Merhaba transferimin 8. Günü 2 dondurulmuş 3. Gün emriyosuydu bu kadar erken beklemezsemde eşimle merakımıza yenildik yaptık ve sonuç iki çizgi ilk 5 dk belirdi ve heycandan içim içime sığmıyor oldu bu sefer tuttu sanırım İki çizgi görüp sonradan kanda hüsrana uğrayan oldumu şimdide onun merakındayım Eki Görüntüle 2263015 QUOTE
5. Gun embriyosu 9. Gun testinde ayni boyle çıkmıştı ertesi gun kan vermiştim bencede bi an once kan ver idrarda çıkıyorsa kanda her turlu cikar
Güzel haberlerini bekliyoruzVerdim kan bekleyemedim sonuç 1saate çıkarmış
Hayırli olsun canımmmSonucum çıktı çok şükür hamileyimmmm
Sağlıkla kucagina alirsin insallahSonucum çıktı çok şükür hamileyimmmm
Aminnn inşallah isteyen herkese dua ediyorumSağlıkla kucagina alirsin insallah
Teşekkürler canım Seninkinide kucağına almayı nasip etsin rabbim sağlıklaHayırli olsun canımmm
Allah tamamini erdirsin inşallah
Hastanede tanistgm bir bayan da hemen transferden 5 gn snra test yapms cikmis insallah vardirMerhaba transferimin 8. Günü 2 dondurulmuş 3. Gün emriyosuydu bu kadar erken beklemezsemde eşimle merakımıza yenildik yaptık ve sonuç iki çizgi ilk 5 dk belirdi ve heycandan içim içime sığmıyor oldu bu sefer tuttu sanırım İki çizgi görüp sonradan kanda hüsrana uğrayan oldumu şimdide onun merakındayım Eki Görüntüle 2263015
Çok teşekkür ederim canım muhteşem bir duygu gerçekten Allahım kimsenin boynunu bükük bırakmasın çok şükür nasip etti rabbim Sağlıkla kucağımıza alalım bundan sonraki tek dileğimiz buBeybisiii çok sevindim çok çok çok tebrikler
Sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi Allahım inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu
Biliyorum, biliyorum 2sene olmadı çocuğum tam 24ay. Hiç beklemediğim bir anda adetimin geçtiğini fark ettimÇok teşekkür ederim canım muhteşem bir duygu gerçekten Allahım kimsenin boynunu bükük bırakmasın çok şükür nasip etti rabbim Sağlıkla kucağımıza alalım bundan sonraki tek dileğimiz bu❤
Çok teşekkür ederim canım muhteşem bir duygu gerçekten Allahım kimsenin boynunu bükük bırakmasın çok şükür nasip etti rabbim Sağlıkla kucağımıza alalım bundan sonraki tek dileğimiz bu❤
Teşekkürler canım sağlıkla hayırlısıyla inşallah darısı bütün isteyenlere olsunTebrik ederim canım rabbim kucaginada almayı nasip etsin inşallah. Değerin kaç çıktı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?