olucak Allah yardimcimiz olsun ins.:) sendede adet belirtileri varmi?
hyr yok cnmm . benım donduulmuşş 7. 8. gun hafıf adet belırıtlerı vardı boyle karın agrısıı suan hıc yook . hc belırtı yok bende :( sadece gogusler şiş o kdar , sende nasıl durumlar ?

hyr yok cnmm . benım donduulmuşş 7. 8. gun hafıf adet belırıtlerı vardı boyle karın agrısıı suan hıc yook . hc belırtı yok bende :KK43: sadece gogusler şiş o kdar , sende nasıl durumlar ?
Canim benimde dondurulmus embriyo Benim koyulduktan itibaren agrilarim oluyor:( yaklastikca korkuyorum canim:(

Back
X