Transferimin 8. Günü testim silik çizgi

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
Merhaba transferimin 8. Günü 2 dondurulmuş 3. Gün emriyosuydu bu kadar erken beklemezsemde eşimle merakımıza yenildik yaptık ve sonuç iki çizgi ilk 5 dk belirdi ve heycandan içim içime sığmıyor oldu bu sefer tuttu sanırım İki çizgi görüp sonradan kanda hüsrana uğrayan oldumu şimdide onun merakındayım
2263015

Sen onu bunu boşver de koş kan ver canım:KK48:inşallah güzel bir değer çıkar.hayırlı olsun

Daha çok yeni canım yaa az daha belirginleşsin bide düşük Çıkarsa onun stresine girmeyim daha 4. Gün var teste bekleyim doktorum çok kızıyor erken test yapınca :KK11::21:

Ben de 10.gün vermiştim kan.sen evde idrar testlerine devam et :) 10.gün güzelleşir bence değerin senin de.inşallah sağlıkla ilerlesin.

Merhaba transferimin 8. Günü 2 dondurulmuş 3. Gün emriyosuydu bu kadar erken beklemezsemde eşimle merakımıza yenildik yaptık ve sonuç iki çizgi ilk 5 dk belirdi ve heycandan içim içime sığmıyor oldu bu sefer tuttu sanırım İki çizgi görüp sonradan kanda hüsrana uğrayan oldumu şimdide onun merakındayım Eki Görüntüle 2263015 QUOTE
5. Gun embriyosu 9. Gun testinde ayni boyle çıkmıştı ertesi gun kan vermiştim bencede bi an once kan ver idrarda çıkıyorsa kanda her turlu cikar

Merhaba transferimin 8. Günü 2 dondurulmuş 3. Gün emriyosuydu bu kadar erken beklemezsemde eşimle merakımıza yenildik yaptık ve sonuç iki çizgi ilk 5 dk belirdi ve heycandan içim içime sığmıyor oldu bu sefer tuttu sanırım İki çizgi görüp sonradan kanda hüsrana uğrayan oldumu şimdide onun merakındayım Eki Görüntüle 2263015
Hastanede tanistgm bir bayan da hemen transferden 5 gn snra test yapms cikmis insallah vardir

Beybisiii çok sevindim çok çok çok tebrikler 💖💖💖
Sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi Allahım inşallah 💖
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu 😍😍😍

Beybisiii çok sevindim çok çok çok tebrikler 💖💖💖
Sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi Allahım inşallah 💖
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu 😍😍😍
Çok teşekkür ederim canım muhteşem bir duygu gerçekten Allahım kimsenin boynunu bükük bırakmasın çok şükür nasip etti rabbim Sağlıkla kucağımıza alalım bundan sonraki tek dileğimiz bu❤️🤲🏼

Çok teşekkür ederim canım muhteşem bir duygu gerçekten Allahım kimsenin boynunu bükük bırakmasın çok şükür nasip etti rabbim Sağlıkla kucağımıza alalım bundan sonraki tek dileğimiz bu❤🤲🏼
Biliyorum, biliyorum 2sene olmadı çocuğum tam 24ay. Hiç beklemediğim bir anda adetimin geçtiğini fark ettim 😍
Gerçi eşimin hamilesin bak, farklısın, çok uyuyorsun demesini kaale alıp önceden test yapsa idim 😂
Öğrendiğimde hastanede hıçkıra hıçkıra ağladım bahçenin sakin bi yerine oturup
Sonra ultrasonda gözükmesi, ilk hareket edişini görmek, ilk kalp atışını duymak o kadar güzel ki 😍
İnşallah sağlıkla doğsunlar, hayırlı evlat olsunlar 💖

Çok teşekkür ederim canım muhteşem bir duygu gerçekten Allahım kimsenin boynunu bükük bırakmasın çok şükür nasip etti rabbim Sağlıkla kucağımıza alalım bundan sonraki tek dileğimiz bu❤🤲🏼

Tebrik ederim canım rabbim kucaginada almayı nasip etsin inşallah. Değerin kaç çıktı ?

Back
X