Transferin 11. Gn 2. izgi ok silik

kızlar cok tesekkur ederım hepiniz ayrı ayrı
12. gun 198 cıktı
dondurulmus embiryo bu arada bebekler kaydirigubbakcemile2

tebrikler canım allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin tatlımm :CüvCüv::CüvCüv: aramıza hosgelin canım

Ikrar tebrikler canım allah tamaınada erdirsin sorunsuz bir hamilelik geçirisin inşallah darısı biz isteyenlerede olsun

Artık yepyeni bir hayatın olacak,güneş daha parlak,hayat daha anlamlı,her şey çok daha heyecan verici olacak.Yeni duygularla tanışacağın bir dokuz ay:CüvCüv: ve ardından koca bir ömür diliyorum anne olarak mutlulukla geçireceğin...Tebrikler tekrar canım:nazar:.

ikrar çok sevindim canım.özele yazdım ama buradan da tebrik edeyim dedim.Allah hayırlı ,sağlıklı evlatlar versin, kucağına almayı nasip etsin....:nazar:

Artık yepyeni bir hayatın olacak,güneş daha parlak,hayat daha anlamlı,her şey çok daha heyecan verici olacak.Yeni duygularla tanışacağın bir dokuz ay:CüvCüv: ve ardından koca bir ömür diliyorum anne olarak mutlulukla geçireceğin...Tebrikler tekrar canım:nazar:.

canım benım ne guzel seyler yazmıssın cok tesekkur ederım Şeniz

canım çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah tekrar tebrikler:nazar::nazar::nazar:

canım çok dikkat et kendine sakın yorma budönemler çok önemli unutma..allah 9ayını sağlıkla rahat geçirmeyi nasip etsin..

allah yardımcın olsun annelik kolay değil bak şimdiden yormaya başladı seni..

cnm benim gozun aydin cok sevindim senin adina rabbim sana ve ailene bebeklerinle beraber hayirli huzurlu saglikli bi hayat nasip etsin :Saruboceq: a.s.

ıkrarcım sen byle gece gündüz süpürüp yorma kendini,bırak artık eşin süpürsün,hamilesin sennnn:roflol: Şaka bi yana uzanma,eğilme,yorulma diyerek geleneksel hamileye öğütler görevimizi de yerine getirelim de,işimizi yapmanın verdiği huzurla gidip uyuyalım diiii mi ama:dilcikar:

Back
X