Transferin 11. Gn 2. izgi ok silik

inşallah artar bitanem bak benım 116.50den çok şükür 2 gün sonra 516.94 çıkmış sıra keselerı görmede inşallah görürüm

ben ikinci kan testımı bugün aldım bugün benım12.günüm bitanem 516.94 çıktı evet canım yaa gercekten öyle derız valla canım senın ilk denemnmiydi

arkadasım senınde ikiye katlanacak allhımn izniyle merak etme tamam mı canım maaşallah değerın güzelmiş

amiiiin aiiiimiiiiiiinnnnnnnnnn canım benım ilk denemdı çok şükür rabbım yüzümüzü güldürsü hamdolsun bugünlere canım

canım bilmiyorum ama benım ikiz olma ihtimalı yüksekmıs galıba arkadaslar öyle diyo hayırlısı olsun bakalım

prenses ve ikrar ikiniz adınada çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.canlarım böyle güzel haberler duydukça umutlarım artıyor.bu arada prenses bende konyadayım canım.

evet canım gercekten zorlu oluyo ne diyelım hayırlısı olsun bak ikinci çizgi silik çıktı falan diyodun gördün mü hamıle oluyo canım 2.çizgi azda olsa çıktı mı bellı oluyomuş işte

evet canım gercekten zorlu oluyo ne diyelım hayırlısı olsun bak ikinci çizgi silik çıktı falan diyodun gördün mü hamıle oluyo canım 2.çizgi azda olsa çıktı mı bellı oluyomuş işte

canım sabah gıttık hemsıreye dedım zaten evde yaptım tek cızgı sılık cıktı dıye vardır o zaman dedı ve var
banada ıkız olabılır dedı doktor
allah ne verırse razıyım ben yeterkı saglıkla gelsın dunyayaŞeniz

evet canm aynen öyle ama bana labaratuarda bu idrar testlerıne güvenmeyın doğru sonuç vermıyo demişlerdi ve moralımı bozmuşlardı canım

tebrik ederim arkadaşım..sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah bebiş yada bebişlerini..

hadi gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.nerde yaptırdığını öğrenebilirmiyim

canım doktorum engin oral
ınteranatial hospital da
ama sımdı ayrılmıs
ozel muanenesıne gıtcez artık
cok tesekkur ederım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…