transferin 10. gününde yani dün akşam test yaptım ikinci çizgi silik gördüm sizce ben hamile miyim?

duygusal9191

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
73
42
3
33
İlk testimi 8. günü yapmıştım çok belli berisiz bir çizgi oluşmuş onu da iki gün sonra dün fark ettim tekrar test yaptım dün ikinci çizgi silik ama baya belirgin çıktı ve son 3 gündür agrilar kramplar arttı baya yarın test günüm çok heyecanlıyım sizce ben hamile miyim benim gibi olan var mı?

Canım benim bence sabah ilk idrarla yap daha koyu olduğunu görürsün hayırlı olsun darısına sağlıkla kucağına almaya olsun bence evet

evet bu teste göre var canım olmasa hiçbir şey cıkmazdı

Canım benim bence sabah ilk idrarla yap daha koyu olduğunu görürsün hayırlı olsun darısına sağlıkla kucağına almaya olsun bence evet
Amin Allah bütün anne olmak isteyenlere nasip etsin Allah aratmasın kimseye
çok heyecanlıyım yarın şu kanda pozitifi de bir görseydim o zaman için rahatlayacak

Amin Allah bütün anne olmak isteyenlere nasip etsin Allah aratmasın kimseye
çok heyecanlıyım yarın şu kanda pozitifi de bir görseydim o zaman için rahatlayacak
amin amin inşallah ben de yeni öğrendim sizin gibi 3. gün embriyosuinşallah saglıklı gebelik olur beta ilk 20 cıktı sonra 43 bugün yine verecegim ama yine de tam sevinemiyorum

Kızlar yardımcı olurmusunuz bugun beta hcg verdim 02 yani negatif dedi dr ama pembemsi kan geliyor cok cok acik pembe yani beyazla pembe karisik yerlesme kanamasindan sonrami beta yukseliyor bilgim yok bilgisi olan varmı?

Kızlar yardımcı olurmusunuz bugun beta hcg verdim 02 yani negatif dedi dr ama pembemsi kan geliyor cok cok acik pembe yani beyazla pembe karisik yerlesme kanamasindan sonrami beta yukseliyor bilgim yok bilgisi olan varmı?
"Aynı soruyu 17 ekimde de sormussun... "

kucuksolucan
Üye Kayıtlı Üye
17 Ekim 2023
Konu SahibiTubalena
Favorilere Ekle
Nolur herkes baksin ya yogun beyaz ve pembe akinti olmaya basladi kasiklarim agriyor yerlesme kanamasi nasil oluyor beyaz ama icinde pembe kanda var adet oldum sandim baktim degil 3 kez kimyasal yasadım sabahti bu anlattiklarim suan kanamam koyu pembe yoğun gibi ama pihti yok adetim 3 gun gecmisti bugun kanamam oldu ve kan verdim 4 gun varken adete 0502 yani negatif sizce ne bu

O zaman ne oldu adet oldun mu?

Hayir 3 dusuk yasadim bu sekilde alaycı tavriniz cok yanlis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…