Transferin 10. Günü Beta Hcg

Ben 12 Ağustos ta transfer oldum yarın beşinci gün. Negatif çıkması normal yani. Dayanamadim erken gebelik aldım yaptım şimdi negatif
Bende 11 ağustosta oldum bugün erken gebelik testi yaptım benimde negatifdi. Adet olcak gibi ağrılarım var ve bacaklarım çekiliyor resmen bazen umutlanıyorum ama bazende adet olucam tutmadı galiba diyorum

Bende 11 ağustosta oldum bugün erken gebelik testi yaptım benimde negatifdi. Adet olcak gibi ağrılarım var ve bacaklarım çekiliyor resmen bazen umutlanıyorum ama bazende adet olucam tutmadı galiba diyorum
Aynı şeyleri düşünüyorum bnde Allah yardımcımız olsun
Tabi zamana ihtiyacımız var da stres oluyor insan. Tek mi çift mi embry

Benim de 5. Gün aynıları olmuştu. İnanılmaz bir bel kalça ve bacak ağrım olmuştu.

Aynı şeyleri düşünüyorum bnde Allah yardımcımız olsun
Tabi zamana ihtiyacımız var da stres oluyor insan. Tek mi çift mi embry
Çift embiriyo ikiside 3.gün embiriyosu biri 6 hücreli biri 9 hücreli ama adet ağrısı çektikçe modum düşüyor ben normalde de adet öncesinden ara ara çekerim ordan anlarım az kaldığını

Çift embiriyo ikiside 3.gün embiriyosu biri 6 hücreli biri 9 hücreli ama adet ağrısı çektikçe modum düşüyor ben normalde de adet öncesinden ara ara çekerim ordan anlarım az kaldığını
Başka yumurta veya embriyo yoktu demek üçüncü gün transfer yaptılar

Gebelik belirtileri de adet önceki belirtilerle aynı ama. Gebelik belirtisi de olabilir.
İnşallah canım. Bejleyebilirsen salı bakarsın tekrar. .bir gün iki gün baya önemli bir süreç.
Allah'ım emekleri zayi etmesin. İnşallah hayırlı haberler alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…