Transferin 10. Günü beta 16.8

Barmisca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
153
61
48
31
Bugün beta bu şekilde çıktı acildeki doktor pozitif diyemeyiz iki gün sonra tekrarlayın dedi artış gösterir mi bilmiyorum bu şekilde olan kimse var mı sonra artış gören kendi doktoruma ulaşamadım akşam öğrendiğim için dış gebelik ya da kimyasaldan korkuyorum

Bu transfer olayını bilmiyorum yani beklenen bir beta hcg değeri oluyor mu diye ama 16.8 değeri için gayet pozitif denilebilir. İçinizi ferah tutun inşallah yükselir.

Bu transfer olayını bilmiyorum yani beklenen bir beta hcg değeri oluyor mu diye ama 16.8 değeri için gayet pozitif denilebilir. İçinizi ferah tutun inşallah yükselir.
Bilmiyorum acildeki doktor pozitif diyemeyiz dedi ben de yeniden ümitlenmek istemiyorum ama ilaçlarımı almaya devam edip etmeme konusunda kararsızım yanlış bir şey yapıp vicdan azabı çekmek istemiyorum

Bilmiyorum acildeki doktor pozitif diyemeyiz dedi ben de yeniden ümitlenmek istemiyorum ama ilaçlarımı almaya devam edip etmeme konusunda kararsızım yanlış bir şey yapıp vicdan azabı çekmek istemiyorum

İnşallah güzelce artar canım. Çok stresli bir dönem zaten bende 1 nisan transfer oldum.
Benim bildiğim 10 üzeri pozitif oluyor. Ama iki katı atıp artmaması önemli.
İlaçlarını emin olana kadar kullanmaya devam et.

Canım benim de transferin 9. Günü 26 çıktı doktorumu aradım düşük dedi ialaçlarını kullan 2 gün sonra test ver dedi sende ilaçlarını kullan bence inşallah yükselişe geçer değerler bende sabırsızlıkla bekliyorum yarın

Öyle yapacağım çok üzüldüm her şeyi kaldırmıştım tekrar şimdi internetten bakınca pozitif kabul edilir demişler ama çok düşük geldi öyle görünce

İnşallah seninki de artar ama ben kendi adıma ümitsizim sadece vicdan azabı çekmemek için son uzatmaları oynuyorum ilaçları emin olana kadar bırakmamak için

İnşallah seninki de artar ama ben kendi adıma ümitsizim sadece vicdan azabı çekmemek için son uzatmaları oynuyorum ilaçları emin olana kadar bırakmamak için
Bende kendi adıma ümitsizim canım yani değer düşük bilmiyorum kafam allak bullak inşallah artar

Kendi hemşireme yazdım ona göre bugün hareket ederim artık bir daha kan verecek misin bugün
Evet canım vericem bu gün bakalım ne çıkacak belirti de yok hiç arada sırtım ağrıyor hepsi o büyük ihtimal kimyasal ama kimyasal da lekelenme felan oluyor bende oda yok çünkü bir kimyasal yaşadım normal yolla

Hemşirem ilaçları kesebiliriz dedi yeniden test vermicem ben inşallah seninki yükselir

Öerhaba bende tüp bebek annesıyım benle bır transfer olan arkadasım 20 ile gebeliğini ögrendı ve şuan bebeği 3 yasında ilaçlarınızı domtor kontrolune kdar duzenlı kullanın

Öerhaba bende tüp bebek annesıyım benle bır transfer olan arkadasım 20 ile gebeliğini ögrendı ve şuan bebeği 3 yasında ilaçlarınızı domtor kontrolune kdar duzenlı kullanın
Doktorum devam et diye aradı hemşirem olumlu olumsuz bir şey dememişti ilaçları keserseniz adet olursunuz dediği için ben bırakıyorum anladım daha sonra Allahtan doktorun kendi asistanı aradı da devam edin 2 gün sonra tekrar test verin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…