Transferin 10. Günü lütfen yardım :(

Melekim33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
111
63
28
46
arkadaşlar tüp bebek tedavisi oldum bu 2 denemem.
Bugün transferimin 10. Günü dayanamayıp kan testi yaptım saat 13:00 gibi koskoca bir (0) sonuç
Doktorum erken yapmışsın değişebilir 12.gün tekrar yap ilaçları bırakma dedi. Sonra saat 16:00 gibi başka bir merkezde tekrar test yaptım 1.7 çıktı
Acaba gerçekten 12. Güne kadar yükselme olur mu.
Böyle olup pozitif gören var mı :(

Ne olur yardımcı olun kimse yok mu. Yükselir mi 2-3 saat arayla değişen sonuca umutlanmalı mıyım

Ben de senin gibiydim bir zamanlar. Her gün test yaptırırdım. Kollarım artık iğneye karşı hassasiyet geliştirmişti. Laboratuar aralarında o kadar bir fark olabilir. Bu değerinin arttığını tam yüzde yüz gösterebilir denemez. Bu yüzden tam zamanını bekle içini ferah tut. Sonuç değişmeyecek sonuçta. Şayet gebeysen bu kadar sık kan vermen de zararlı. Sabırlı olamazsan anne olamazsın. Lütfen vaktinden önce test yapma

Ben de senin gibiydim bir zamanlar. Her gün test yaptırırdım. Kollarım artık iğneye karşı hassasiyet geliştirmişti. Laboratuar aralarında o kadar bir fark olabilir. Bu değerinin arttığını tam yüzde yüz gösterebilir denemez. Bu yüzden tam zamanını bekle içini ferah tut. Sonuç değişmeyecek sonuçta. Şayet gebeysen bu kadar sık kan vermen de zararlı. Sabırlı olamazsan anne olamazsın. Lütfen vaktinden önce test yapma

Bu son şansım olabilir o yüzden çok stres oldum :(
40 yaşında geç bir evlilik yaptım iki kere kendiliğimdem hamile kaldım ama ikisinde de kalbi durdu. Şu an 43 yaşındayım ve şansım çok azaldı :((
Çok teşekkür ederim cevabınız için cansınız

Kimse yokmu negatif olup mucize yaşayan :KK43:
Bende transferin 10. Gunu yaptırdım. 4.72 çıktı. Bnm Doktorumda ilaçları bırakma 14. Gün tekrar yap dedi. Yarın 14. Günüm sabah kan verecegim. Bakalım sonuç ne olacak bnde çok meraktayim. Embriyolog aradiginda da öyle çok örnek var hemen umutsuzluğa kapılmayın demisti. Hakkımizda hayırlısı olsun. İyi düşünün iyi olsun.

Bende transferin 10. Gunu yaptırdım. 4.72 çıktı. Bnm Doktorumda ilaçları bırakma 14. Gün tekrar yap dedi. Yarın 14. Günüm sabah kan verecegim. Bakalım sonuç ne olacak bnde çok meraktayim. Embriyolog aradiginda da öyle çok örnek var hemen umutsuzluğa kapılmayın demisti. Hakkımizda hayırlısı olsun. İyi düşünün iyi olsun.

İnşallah hayırlı sonuçlar alırız ikimizde. Ne kadar zorlu bir süreç. :( Teşekkür ederim cevap için. Aynen hakkımızda hayırlısı olsun. Sizin yükselecek öyle hissettim. Güzel haber alınca yazın olur mu

Bu son şansım olabilir o yüzden çok stres oldum :KK43:
40 yaşında geç bir evlilik yaptım iki kere kendiliğimdem hamile kaldım ama ikisinde de kalbi durdu. Şu an 43 yaşındayım ve şansım çok azaldı :KK43:(
Çok teşekkür ederim cevabınız için cansınız
Ablacığım öncelikle geçmiş olsun diliyorum inşallah rabbim en kısa zamanda en güzelini nasip etsin hepimize neden umutsuzluğa kapılıyorsunuz bakın normal yolla hamile kalabilmişsiniz demekki rahminizde bi sıkıntı yok bu çok güzel bi haber bence siz labaratuarı çok iyi olan bi merkezde tedavinize devam edin bakın görün ikiziniz bile olur inşallah :KK66:

Ablacığım öncelikle geçmiş olsun diliyorum inşallah rabbim en kısa zamanda en güzelini nasip etsin hepimize neden umutsuzluğa kapılıyorsunuz bakın normal yolla hamile kalabilmişsiniz demekki rahminizde bi sıkıntı yok bu çok güzel bi haber bence siz labaratuarı çok iyi olan bi merkezde tedavinize devam edin bakın görün ikiziniz bile olur inşallah :KK66:

Canımm benim çok teşekkür ederim. Sabahın erken saatinde olumlu samimi içten mesajın umut oldu. Umarım her şey güzel olur çok çok teşekkür ederim :KK200:

Ablacim size umut olabilmeyi çok isterdim. Ama bnm değerlerim yükselmedi. 0.100 e düştü. İnşallah sizin ki yükselir. Hakkinizda hayırlısı olsun.

Ablacim size umut olabilmeyi çok isterdim. Ama bnm değerlerim yükselmedi. 0.100 e düştü. İnşallah sizin ki yükselir. Hakkinizda hayırlısı olsun.

:( çok üzüldüm inan seni çok iyi anlıyorum. Benim de hiç umudum yok. Yarın yapacam tekrar ama formalite işte.. Sende üzülme artık Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah. Allaha emanet ol canımm benim :KK200:

:KK43: çok üzüldüm inan seni çok iyi anlıyorum. Benim de hiç umudum yok. Yarın yapacam tekrar ama formalite işte.. Sende üzülme artık Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah. Allaha emanet ol canımm benim :KK200:
İnşallah çok teşekkür ederim. Sizde Allah a emanet olun

Back
X