- 17 Ağustos 2025
- 19
- 10
- 1
- 29
- Konu Sahibi barbiebabe
-
Bende 11 ağustosta oldum bugün erken gebelik testi yaptım benimde negatifdi. Adet olcak gibi ağrılarım var ve bacaklarım çekiliyor resmen bazen umutlanıyorum ama bazende adet olucam tutmadı galiba diyorumBen 12 Ağustos ta transfer oldum yarın beşinci gün. Negatif çıkması normal yani. Dayanamadim erken gebelik aldım yaptım şimdi negatif
Aynı şeyleri düşünüyorum bnde Allah yardımcımız olsunBende 11 ağustosta oldum bugün erken gebelik testi yaptım benimde negatifdi. Adet olcak gibi ağrılarım var ve bacaklarım çekiliyor resmen bazen umutlanıyorum ama bazende adet olucam tutmadı galiba diyorum
Benim de 5. Gün aynıları olmuştu. İnanılmaz bir bel kalça ve bacak ağrım olmuştu.Bende 11 ağustosta oldum bugün erken gebelik testi yaptım benimde negatifdi. Adet olcak gibi ağrılarım var ve bacaklarım çekiliyor resmen bazen umutlanıyorum ama bazende adet olucam tutmadı galiba diyorum
Çift embiriyo ikiside 3.gün embiriyosu biri 6 hücreli biri 9 hücreli ama adet ağrısı çektikçe modum düşüyor ben normalde de adet öncesinden ara ara çekerim ordan anlarım az kaldığınıAynı şeyleri düşünüyorum bnde Allah yardımcımız olsun
Tabi zamana ihtiyacımız var da stres oluyor insan. Tek mi çift mi embry
Ben adet öncesi hep olurum onun habercisi gibi bide afedersiniz adet öncesi ve sırasında gaz olur şimdide var bilmiyorum modum yokBenim de 5. Gün aynıları olmuştu. İnanılmaz bir bel kalça ve bacak ağrım olmuştu.
Son adet günün ne zaamn . Benim 24 tü temmuzBen adet öncesi hep olurum onun habercisi gibi bide afedersiniz adet öncesi ve sırasında gaz olur şimdide var bilmiyorum modum yok
Başka yumurta veya embriyo yoktu demek üçüncü gün transfer yaptılarÇift embiriyo ikiside 3.gün embiriyosu biri 6 hücreli biri 9 hücreli ama adet ağrısı çektikçe modum düşüyor ben normalde de adet öncesinden ara ara çekerim ordan anlarım az kaldığını
Gebelik belirtileri de adet önceki belirtilerle aynı ama. Gebelik belirtisi de olabilir.Ben adet öncesi hep olurum onun habercisi gibi bide afedersiniz adet öncesi ve sırasında gaz olur şimdide var bilmiyorum modum yok
İnşallah canım. Bejleyebilirsen salı bakarsın tekrar. .bir gün iki gün baya önemli bir süreç.Gebelik belirtileri de adet önceki belirtilerle aynı ama. Gebelik belirtisi de olabilir.
Amin canım. Pazartesi tekrar test istediler. Sağlıkla artsın inşallahİnşallah canım. Bejleyebilirsen salı bakarsın tekrar. .bir gün iki gün baya önemli bir süreç.
Allah'ım emekleri zayi etmesin. İnşallah hayırlı haberler alalim
Ben 22 temmuzda olmuşum 19 ağustos olmam lazım tekrarSon adet günün ne zaamn . Benim 24 tü temmuz
Benimde iki üç gün one geliyor. 28 Haziran da olmuştum sonra 24 temmuzBen 22 temmuzda olmuşum 19 ağustos olmam lazım tekrar
Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallahBenimde iki üç gün one geliyor. 28 Haziran da olmuştum sonra 24 temmuz
Canim yaptirdin mi test?Amin canım. Pazartesi tekrar test istediler. Sağlıkla artsın inşallah
19.30’da vercem canım. 21.00 gibi çıkar sonuç. Korkuyorum valla test vermeyeCanim yaptirdin mi test?
Haber ver mutlaka. Cok stresli bekleyis biliyorum19.30’da vercem canım. 21.00 gibi çıkar sonuç. Korkuyorum valla test vermeye
Veririm canım, aynen çok stresli ya. Düşük çıkacak diye tereddüt ediyorum.Haber ver mutlaka. Cok stresli bekleyis biliyorum
cikmiycak iyi düsun cok guzel artmis olucak merak etme bn oyle hissediyorumVeririm canım, aynen çok stresli ya. Düşük çıkacak diye tereddüt ediyorum.
İnşallah canımcikmiycak iyi düsun cok guzel artmis olucak merak etme bn oyle hissediyorum
İki gündür takipteyim dualarım seninle Barbieİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?