Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugun transferimin 8.gunu malesef hic bir belirti hissetmiyorum cok endiseliyim
Test yaptirip bir an once sonucu ogrenmek istoyorum.
Beklemek cok zormus...iki embriyo transferi yapildi acaba belli olmus olabilir mi ???:18:
Beklemek cok zormus...iki embriyo transferi yapildi acaba belli olmus olabilir mi ???:18:
5.gun transferi 7 tane yumurta toplanmisti
7side dollendi 2 tane transfer ettiler gelisimleri iyi demislerdi.
Bugun 8, gun coook heyecanliyim bilmiorum test yaptirmak
İstiyorum korkuyorum heyecanliyim idrarda baktirsam cikar mi
acaba ???:26:
canım,belirtilere hiç takılma derim.bende transferden sonra hiç birşey hissetmemiştim.hatta ağlamıştım olmadı diye.dr um 12 gün sonra kan testi yap demişti,ben 11.gün idrarda gördüm çift çizgiyi o bile silikti,ertesi gün kanda çıkınca tam inanmıştım.daha sonrasındada hicbir belirti yaşamadım.iştahım cok artmıştı sadece habire yiyordum oda kullandığım ilaçlardandı muhtemelen.hamilelik belirtilerim 6.haftada başladı.inşallah meleğin seninledir.erkenden test yapıp moralini bozma derim.sabırla gününü bekle,Allah hayırlı,sağlıklı evlatlar versin hepimize...
Canim ben yurtdisinda yasiyorum.Burda blast iki embriyo transfet etti ve 8.gun test 10.gun testi tekrar randevusu verdi bana.
Ve cikti.once pozitifti sonra yukselmedi.
Ben idrar testi yapmadim...bazi durumlarda kanda ciksa bile idrarda cikmayabiliyo en garanti kan testi
Belirti bekleme zaten. İnsan merak ediyor tabiki. Ben de merak edip 6. Gün kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. Sonra günü geldiğinde hastanede hemşire hamilesin deyince şaşırmıştım.