• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 10. Günü betahcg düşük çıkıp sonra yükselen var mı

kokulumumluk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2024
65
12
8
28
İyi günler arkadaşlar ben 5. Gün embriyosu transfer oldum transferimin 10. Günü betahcg 1,20 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı daha bir şeyin belli olmadığını söyledi sizlerin arasında 10. Gün düşük çıkıp da sonrasında gebelikle sonuçlanan oldu mu

İyi günler arkadaşlar ben 5. Gün embriyosu transfer oldum transferimin 10. Günü betahcg 1,20 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı daha bir şeyin belli olmadığını söyledi sizlerin arasında 10. Gün düşük çıkıp da sonrasında gebelikle sonuçlanan oldu mu

2 küsür ile öğrenip hamile olan biliyorum inşallah senin de öyledir içini ferah tut

Canım niyetim seni üzmek değil ama 18 ağustosta benimde reglm gecikince test yaptırıp betaya baktırmıştım 1.20 çıkmıştı ama gebelik yoktu 2 hafta içinde regl olmuştum umarım sizin olumlu sonuçlanır 🤲🏻

Back
X