- Konu Sahibi barbiebabe
Canım sana Bir şey sorabilir miyim miğde bulantısı oldu mu sendeDualarımdasın cnminşallah herşey yolundadır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sana Bir şey sorabilir miyim miğde bulantısı oldu mu sendeDualarımdasın cnminşallah herşey yolundadır
Canım sana Bir şey sorabilir miyim miğde bulantısı oldu mu sende
Teşekkür ederim hepinizekanama olduğu için bu iyi bir şey dedi hoca. Ultrason ile baktı rahim zarı incelmeye başlamış. Yarın tekrar bir beta bakalım dedi ama muhtemelen bugünden itibaren değer düşmeye başlar dedi. Gerekirse cuma tekrar bir ultrason ile bakarız, iğneye gerek kalmayacak gibi duruyor dedi. İğne olmazsa bir sonraki adet ile tekrar transfer hazırlığına başlarız dedi.
İnşallah canımAy çok şükür valla Rabbimee.. iğnesiz müdahalesiz bitsin gitsin hemen tertemiz![]()
İnşallah canımsen nasılsın, kese göründü mü?
canım çok geçmiş olsun. Betanı mutlaka takip et en az 3 4 gün.Teşekkür ederim hepinizekanama olduğu için bu iyi bir şey dedi hoca. Ultrason ile baktı rahim zarı incelmeye başlamış. Yarın tekrar bir beta bakalım dedi ama muhtemelen bugünden itibaren değer düşmeye başlar dedi. Gerekirse cuma tekrar bir ultrason ile bakarız, iğneye gerek kalmayacak gibi duruyor dedi. İğne olmazsa bir sonraki adet ile tekrar transfer hazırlığına başlarız dedi.
Teşekkür ederim, edeceğimcanım çok geçmiş olsun. Betanı mutlaka takip et en az 3 4 gün.
12. Gün 630 olmuş nasıl sizce doktor iyi dedi ama icim rahat degilTakibe göre netleşir. Bir şey söylemek için şuan erken bence
Neredeyse 3 katına çıkmış. Neden içiniz rahat değil? Güzel artmış.12. Gün 630 olmuş nasıl sizce doktor iyi dedi ama icim rahat degil
25inde kan verdim 220 çıktı bugün 800 leri görmesi gerekmez miNeredeyse 3 katına çıkmış. Neden içiniz rahat değil? Güzel artmış.
2 gün sonrası %66 artması yeterli25inde kan verdim 220 çıktı bugün 800 leri görmesi gerekmez mi
Canım ben ilk 10 gün verdim 30 çıktı şuan kanama var kırmızı şekilde ama artışın devam ediyor üzülme bende ilk başta 30 çok düşük belki iğne etkisidir dedi acile gittiğim yer ama öyle değilmiş ben bunu okuduğum gibi yazdım ama gerçi son durumunu bilmeden9. Gunde en az 80 bekliuoruz dedi![]()
25inde kan verdim 220 çıktı bugün 800 leri görmesi gerekmez mi
Kızlar Allah'tan umut kesilmez. Ben 11. gün 17 ile öğrendim hamile olduğumu. Artışlarım da hep düşüktü ama nasipse oluyor emin olun. Oğlum şuan 2 yaşında. 11. Gün 17, 13. gün 26 çıkmıştı.Teşekkür ederim, edeceğim![]()
Yaa maşallah sizede böyle güzel hikayeleri duymak ne kadar iyi geliyor bilemezsinizKızlar Allah'tan umut kesilmez. Ben 11. gün 17 ile öğrendim hamile olduğumu. Artışlarım da hep düşüktü ama nasipse oluyor emin olun. Oğlum şuan 2 yaşında. 11. Gün 17, 13. gün 26 çıkmıştı.
Geçmiş olsunSağ olun kızlar. Şuanlık normal adet kanaması var. Adet sancısı gibi ağrılar. Birazdan bakacak doktor.
Sana da geçmiş olsun canımBenim değerimde 200 e düştü kimyasala döndü
Yazdıklarınızı endişeyle takip ediyordum bu mesajınızı görünce çok sevindim. Çünkü ben dış gebelik geçirmiştim, üstelik iğne ile de sonlanmamıştı, ameliyata ile tüp alınmıştı geçen sene. Kendi kendine düşmesine çok çok sevindim gözünüz aydın müdahalesiz olması gerçekten şükredilesi bir şey. Eğer inanıyorsanız sadaka vermenizi tavsiye ederimKızlar benim beta 2 gün önce 1637’ydi. Aynı gün adet oldum. Bugün beta 362 geldi. Böyle böyle adetle birlikte sıfırlanacak sanırım. İğne olmayacağım için mutluyum![]()