Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol cnm bnm ikinci denemem bnimde sadece bel agrim var bnmde son 4 gun test yapmama insallah hayirli yuzumuzu guldurecek sonuclar aliriz cnm yaa sen tutmasi icin ozel birsey yaptin miCanım hayırlı olsun. Belirti aramamanı tavsiye ederim. Benim 4. Denememde tuttu. Ilk ucunde hep belirti aradım bir sürüde belirti buldum ama tutmadı. Sonuncuda belirti aramadım pek bi belirtide olmadı. Ama pozitif sonuç aldım. Belirtiler çok sonra ortaya çıktı. Hic kafanı karıştırma bence. Idrar testine gelince bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor. Bence eger cikmazsa erkenden moralini bozma derim ben. Insallah guzel haberler alirsin
Diger denemelerimde cok dikkat ettim transfer sonrası ama bu sefer kendimi rahat bıraktım yine olmayacak nasılsa diyebaska seylerle ilgilendim. Ozellikle tutsun diye inan hic bisey yapmadım. Rabbim kısmet edecekse oluyor iste. Bebis Zamanini bekliyor gelmek icin. Insallah hersey guzel olur senin icinsagol cnm bnm ikinci denemem bnimde sadece bel agrim var bnmde son 4 gun test yapmama insallah hayirli yuzumuzu guldurecek sonuclar aliriz cnm yaa sen tutmasi icin ozel birsey yaptin mi
guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim cnm bnm inan icimi obkadar rahatlattin ki saga sola yuz ustu yatmaya korkuuordum biraz ayakta dursam acaba birsey okur mu die tedirgun oluyyordum bol bol sut ve ananas suyu iciyorum sadece cnm insallah hayirli mutlu haberler aliriz bua arada bel bacak ve hafif derecede kasik agrisi oluyo sende oldu mu hic boyle seylerDiger denemelerimde cok dikkat ettim transfer sonrası ama bu sefer kendimi rahat bıraktım yine olmayacak nasılsa diyebaska seylerle ilgilendim. Ozellikle tutsun diye inan hic bisey yapmadım. Rabbim kısmet edecekse oluyor iste. Bebis Zamanini bekliyor gelmek icin. Insallah hersey guzel olur senin icin
Hamilelik belirtileri adet belirtilerine cok benziyor o yuzden bilemiyorum. Bende test gunume yakın zamanlarda kasığımın yanında hafif batma olmuştu ve göbek çevremde hafif kaşıntı ve hasaslık olmuştu. Ama ben bunları belirti olarak gormemistim sonradan boyle olmustu falan diye dusundum. Hic kendini dinleme canım inan herkeste çok farklı oluyor. Az kalmış sık dişini net bilgi al insallah rabbim yuzunu guldursun. Sonucu yaz merak ederim bendeguzel dileklerin icin cok tesekkur ederim cnm bnm inan icimi obkadar rahatlattin ki saga sola yuz ustu yatmaya korkuuordum biraz ayakta dursam acaba birsey okur mu die tedirgun oluyyordum bol bol sut ve ananas suyu iciyorum sadece cnm insallah hayirli mutlu haberler aliriz bua arada bel bacak ve hafif derecede kasik agrisi oluyo sende oldu mu hic boyle seyler
AMIINNNNN birtanem bnm allahim kalbinden gecen dilekleri kabul etsin yuzunuzu guldurecek haberlrr almayi nasip etsin cnm bnmRabbim kucağina dolu dolu ,tombul bir bebek versin insallah.Hatta bir pembe bir mavi nasip etsin.
mutlaka yazarim pazartesi kan tahlili werecem cnm bnmHa
Hamilelik belirtileri adet belirtilerine cok benziyor o yuzden bilemiyorum. Bende test gunume yakın zamanlarda kasığımın yanında hafif batma olmuştu ve göbek çevremde hafif kaşıntı ve hasaslık olmuştu. Ama ben bunları belirti olarak gormemistim sonradan boyle olmustu falan diye dusundum. Hic kendini dinleme canım inan herkeste çok farklı oluyor. Az kalmış sık dişini net bilgi al insallah rabbim yuzunu guldursun. Sonucu yaz merak ederim bende