Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hemen cıkti bek dk sürmedikiii5 dk içinde çıktıysa, silik de olsa hamile olma ihtimalin yüksek. Hayırlı olsun![]()
Vallahi canim hersey dahi 10 bin ben özelde yaptirdim yasim 23 karsilamiyo devlet zatenBu arada tüp bebek icin ilaclar transfer herşey dahil kac para ödediniz? ??
Canim cok silok degil pembe boyle resm atamiyrm beceremedmki ayy cok heyecanliyimHayırlı olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.cok silik te olsa hamilesin.gebelik yeni olduğu icin silik çıkmıştır
Böyle cıkti canim inşallah o kadar çok istedimki o kadar dua ettimki şükürler olsunnHayırlı olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.cok silik te olsa hamilesin.gebelik yeni olduğu icin silik çıkmıştır
Attimm canimAt bakalım bi resmini umarım hamilesidir canımm
Benim de ilk pozitif çıkan gebelik testimde hemen çizgi çıkmıştı, ertesi gün doktora dediğimde gülerek muhtelelen hamilesin o zaman demişti kan tahlili öncesi:)Ayy hemen cıkti bek dk sürmedikiii![]()
Amin canim insallah insallahhBen de transferin onuncu gunu test yapmıştım,silik çıktı
Onikinci gün kan tahlili pozitif çıkmıştı
Tüp bebişim şimdi üç buçuk yaşında
Darısı başınıza olsun inşallah![]()
hemen çıktıysa hamile olma ihtimalin yüksek hayırlı olsunAyy hemen cıkti bek dk sürmedikiii![]()
Hemen çikti cnm 40 sn falanhemen çıktıysa hamile olma ihtimalin yüksek hayırlı olsun![]()
hayırlı olsun o zaman darısı bana inşallahHemen çikti cnm 40 sn falan![]()
Hayırlı olsun canım çift çizgi görünüyor bence kan tahliline git hemenAttimm canim![]()