Transferin 11. Gn 2. izgi ok silik

ikrar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
3.268
35
116
41
İstanbul
dayanamadım test yaptım evde yarın kan tahlilim kızlar
idrar testi yaptım 2. çizgi cok silik
varmıdır acababenneyaptımki

2. çizgi çıktıysa vardır canım allahın izniyle inşallah hayırlı haberlerle dönersin....benim 9. günden çıkmıştı.12. gn yine yapmıştım yine silik çıkmıştı ...

canım çok silikte olsa gölge gibi bile olsa hamilesin demek benim 10. gün test yaptım negatif bu gün kan testi pozitif sonra 10 gün testine bidaha baktım çok ama çok silik gölge gibi çizgi var ben hamileysem sen kesin hamilesin tabi allahın izniyle

canım hadi hayırlısı ama hamilesin büyük ihtimalle benimde 10.günde silik çıkmıştı ve kanda hamile olduğumu öğrendim şimdiden gözün aydın canım allah tamamına erdirsin

ıdrarda silik bile olsa bir çizgi varsa %99,9 hamilesindir. Tebrik ederim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

hayırlı olsun canım ..
benim de 11. gün regl gibi kanamam olunca BHcg yaptırdık , hamileymişim .. ama ahdım vardı , o sabah o lekelenmelerim olmasaydı aldığım testi o gün yapacaktım ve nitekim akşam yaptım da , benim de silik çıkmıştı 2. çizgi , ikizlere hamileymişim üstelik
inşallah yarın da 3 haneli rakamları görürsün sonucunda yerimseniben

kızlar yarın kanda bakıcaz ınsallah bı yanılma yoktur ınsallah :Saruboceq:
cok tesekkur ederım hepinizeŞeniz

arkadasım bende dün baktım idrar testınde ikinci çizgi silik çıktı fakat çizgiyi azda olsa görüyodum ve hamıleymısm 11.gündü benımde

kızlar yarın kanda bakıcaz ınsallah bı yanılma yoktur ınsallah :Saruboceq:
cok tesekkur ederım hepinizeŞeniz

İnş.canım rabbim seni ve hepimizi umduğumuza kavuştursun.Bence kesin hamilesin ama yinede yarın vereceğin hayırlı haberlerini merakla beklicem...

arkadasım bende dün baktım idrar testınde ikinci çizgi silik çıktı fakat çizgiyi azda olsa görüyodum ve hamıleymısm 11.gündü benımde

canım zaten dün sen yapınca benımde aklıma takıldı
igneye gidince eczanden eşime söylemeden vitamin alıyorum dıye aldım
çünkü bekle 1 gun daha sabredemıyomusun dıyecektı

ınsallah kan degerleri iyi cıkar ınsallah:Saruboceq:

İnş.canım rabbim seni ve hepimizi umduğumuza kavuştursun.Bence kesin hamilesin ama yinede yarın vereceğin hayırlı haberlerini merakla beklicem...

ınsallah canım cok tesekkur ederim
allah hepimizin kucagını doldursun ınsallah:Saruboceq:

ikrar aynen benim de 11. günüm. benim de silik çizgim var.. tesadüfe bak :)
dün de yapmıştım ben dünkü daha silikti..
yarın sabah vericem kan testimi ben de inşallah hamileyizdir..

ikrar aynen benim de 11. günüm. benim de silik çizgim var.. tesadüfe bak :)
dün de yapmıştım ben dünkü daha silikti..
yarın sabah vericem kan testimi ben de inşallah hamileyizdir..

ay canım son gün ya ben cok zor duruyorum bıde 2 de bir testte bakıyorum durmadan fisfisfis
yarın test sonucun cıkınca haber ver canım
ınsallah guzel cıkar sonuclarımız :teselli:

ben de sürekli bakıyorum :) çerçeveletcem hatta okadar sevdim ki:))
inşallah cnm inşallaah güzel çıkar yaa.. ödüm kopuyo

testı 2 ye ayırdım ust kısmını cıkardım ıyıce yakından bakıyorum
kafayı sıyırmazsam ıyıdır ya kaydirigubbakcemile3
bi gören olsa ne der acabafisfisfis

aynen yaa ben de uyuyamayacağım.. ben şimdi çıkıyorum.
inşallah yarın güzel haberler veririz..
aynı gün olması da güzel penses arkadaşın da öyle 3 kişiyiz sanırım 11. gün olan

aynen yaa ben de uyuyamayacağım.. ben şimdi çıkıyorum.
inşallah yarın güzel haberler veririz..
aynı gün olması da güzel penses arkadaşın da öyle 3 kişiyiz sanırım 11. gün olan

hayırlı haberlerle gelelım ınsallah canım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…