- 22 Aralık 2016
- 1.978
- 3.932
- 133
1.5 yaşında çok şükürŞimdi ne durumda peki ilerledi mi hcg

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.5 yaşında çok şükürŞimdi ne durumda peki ilerledi mi hcg
Oyy maşallah:)) peki sonrasında yükselme nasıl ilerledi hızlı mı yavaş mı kac gun sonra baktınız tekrar ve kac çıktı. Benim de kanamam durdu vok şükür kırmızıdan kahverengiye döndü sonra da bitti azdı. Umutlanmayın başladım bende tekrar1.5 yaşında çok şükür![]()
51di 150 olmuştu sanırım 2 gün sonra bir daha da baktırmadım, kanamam bir kere daha az milyarda olmuştu.Oyy maşallah:)) peki sonrasında yükselme nasıl ilerledi hızlı mı yavaş mı kac gun sonra baktınız tekrar ve kac çıktı. Benim de kanamam durdu vok şükür kırmızıdan kahverengiye döndü sonra da bitti azdı. Umutlanmayın başladım bende tekrar
Çok güzel ilerlemiş bende yarın kan vereceğim tekrardan merak ediyorum. Çok teşekkür ederim51di 150 olmuştu sanırım 2 gün sonra bir daha da baktırmadım, kanamam bir kere daha az milyarda olmuştu.
Benimde 3. Gün embriyosu.Çok güzel ilerlemiş bende yarın kan vereceğim tekrardan merak ediyorum. Çok teşekkür ederim![]()
Maşallah çok güzel bir sonuç Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsinBenimde 3. Gün embriyosu.
Transferin 11. Günü 17,
13. Günü 26,
16. Günü 99,
19. Günü 310,
21. Günü 501 çıkmıştı.
Şuan 5 aylık hamileyim çok şükür.
Kanama korkutmasin. Benim hcg yuksek degerle başladi ama kanamalarim adet gibi oldu hatta 3 gunde bir devam etti. Hematom falan yarandi. 11ci haftaya geçtik çok şukur hala lekelenmelerim var. Onemli olan hcg.nin kaç olmasindam ziyade nasil devam etmesi. Kaç gün embriyosuydu?Oyy maşallah:)) peki sonrasında yükselme nasıl ilerledi hızlı mı yavaş mı kac gun sonra baktınız tekrar ve kac çıktı. Benim de kanamam durdu vok şükür kırmızıdan kahverengiye döndü sonra da bitti azdı. Umutlanmayın başladım bende tekrar
Dondurulmus 5. Gün embriyosu 12 aralıkta transfer oldum. Yarın tekrar test vereceğim. Az önce sarı bir leke gördüm korktum yatıyorum kötü bisi görmemek içinKanama korkutmasin. Benim hcg yuksek degerle başladi ama kanamalarim adet gibi oldu hatta 3 gunde bir devam etti. Hematom falan yarandi. 11ci haftaya geçtik çok şukur hala lekelenmelerim var. Onemli olan hcg.nin kaç olmasindam ziyade nasil devam etmesi. Kaç gün embriyosuydu?
AminnnnnnMaşallah çok güzel bir sonuç Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin
İnşallahAminnnnnnDarısı başınıza inşallah.
Merhaba kese gözüktü mu acaba ne durumdasınız bir de alttan mi baktı yoksa ultrasonla miPazartesi günü 1336 idi doktor artışlar iyi birdaha kan verme cuma keseye gel dedi canım bilmiyorum şu anı![]()
Kese yok maalesef dış gebelik tüpte tutunmuş iğne yaptırdım düşmesi için alttan bakıldıMerhaba kese gözüktü mu acaba ne durumdasınız bir de alttan mi baktı yoksa ultrasonla mi
Benim de hcg 22 ye düşmüşKese yok maalesef dış gebelik tüpte tutunmuş iğne yaptırdım düşmesi için alttan bakıldı
Senin kimyasalmis demekki canım dış gebelik tehlikeli iyiki dış olmamışBenim de hcg 22 ye düşmüş
Dış gebelik tüpte tıkanıklık olunca olmuyormu?bu doktorlar o kadar test rahim filmi çektırıyorlar.Ben anlsmıyorum ya neden hala tüp bebeklerde dış gebelik çok fazla.Yeteri kadar özenmi göstermıyorlar acabaSenin kimyasalmis demekki canım dış gebelik tehlikeli iyiki dış olmamış
Tüpte tıkanıklık sadece sebeplerden biri canım kullanilan bu hormon ilaçları rahim içini yavaşlatıyor embriyo hızlı ilerliyemiyormus dondurulmuş embriyo en sağlıklısı demekkiDış gebelik tüpte tıkanıklık olunca olmuyormu?bu doktorlar o kadar test rahim filmi çektırıyorlar.Ben anlsmıyorum ya neden hala tüp bebeklerde dış gebelik çok fazla.Yeteri kadar özenmi göstermıyorlar acabaAllah hepimize yardım etsin güç versin
![]()
Benim ilk transferimi bekletmeden yaptılar.Çok mantıksız çünkü rahmin dinlenmesi gerekir.Sonuç negatif oldu.Regl olunca bile 3-4 gün kendimize gelemıyoruz.Bencede dondurulmuş en mantıklısı doğrusuTüpte tıkanıklık sadece sebeplerden biri canım kullanilan bu hormon ilaçları rahim içini yavaşlatıyor embriyo hızlı ilerliyemiyormus dondurulmuş embriyo en sağlıklısı demekki
Dondurulmuş embriyo transferi olmuştum bugün dış gebelik olduğunu öğrendimTüpte tıkanıklık sadece sebeplerden biri canım kullanilan bu hormon ilaçları rahim içini yavaşlatıyor embriyo hızlı ilerliyemiyormus dondurulmuş embriyo en sağlıklısı demekki
İnşallah bidahakine.Kaçıncı haftandasın?Bu kadar dış gebelik normalmi ya,eğer yeteri kadar özenmeyip bizlerin umutlarını sağlığını doktorlar hiçe sayıyorsa hepsi Allah a havaleDondurulmuş embriyo transferi olmuştum bugün dış gebelik olduğunu öğrendim![]()