Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kanamanız olmusmuydu bu süre içinde.8.gun 18
10.gun 56
13.gun 251 di.
herkesin oyle çok yuksek rakamlar olmayabiliyor umitlenmemek icin suan bi sebebiniz yok. Guzel guzel katlanip guzel guzel artisini takip edin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Oldu olmaz mı tüp bebekte kanama çok yaygın. Sürekli istirahat ettim fitil kullandım ve vajinal baktirmadim. Doktorum vajinal bakmayla alakalı olmadığını hafta erken oldugu icin karindan gorunmeyebilecegini söyledi ama ben yine de kanama olduğu için uyarmak istemedim, ozaman bi hafta daha beklerim öyle görürüm dedim yine de baktirmadimSizin kanamanız olmusmuydu bu süre içinde.
10.gun 20 çıkmıştı 3.gun embriyosu 9.gün kanama olmuştu değerim 2 güne bir arttı yarın kese için gideceğim Allah nasip ederse12 Aralıkta transfer oldum bugün 10. Günü hcg 41 çıktı benim gibi düşük olup ta yükselerek devam eden var mı sizce umitlenmelimiyim yoksa bundan bisi çıkmaz mı düşünceleriniz nelerdir acaba yardımcı olurmusunuz
Bu da bana bir umut ışığı teşekkür ederim inşallah kese de oluşur. Şuan kaç hcg10.gun 20 çıkmıştı 3.gun embriyosu 9.gün kanama olmuştu değerim 2 güne bir arttı yarın kese için gideceğim Allah nasip ederse
Birde kanamaniz hangi renkti kac gün sürdü yoğun muydu az miBu da bana bir umut ışığı teşekkür ederim inşallah kese de oluşur. Şuan kaç hcg
Şimdi ne durumda peki ilerledi mi hcgBenim de 10. Gün 51 idi, kanamam olmuştu o yüzden erken baktırmıştım.
Pazartesi günü 1336 idi doktor artışlar iyi birdaha kan verme cuma keseye gel dedi canım bilmiyorum şu anıBu da bana bir umut ışığı teşekkür ederim inşallah kese de oluşur. Şuan kaç hcg
Açık pembe çok açıktı rengi pembe gül gibiBirde kanamaniz hangi renkti kac gün sürdü yoğun muydu az mi
Ertesi gün geçti günlük pedde bı kaç damla kadardı yoğun olmadiAçık pembe çok açıktı rengi pembe gül gibi
Maşallah çok güzel sonuçlar alırsın inşallah. Pazartesi kacinci günündü canimPazartesi günü 1336 idi doktor artışlar iyi birdaha kan verme cuma keseye gel dedi canım bilmiyorum şu anı![]()
29 Kasım transfer tarihimMaşallah çok güzel sonuçlar alırsın inşallah. Pazartesi kacinci günündü canim
Kese de oluşmuştur inşallah canim bana da haber verir misin. Yavaş ilerlemiş ama yavaş da olsa bak bu aşamaya kadar gelmişsin çok şükür29 Kasım transfer tarihim
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Maşallah çok güzel ilerlemiş 20 günden sonra gelismeler ikiye katlamis neredeyse. Zaten beklenen de o. Güzel ilerliyor yarin güzel haberler alacaksın inşallah inanıyorumHaber veririm inşallah hayır canım yavaş ilerlemedi kanama olduğu gün tutunmuş galiba doktorum güzel artışlar dedi 20 iki gün sonra 75 iki gün sonra 201 iki gün sonra 476 son gittiğim 1336 işteinsallah sağlıklı dir inşallah dolu gebeliktir canım
İnşallah rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kavusalim bebislerimizeSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Maşallah çok güzel ilerlemiş 20 günden sonra gelismeler ikiye katlamis neredeyse. Zaten beklenen de o. Güzel ilerliyor yarin güzel haberler alacaksın inşallah inanıyorum![]()
Ah evet şimdi anladım pardonHaber veririm inşallah hayır canım yavaş ilerlemedi kanama olduğu gün tutunmuş galiba doktorum güzel artışlar dedi 20 iki gün sonra 75 iki gün sonra 201 iki gün sonra 476 son gittiğim 1336 işteinsallah sağlıklı dir inşallah dolu gebeliktir canım
Amiinnnİnşallah rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kavusalim bebislerimize