Transferin 10. Günü hcg 41

1.5 yaşında çok şükür☺️
Oyy maşallah:)) peki sonrasında yükselme nasıl ilerledi hızlı mı yavaş mı kac gun sonra baktınız tekrar ve kac çıktı. Benim de kanamam durdu vok şükür kırmızıdan kahverengiye döndü sonra da bitti azdı. Umutlanmayın başladım bende tekrar

Oyy maşallah:)) peki sonrasında yükselme nasıl ilerledi hızlı mı yavaş mı kac gun sonra baktınız tekrar ve kac çıktı. Benim de kanamam durdu vok şükür kırmızıdan kahverengiye döndü sonra da bitti azdı. Umutlanmayın başladım bende tekrar
51di 150 olmuştu sanırım 2 gün sonra bir daha da baktırmadım, kanamam bir kere daha az milyarda olmuştu.

Çok güzel ilerlemiş bende yarın kan vereceğim tekrardan merak ediyorum. Çok teşekkür ederim🥰
Benimde 3. Gün embriyosu.
Transferin 11. Günü 17,
13. Günü 26,
16. Günü 99,
19. Günü 310,
21. Günü 501 çıkmıştı.
Şuan 5 aylık hamileyim çok şükür.

Kanama korkutmasin. Benim hcg yuksek degerle başladi ama kanamalarim adet gibi oldu hatta 3 gunde bir devam etti. Hematom falan yarandi. 11ci haftaya geçtik çok şukur hala lekelenmelerim var. Onemli olan hcg.nin kaç olmasindam ziyade nasil devam etmesi. Kaç gün embriyosuydu?

Kanama korkutmasin. Benim hcg yuksek degerle başladi ama kanamalarim adet gibi oldu hatta 3 gunde bir devam etti. Hematom falan yarandi. 11ci haftaya geçtik çok şukur hala lekelenmelerim var. Onemli olan hcg.nin kaç olmasindam ziyade nasil devam etmesi. Kaç gün embriyosuydu?
Dondurulmus 5. Gün embriyosu 12 aralıkta transfer oldum. Yarın tekrar test vereceğim. Az önce sarı bir leke gördüm korktum yatıyorum kötü bisi görmemek için

ya başka doktora daha mı gözüksen acaba değerlerin çok güzel ve normal ilerlemişti. tüp bebekte tüplere tutunabiliyor mu. allahım kolaylıklar versin ya

Senin kimyasalmis demekki canım dış gebelik tehlikeli iyiki dış olmamış
Dış gebelik tüpte tıkanıklık olunca olmuyormu?bu doktorlar o kadar test rahim filmi çektırıyorlar.Ben anlsmıyorum ya neden hala tüp bebeklerde dış gebelik çok fazla.Yeteri kadar özenmi göstermıyorlar acaba😔 Allah hepimize yardım etsin güç versin🤲🏻🤲🏻

Dış gebelik tüpte tıkanıklık olunca olmuyormu?bu doktorlar o kadar test rahim filmi çektırıyorlar.Ben anlsmıyorum ya neden hala tüp bebeklerde dış gebelik çok fazla.Yeteri kadar özenmi göstermıyorlar acaba😔 Allah hepimize yardım etsin güç versin🤲🏻🤲🏻
Tüpte tıkanıklık sadece sebeplerden biri canım kullanilan bu hormon ilaçları rahim içini yavaşlatıyor embriyo hızlı ilerliyemiyormus dondurulmuş embriyo en sağlıklısı demekki

Tüpte tıkanıklık sadece sebeplerden biri canım kullanilan bu hormon ilaçları rahim içini yavaşlatıyor embriyo hızlı ilerliyemiyormus dondurulmuş embriyo en sağlıklısı demekki
Benim ilk transferimi bekletmeden yaptılar.Çok mantıksız çünkü rahmin dinlenmesi gerekir.Sonuç negatif oldu.Regl olunca bile 3-4 gün kendimize gelemıyoruz.Bencede dondurulmuş en mantıklısı doğrusu👍🏻👍🏻

Dondurulmuş embriyo transferi olmuştum bugün dış gebelik olduğunu öğrendim :KK43:
İnşallah bidahakine.Kaçıncı haftandasın?Bu kadar dış gebelik normalmi ya,eğer yeteri kadar özenmeyip bizlerin umutlarını sağlığını doktorlar hiçe sayıyorsa hepsi Allah a havale🤲🏻🤲🏻 Benim zaten kendimden umudur yok bu kez.Böyle okuyunca çok üzüldüm.Ama pes etmek yok🙏🏻🙏🏻

Back
X