Transferin 10. Günü hcg 41

arkeoloji

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2022
99
29
18
36
12 Aralıkta transfer oldum bugün 10. Günü hcg 41 çıktı benim gibi düşük olup ta yükselerek devam eden var mı sizce umitlenmelimiyim yoksa bundan bisi çıkmaz mı düşünceleriniz nelerdir acaba yardımcı olurmusunuz

8.gun 18
10.gun 56
13.gun 251 di.
herkesin oyle çok yuksek rakamlar olmayabiliyor umitlenmemek icin suan bi sebebiniz yok. Guzel guzel katlanip guzel guzel artisini takip edin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Sizin kanamanız olmusmuydu bu süre içinde.
Oldu olmaz mı tüp bebekte kanama çok yaygın. Sürekli istirahat ettim fitil kullandım ve vajinal baktirmadim. Doktorum vajinal bakmayla alakalı olmadığını hafta erken oldugu icin karindan gorunmeyebilecegini söyledi ama ben yine de kanama olduğu için uyarmak istemedim, ozaman bi hafta daha beklerim öyle görürüm dedim yine de baktirmadim

Benim de 10. Gün 51 idi, kanamam olmuştu o yüzden erken baktırmıştım.

12 Aralıkta transfer oldum bugün 10. Günü hcg 41 çıktı benim gibi düşük olup ta yükselerek devam eden var mı sizce umitlenmelimiyim yoksa bundan bisi çıkmaz mı düşünceleriniz nelerdir acaba yardımcı olurmusunuz
10.gun 20 çıkmıştı 3.gun embriyosu 9.gün kanama olmuştu değerim 2 güne bir arttı yarın kese için gideceğim Allah nasip ederse

Haber veririm inşallah hayır canım yavaş ilerlemedi kanama olduğu gün tutunmuş galiba doktorum güzel artışlar dedi 20 iki gün sonra 75 iki gün sonra 201 iki gün sonra 476 son gittiğim 1336 işte 🤗🤗 insallah sağlıklı dir inşallah dolu gebeliktir canım

Haber veririm inşallah hayır canım yavaş ilerlemedi kanama olduğu gün tutunmuş galiba doktorum güzel artışlar dedi 20 iki gün sonra 75 iki gün sonra 201 iki gün sonra 476 son gittiğim 1336 işte 🤗🤗 insallah sağlıklı dir inşallah dolu gebeliktir canım
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Maşallah çok güzel ilerlemiş 20 günden sonra gelismeler ikiye katlamis neredeyse. Zaten beklenen de o. Güzel ilerliyor yarin güzel haberler alacaksın inşallah inanıyorum 🙏🙏🙏

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Maşallah çok güzel ilerlemiş 20 günden sonra gelismeler ikiye katlamis neredeyse. Zaten beklenen de o. Güzel ilerliyor yarin güzel haberler alacaksın inşallah inanıyorum 🙏🙏🙏
İnşallah rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kavusalim bebislerimize

Ah evet şimdi anladım pardon🙈🙈 kanamadan sonra hızlı tutunmuş

Back
X