- 15 Kasım 2023
- 582
- 308
- 23
- Konu Sahibi barbiebabe
-
EvetAynı yer, aynı saatte mi verdiniz?
İster istemez stres yaptım. 8. Güne göre çok yüksek bir değer gelmişti. Bugün ise çok az artmış. Umarım sağlıkla ilerler.Chatgpt böyle söylüyor canım ama en az %60 artış beklenendir. Ama bence herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Nitekim herkesin değerleri farklılık gösterir. Sen yine de panik yapma tekrar test ver bence 2 gün sonra
Anladım. Evet biraz düşük çıkmış. Ama siz sakince 2 gün sonra çıkacak sonucu bekleyin. %60 diye bir kıstas yok, benim bizzat %50 artmıştı ve şükür sağlıklı bir gebelik oldu. Şüpheli ve olumsuza açık bir sonuç ama imkansız değil
Hayır tek, 5. Gün embriyosu.Çift embriyo değildi dimi, bazen ikisi tutunup başlıyor ve sonra biri tutunamıyor. O zaman da böyle artışlar olabiliyor.
İnşallah 2 gün sonraki değeriniz çok güzel gelir, siz sakince bekleyinHayır tek, 5. Gün embriyosu.
İnşallah , çok teşekkür ederimİnşallah 2 gün sonraki değeriniz çok güzel gelir, siz sakince bekleyin
Merhaba hayırlı olsun.idrarda ne zzaman çift gördünüz?Merhaba arkadaşlar,
6 ağustosta 5aa embriyo transferi oldum. Transferin 8. Günü kan değerim 183 çıktı. 10. Gün (bugün) 225 çıktı. Artış az değil mi sizce? 8. Gün iyi bir değer çıkmıştı ama şuan çok az artmış.
Bu değer 10. Gün için iyi mi? Artış normal mi sizce? Doktora yazdım henüz dönmedi. Sizlerin yorumu da önemli benim için.
Aynı laboratuarda aynı saatte verdim. Dondurulmuş transfer. Pazartesi yeniden kan vereceğim. Umarım artar.taze transfer mi? Öncesinde çatlatma iğnesi yapıldığı için onun kanda olmasıda da bir kısım ilk testte yüksek çıkmaya sebep olmuş olabilir. Yani aslında 150 çıkacakken 180 çıkmasına sebep olmuş olabilir.. aynı merkez ve tam 48 saat arayla değilse oda etkileyebilir, yarım saat arayla bir merkezde 96 başka merkezde 71 çıkmıştı benim ertesi gün başka bir merkezde 78 çıkmıştı kimyasal oldu ama ondada bir yüksek bir düşük olmaz düşmeye başlayınca düşe düşe gider muhtemelen laboratuvar farkından öyle göründü.
9. Gün erken gebelik testi ile gördüm. 10 gün de kaset teste gördüm.Merhaba hayırlı olsun.idrarda ne zzaman çift gördünüz?
Ben 12 Ağustos ta transfer oldum yarın beşinci gün. Negatif çıkması normal yani. Dayanamadim erken gebelik aldım yaptım şimdi negatif9. Gün erken gebelik testi ile gördüm. 10 gün de kaset teste gördüm.
Bugün beşmis9. Gün erken gebelik testi ile gördüm. 10 gün de kaset teste gördüm.
Çok erken yapmışsınız bence bekleyin.Ben 12 Ağustos ta transfer oldum yarın beşinci gün. Negatif çıkması normal yani. Dayanamadim erken gebelik aldım yaptım şimdi negatif
Tmm sağolunÇok erken yapmışsınız bence bekleyin.
İnşallahAynı laboratuarda aynı saatte verdim. Dondurulmuş transfer. Pazartesi yeniden kan vereceğim. Umarım artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?