• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferimin ilk günü dua edin bana

oferta

yaşama sebebim oğullarım
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
3.938
218
173
İstanbul
bugün 1 mayıs zor şartlar altında polis eskortuyla gidebildik merkeze zor oldu bebeklerime kavuşmam allahım bu defa beni bırakmasınlar dualarınızı eksik etmeyin ne olur.

bugün 1 mayıs zor şartlar altında polis eskortuyla gidebildik merkeze zor oldu bebeklerime kavuşmam allahım bu defa beni bırakmasınlar dualarınızı eksik etmeyin ne olur.

canım benim rabbim hakkında hayırlısını versin

bu bahar bayramı senin yuvanada bayramı getirsin ...a.s.

tüm kalbimle dualarım seninle...

canim ins bebisin seninle kalir neden polis eskortu kizlar sokaga cikma yasagimi vardi anlamadim

bugün üçüncü gün içindeyim çok iyi gidiyor herşey sadece çok gazım var şiştim yine herhangi bir belirti filan olmaz dimi bu kadar erken

keykey inşallah dediğin gibi tutunmuşlardır.ben yarın işe başlıyorum yani 3.gün ayaklanmış olacağım umarım bir zararı yoktur bunun bana.

keykey ve oferta transferiniz hayırlı olsun.. inşallah gelecek bebekleriniz...oferta işe başlamanın hiçbi zararı olmaz hatta faydası bile olabilir ağır iş yapmadığın kendini çok yormadığın müddetçe çünkü metabolizmanın yavaşlamaması gerekiyormuş yatmak zararlı yani...

hayirli olsun arkadaslar darisi basima insallah gunler cabuk gecerde bende bu stresten kurtulurum kac tane transfer edildi

3 tane transfer yapıldı bana bu arada bencede çalışmak iyi olacak iki gündür evde yatmaktan daha çok şiştim gerçekten

3 tane transfer yapıldı bana bu arada bencede çalışmak iyi olacak iki gündür evde yatmaktan daha çok şiştim gerçekten

Back
X