Transferin 10.gün beta değerim

Evet yükselişte saçmaydı
14 Aralık 246

16 Aralık 325

18 Aralık 640

19 Aralık 699
Ayyy sesli güldüm. Hakikaten öyle olmuş. Yalnız benim yükleşin devamını görmedim. Duraklama devrine girdim. Çünkü doktor artışı görünce daha da kan istemedi 9. Gün verdim. 168 çıktı. Bir daha istedi. 11. Gün verdim. 337'yi görünce daha da istemedi. Gerisini bilemiyorum

Bende ikisini kendım verdim burda okudukça kafam karıştı. Yükselecekmiş düşecekmiş die

ikisini tüp bebek merkezinde aldılar 325 den sonra şey dedi 30 aralıkta gel keseye bakalım dedi

Bende ikisini kendım verdim burda okudukça kafam karıştı. Yükselecekmiş düşecekmiş die

ikisini tüp bebek merkezinde aldılar 325 den sonra şey dedi 30 aralıkta gel keseye bakalım dedi
Demek ki sistem belli 300'ü aştı mi devam. Burada çok bilgi var. İnsan sürekli şüpheye düşüyor. Ben de acaba hamile miyim deyip duruyorum

Yaa çok sevindim senin adına Rabbim bize de bu değerleri görmeyi nasip etsin
5. Gün embriyo transferi 10. Günüm ilk beta değerim sizce nasıl ?
Ya çok sevindim senin adına Rabbim bize de bu değerleri görmeyi nasip etsin inşallah

Yaa çok sevindim senin adına Rabbim bize de bu değerleri görmeyi nasip etsin

Ya çok sevindim senin adına Rabbim bize de bu değerleri görmeyi nasip etsin inşallah
Umarım siz kat kat fazlasını görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…