Transferimin 8. Gunu cok korkuyorum

11 kkasımda oldu transferim canım. Ben her gün idrar testi yyapıyorum. Anlamadığım kimine 10.gün kimine 14. Gün bak demişler. Benim 3.gün embriyosu ve 10.gün bakmam söylendi. Haber vericem mutlaka. İnşallah bizimledir keretalar
ıdrar testınde hıc cıktı mı pekı cnmmm ? bugun kan testı yapmısın hadı hayırlsıı bakalım degerın guzel cıkmış darısı başmıza ıns

Arkadaşlar kaçıncı gün embriyosu olduğu çok önemli değil. Transferden sonra 8. günden itibaren hcg değeri yükselmeye başlar. 12. gün hcg değeri hamilelik açısından daha garantidir. İlk hamileliğimde bende 12. gün hcg si yüksek çıkmıştı. Sonrasında kaç gün sonra yaptırdığımı hatırlamıyorum değerde bir an için düşme başgöstermişti. Hatta doktorum hamilelik sonlanıyor demişti. Hatta kanamam bile olmuştu. İki embriyodan birisi düşmüş. Şimdi 8 yaşında ilkokul 2 ye giden kızım var. Onun ısrarları neticesinde aralıkda yeniden denemeye başlayacağız. Tüplerimde sorun olduğu için önce laparaskopi ameliyatımı oldum. Şimdi de tüp bebek tedavisine başlayacağız.

hımm oyle mıı ? bılmıormudum bunu ben 5. gun embrıolarn kı bıraz daha erken oldugunu sanıordum saolasın cnm .. ne mutlu sana bı kızın olmuş , inş bı kardeşi olmayı nasıp eder Rabbim . Darısı bızlere ınş. dua ıle ;)
Arkadaşlar kaçıncı gün embriyosu olduğu çok önemli değil. Transferden sonra 8. günden itibaren hcg değeri yükselmeye başlar. 12. gün hcg değeri hamilelik açısından daha garantidir. İlk hamileliğimde bende 12. gün hcg si yüksek çıkmıştı. Sonrasında kaç gün sonra yaptırdığımı hatırlamıyorum değerde bir an için düşme başgöstermişti. Hatta doktorum hamilelik sonlanıyor demişti. Hatta kanamam bile olmuştu. İki embriyodan birisi düşmüş. Şimdi 8 yaşında ilkokul 2 ye giden kızım var. Onun ısrarları neticesinde aralıkda yeniden denemeye başlayacağız. Tüplerimde sorun olduğu için önce laparaskopi ameliyatımı oldum. Şimdi de tüp bebek tedavisine başlayacağız.

beyza-34post: 37889202 .!.:
ıdrar testınde hıc cıktı mı pekı cnmmm ? bugun kan testı yapmısın hadı hayırlsıı bakalım degerın guzel cıkmış darısı başmıza ıns
İdrar testinde cikmiyor canım daha. Erken gebelik testi değil ama normal gebelik testi yaptım ben.

Kizlar bugun cOk kotuyum!igne vurdurmaya giderken bir basdonmesi vardi adet olmadan oncede aynisi oluyordu sanki kanim cekiliyor gibi hissederdim bugunde aynisini hissettim:( hattaa eve Zor attim kendimi gelmek istiyor AMA gelemiyor adetim heralde tutmadi Benim bebekler cok morelim bozuk cokkkk :;;(((

[QUOTEz_1702, post: 37869096, member: 392696"]canım neden gününden önce kan tahlili yaptırdın, bak düşük çıkmış panik olmuşsun.. doktorun hangi gün dediyse onu bekle ve tekrarla tahlilini en sağlıklı sonuç o zaman çıkandır.. inşallah olumlu olur sonucun ama 6. günün tahlil sonucu sana bişey var ya da yok diye yol gösteremez bence ..
Canım bugun kan verdim. 9.günde 49.04 çıktı.[/QUOTE]Canim sende nasil belirtiler vardi?

Baş dönmesi var dünden beri yoğun bicimde. Kendini üzme. Adet belirtilerinin aynısı tatlım. Bende de öyle oldu.

Baş dönmesi var dünden beri yoğun bicimde. Kendini üzme. Adet belirtilerinin aynısı tatlım. Bende de öyle oldu.
Ins.normaldir canim ya:( bu ikinci denemem 1.amerikda oldu tutmadi 5aydir turkiyedeyim burda denedik ins.tutAr :( gidis tarihimde yaklasti sagolasin canim...

Canım bugun kan verdim. 9.günde 49.04 çıktı.
Canim sende nasil belirtiler vardi?[/QUOTE]
canım değerin kötü değil ki 9. gün olmasına rağmen gayet iyi bi değer simdi düzenli olarak yükselmesini bekle 11. gün tekrar yaptır bakalım ama bence sonucun olumlu olacak şimdiden hayırlı olsun.... :KK54::KK54::KK54:

Canim sende nasil belirtiler vardi?
canım değerin kötü değil ki 9. gün olmasına rağmen gayet iyi bi değer simdi düzenli olarak yükselmesini bekle 11. gün tekrar yaptır bakalım ama bence sonucun olumlu olacak şimdiden hayırlı olsun.... :KK54::KK54::KK54:[/QUOTE]
Canim yanlislik
Canim sende nasil belirtiler vardi?
canım değerin kötü değil ki 9. gün olmasına rağmen gayet iyi bi değer simdi düzenli olarak yükselmesini bekle 11. gün tekrar yaptır bakalım ama bence sonucun olumlu olacak şimdiden hayırlı olsun.... :KK54::KK54::KK54:[/QUOTE]
Canim yanlislikla yazilmis oraya Ben yaptirmadim keske Benim sonuclar olsaydi AMA Benim umudum giderek azaliyor :( adet olucam gibi cok hissediyorum igneler geciktiriyor heralde...

Merhaba kizlar Ben uzun zamandir siteyi takip ediyorum.kai 25 te kan degerime bakilacak AMA ben cok tedirginim...adet agrilarim yuzumde cikan sivilce gunden gune morelimi bozuyor. Benim durumumda olan varmi?
Bende uzun zamandir takip ediyorum bide ben katilip yalniz beklemeyim dedim benimde 28 kasım tahlil gunum bende gerilmeye basladim sizin gibi .yaziniz dikkatimi cekti benimde cildim fena bozuldu nedense.ins hayirli sonuclar aliriz

Ygenpost: 37919401 .!.:
Ins.canim sendede adet belirtileri varmi?
Evet var.benim cildim okul zamanimda bile boyle bozulmamisti anlayamadim.sanki bisey alerji yapti gibi kasik agrim ara ara sık vuruyor. Benim bugun 8.gunum tek yumurta transferim oldu o biraz uzdu beni ama yinede heyecanla bekliyorun☺

Back
X