- 15 Mayıs 2023
- 20
- 32
- 3
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun bence varMerhaba 3. Gün embriyosu 8. Günümdeyim dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgide hemen belirdi bir dakika içinde filan sizce varmı.
Sizin kacinci gun embriyosuyduBenimde böyleydi ve bugün 8. Günüm gittim test verdim beta hcg 55 çıktı![]()
5. Gün dondurulmuş embriyo idi ikinci deneme buSizin kacinci gun embriyosuydu
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin5. Gün dondurulmuş embriyo idi ikinci deneme bu
Hepimizin insallahRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Çok sagolun Rabbim nasip etsin insallahErken gebelikte yoksa yoktur var sevin kanamalarimda oldu sakn korkma
İnsallah rabbim gonlunuze gore versin acikcasi ben belirtilerden cok ilac etkilerini yasadim sanirim, ama soylediginiz belirtilerle hamile kalan cok var insallah guzel haberlerinizi aliriz.hayırlı olsunnnnben de bu ay şüpheleniyorum ama regl 10 gün var daha ama 4-5 gündür inanılmaz bir göğüs ağrısı çekiyorum ve kasığımda da ufak çaplı batmalar var ve kasıklarımdan bacaklarıma indi ağrı gibi halsizlik gibi bacak ağrılarım ve 3 aydır hayal kırıklığı yaşadığım için test yapmıyorum sizde bu belirtilerden dolayı umutlanmalımıyım
![]()
Taze transfer miMerhaba 3. Gün embriyosu 8. Günümdeyim dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgide hemen belirdi bir dakika içinde filan sizce varmı.
Bugün sabah ilk idrarla haftalık belirten erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı ? T1 ve T2’ye bakarsanız görüyormusunuz ve bu yarım saat sonraki görsel ve regl olmama 9 gün var sizce kan testi yaptırsam çıkar mıİnsallah rabbim gonlunuze gore versin acikcasi ben belirtilerden cok ilac etkilerini yasadim sanirim, ama soylediginiz belirtilerle hamile kalan cok var insallah guzel haberlerinizi aliriz.
Ovulasyon testlerimde hep çok çok koyu çıkıyor iki gündür ve 18 Mayıs günü yumurta çatlamayı gördüm 17-18-19 mayısı değerlendirdik hatta 20 mayıs sabahını bileBugün sabah ilk idrarla haftalık belirten erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı ? T1 ve T2’ye bakarsanız görüyormusunuz ve bu yarım saat sonraki görsel ve regl olmama 9 gün var sizce kan testi yaptırsam çıkar mı![]()
Bugün sabah ilk idrarla haftalık belirten erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı ? T1 ve T2’ye bakarsanız görüyormusunuz ve bu yarım saat sonraki görsel ve regl olmama 9 gün var sizce kan testi insallah vardir bilemiyorum ki kan vermek icin de cok erken şuan adetinizin gecmesini bekleyin.Strese girmemek adina yada daha yakin bir tarihte yapabilirsiniz.
Hayir DondurulmusTaze transfer mi
Hayırlı olsun o zamanHayir Dondurulmus