Transferimin 8. Günü erken gebelik testi sonucu, sizce gebelik varmı ?

hayırlı olsunnnn 🙏🏻❤️ ben de bu ay şüpheleniyorum ama regl 10 gün var daha ama 4-5 gündür inanılmaz bir göğüs ağrısı çekiyorum ve kasığımda da ufak çaplı batmalar var ve kasıklarımdan bacaklarıma indi ağrı gibi halsizlik gibi bacak ağrılarım ve 3 aydır hayal kırıklığı yaşadığım için test yapmıyorum sizde bu belirtilerden dolayı umutlanmalımıyım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

hayırlı olsunnnn 🙏🏻❤️ ben de bu ay şüpheleniyorum ama regl 10 gün var daha ama 4-5 gündür inanılmaz bir göğüs ağrısı çekiyorum ve kasığımda da ufak çaplı batmalar var ve kasıklarımdan bacaklarıma indi ağrı gibi halsizlik gibi bacak ağrılarım ve 3 aydır hayal kırıklığı yaşadığım için test yapmıyorum sizde bu belirtilerden dolayı umutlanmalımıyım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnsallah rabbim gonlunuze gore versin acikcasi ben belirtilerden cok ilac etkilerini yasadim sanirim, ama soylediginiz belirtilerle hamile kalan cok var insallah guzel haberlerinizi aliriz.

İnsallah rabbim gonlunuze gore versin acikcasi ben belirtilerden cok ilac etkilerini yasadim sanirim, ama soylediginiz belirtilerle hamile kalan cok var insallah guzel haberlerinizi aliriz.
Bugün sabah ilk idrarla haftalık belirten erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı ? T1 ve T2’ye bakarsanız görüyormusunuz ve bu yarım saat sonraki görsel ve regl olmama 9 gün var sizce kan testi yaptırsam çıkar mı 🙏🏻🙏🏻😍😍

Eklentiler

• IMG_2096.webp
    IMG_2096.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 76
Bugün sabah ilk idrarla haftalık belirten erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı ? T1 ve T2’ye bakarsanız görüyormusunuz ve bu yarım saat sonraki görsel ve regl olmama 9 gün var sizce kan testi yaptırsam çıkar mı 🙏🏻🙏🏻😍😍
Ovulasyon testlerimde hep çok çok koyu çıkıyor iki gündür ve 18 Mayıs günü yumurta çatlamayı gördüm 17-18-19 mayısı değerlendirdik hatta 20 mayıs sabahını bile 😂😂

Bugün sabah ilk idrarla haftalık belirten erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı ? T1 ve T2’ye bakarsanız görüyormusunuz ve bu yarım saat sonraki görsel ve regl olmama 9 gün var sizce kan testi insallah vardir bilemiyorum ki kan vermek icin de cok erken şuan adetinizin gecmesini bekleyin.Strese girmemek adina yada daha yakin bir tarihte yapabilirsiniz.

Hayir Dondurulmus
Hayırlı olsun o zaman 🌸 bu arada ilk degerin önemi yok iki gün sonra kan verdiğinde ikiye katlandı gerek.
Ben 12.5 ile öğrendim 3.150 Gr kızım olmuştu. O yapılan testin erken yapildigiyla alakalı bı değer. Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder 🙏

Back
X