Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördümMerhaba 3. Gün embriyosu 8. Günümdeyim dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgide hemen belirdi bir dakika içinde filan sizce varmı.
İnşallahBen gördüm️ inşallah test sıkıntılı değildir kanda da pozitifi görürsünüz.
Hayırlı olsn var bnm de boyleydiMerhaba 3. Gün embriyosu 8. Günümdeyim dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgide hemen belirdi bir dakika içinde filan sizce varmı.
Bence var benim de 8. Gün böyle çıktıMerhaba 3. Gün embriyosu 8. Günümdeyim dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgide hemen belirdi bir dakika içinde filan sizce varmı.
Tesekkur ederim insallah tutmusturHayırlı olsn var bnm de boyleydi
Çok mutlu oldum tek olmadigima cok sagolunBence var benim de 8. Gün böyle çıktı![]()
Çok mutlu oldum tek olmadigima cok sagolun
Çatlatma iğnesi oldunuzmuMerhaba 3. Gün embriyosu 8. Günümdeyim dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgide hemen belirdi bir dakika içinde filan sizce varmı.
Tesekkur ederim.Lekelenmem oldu 2 gun once filan ama hemsirem kullandigim fitilden kaynakli dedi baska hic birsey olmadi tutmadigini dusunuyordum acikcadu bilmiyorum Rabbim nasip etsin insallah cumlemizeAyyyy hayırlı olsuuuun belirtilerin var mıydııııı benimde 4. Günümde
Hayir olmadim dondurulmuş embriyo idiÇatlatma iğnesi oldunuzmu
Lekelenme tam olarak rengi nasıldı benimde 6. Gün lekelenmem oldu açık pembe idi yerleşme kanaması olduğunu anlayıp direk kan verdim pozıtıf ı gördümTesekkur ederim.Lekelenmem oldu 2 gun once filan ama hemsirem kullandigim fitilden kaynakli dedi baska hic birsey olmadi tutmadigini dusunuyordum acikcadu bilmiyorum Rabbim nasip etsin insallah cumlemize
Birde göğüsi agri var hala ama oyle hamilelikte dedikleri gibi uclarda degil adet olmadan once olur ya yanlardan filan o sekilTesekkur ederim.Lekelenmem oldu 2 gun once filan ama hemsirem kullandigim fitilden kaynakli dedi baska hic birsey olmadi tutmadigini dusunuyordum acikcadu bilmiyorum Rabbim nasip etsin insallah cumlemize
Aynen benimde oyle cok acik pembe oldu, bende adet oluyorum zannettim acikcasiLekelenme tam olarak rengi nasıldı benimde 6. Gün lekelenmem oldu açık pembe idi yerleşme kanaması olduğunu anlayıp direk kan verdim pozıtıf ı gördüm
İnşallah bende görürüm pozitifiBirde göğüsi agri var hala ama oyle hamilelikte dedikleri gibi uclarda degil adet olmadan once olur ya yanlardan filan o
Hayırlı olsun bende silik öğrendimHayir olmadim dondurulmuş embriyo idi
Rabbim saglicakla dunyaya getirmeyi nasip etsin.Tesekkur ederim insallah beni test yaniltmazda bende sevinebilirim.Hayırlı olsun bende silik öğrendim5aylkk hamileyim
Erken gebelikte yoksa yoktur var sevin kanamalarimda oldu sakn korkmaRabbim saglicakla dunyaya getirmeyi nasip etsin.Tesekkur ederim insallah beni test yaniltmazda bende sevinebilirim.