Merhaba test verdinizmi hiçMerhaba arkadaşlar bu gün transferin 10.günü çok fazla belim ağrıyo ve adet olacak mışım gibi hissediyorum birde sanki belimde kalpçikler karnımda da aynı şekilde kalpçikler atıyo gibi bu durumubyaşayan varmı
Yok vermedim 12.günden önce verme dedilerMerhaba test verdinizmi hiç
Benimde 5. Gün embriyosu 11. Gün bugün ben kanda pozitif gördüm bel ağrım cok var benimde lekelenmem oldu bideYok vermedim 12.günden önce verme dediler
Benimde 5.gün embriyosu pcos hastasıyım birde ama lekelenme olmadı bide yarın adet günüm normaldeBenimde 5. Gün embriyosu 11. Gün bugün ben kanda pozitif gördüm bel ağrım cok var benimde lekelenmem oldu bide
Benim dün adet günümdü . Lekelenme insanı strese sokuyor zaten lekelenme olmadan pzoitif göre cok varrBenimde 5.gün embriyosu pcos hastasıyım birde ama lekelenme olmadı bide yarın adet günüm normalde
İnş bende pozitif görürüm çok umutluyum bu seferBenim dün adet günümdü . Lekelenme insanı strese sokuyor zaten lekelenme olmadan pzoitif göre cok varr
İnşallah güzel sonuclar alırsın ilk denememiİnş bende pozitif görürüm çok umutluyum bu sefer
Merhabalar benimde transferin 10.günü regli olucakmıs gibi bel ve kasık agrım cok olmustu galba regli olucam demiştim ama pozitifi görmüştüm inşallah sende pozitifi görürsünMerhaba arkadaşlar bu gün transferin 10.günü çok fazla belim ağrıyo ve adet olacak mışım gibi hissediyorum birde sanki belimde kalpçikler karnımda da aynı şekilde kalpçikler atıyo gibi bu durumubyaşayan varmı
Hadi bakalım inşallah bnmde pozitif olur ya göğüslerim çok ağrıyo sizinde ağrıyomuyduMerhabalar benimde transferin 10.günü regli olucakmıs gibi bel ve kasık agrım cok olmustu galba regli olucam demiştim ama pozitifi görmüştüm inşallah sende pozitifi görürsün
Evet 2 aşılama negatif olmuştuİnşallah güzel sonuclar alırsın ilk denememi
Hayır bende gögüs agrısı yoktuHadi bakalım inşallah bnmde pozitif olur ya göğüslerim çok ağrıyo sizinde ağrıyomuydu
İnşallah güzel sonuc alırsınızEvet 2 aşılama negatif olmuştu
Bende prolaktın sorunu vardı yüksek çıkıyordu belki o yükseldi yineHayır bende gögüs agrısı yoktu
Merhabalar benimde transferin 10.günü regli olucakmıs gibi bel ve kasık agrım cok olmustu galba regli olucam demiştim ama pozitifi görmüştüm inşallah sende pozitifi görürsü
Test yaptinizmi sonucu ne cikti acabaBenimde 5. Gün embriyosu 11. Gün bugün ben kanda pozitif gördüm bel ağrım cok var benimde lekelenmem oldu bide
Ayni belirtiler bendede oldudaTest yaptinizmi sonucu ne cikti acaba
Bendede lekelenme olmadı canım çok üzülüyordum bu duruma ama çok şükür 2gün önce kan verdim pozitif çıktı İnşallah bekleyen her kes pozitifi görürBenimde 5.gün embriyosu pcos hastasıyım birde ama lekelenme olmadı bide yarın adet günüm normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?