- Konu Sahibi Hahahahaha
Hepiniz duamdasiniz vallahi hep ediyorum inşallah pazartesi güzel.haber vereceksin bize ben öyle hissediyorumKeşke çok teşekkür ederim güzel düşünceniz içinde bana dua edin olur mu hamile çıkayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepiniz duamdasiniz vallahi hep ediyorum inşallah pazartesi güzel.haber vereceksin bize ben öyle hissediyorumKeşke çok teşekkür ederim güzel düşünceniz içinde bana dua edin olur mu hamile çıkayım
Şuan yaparsan çıkmaz leke varken bende negatif gösterdi lekeden 1 gün önce yapmistim silik pozitiftiYok daha yapmadım yapmaya tövbe ettim günüm geçmeden yapmıyorum bu zamana kadar çok hüsrana uğradım o yüzden günüm geçsin diye bekliyorum bide ben bu ay folik asit kullanmaya başladım onunla alakası olabilirmi
Folik asitle alakası olabilirmiŞuan yaparsan çıkmaz leke varken bende negatif gösterdi lekeden 1 gün önce yapmistim silik pozitifti
Folik asitle alakası yok bende çok kullandım kahverengi leke adete gecmedigi sürece hamile olma ihtimalin çok yüksek hangi marka folik asit kullanıyorsun folibol alma çok ağır diye duydum çok zararı varmış ben hamile kalacagim ay herşeyi bırakmıştım artık yeter dedim kendi kendime ne yipratiyosun dedim icmiyecem diyip bıraktım ve hamile kaldimFolik asitle alakası olabilirmi
FolicUs kullanıyorum ve umarım hamileyimdir 4 senedir bekliyorumFolik asitle alakası yok bende çok kullandım kahverengi leke adete gecmedigi sürece hamile olma ihtimalin çok yüksek hangi marka folik asit kullanıyorsun folibol alma çok ağır diye duydum çok zararı varmış ben hamile kalacagim ay herşeyi bırakmıştım artık yeter dedim kendi kendime ne yipratiyosun dedim icmiyecem diyip bıraktım ve hamile kaldim
Benim adetim kahverengi gelince 2 saat sürmeden sokuluyor senin nasıl yarında gelmezse adet ve leke gelmesse yüksek ihtimalle yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin evde test varsa yapsana ya merak ettimFolicUs kullanıyorum ve umarım hamileyimdir 4 senedir bekliyorum
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah hamilelik isteyen herkese bayram müjdesi versin rabbim inşallahFolicUs kullanıyorum ve umarım hamileyimdir 4 senedir bekliyorum
Test yok bide daha önce çok test yaptım o yüzden en son kendime ne olursa olsun günün geçmeden test yapma dedim bakalım yarın nolucakBenim adetim kahverengi gelince 2 saat sürmeden sokuluyor senin nasıl yarında gelmezse adet ve leke gelmesse yüksek ihtimalle yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin evde test varsa yapsana ya merak ettim
Amin amin isteyen herkese nasip etsinRabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah hamilelik isteyen herkese bayram müjdesi versin rabbim inşallah
Yarın olmassan bence acile git kan verTest yok bide daha önce çok test yaptım o yüzden en son kendime ne olursa olsun günün geçmeden test yapma dedim bakalım yarın nolucak
Hayırlısı olmazsam zaten salı randevum var gidicem bakalım yarın önemli yarını atlatırsam inşallah senin varmı çocuğunYarın olmassan bence acile git kan ver
Bende bu ay adet bitiminden beri kullanıyorum ama alakası yok bence yaYok daha yapmadım yapmaya tövbe ettim günüm geçmeden yapmıyorum bu zamana kadar çok hüsrana uğradım o yüzden günüm geçsin diye bekliyorum bide ben bu ay folik asit kullanmaya başladım onunla alakası olabilirmi
Sen hangi marka kullanıyosunBende bu ay adet bitiminden beri kullanıyorum ama alakası yok bence ya
İnsallah dgoru hissediyorsunuzfurrrr 3. DenemeHepiniz duamdasiniz vallahi hep ediyorum inşallah pazartesi güzel.haber vereceksin bize ben öyle hissediyorum
Ben folidoce almıştım onu kullanıyordum 15 gün falan kullandım sonra ben kan verdim bende kansızlığı çıktı demir düşük çıktı doktorda bana demir ilacı ama içinde folik asit olan verdi dediki ikisini beraber kullanma ağır gelir sadece bunu kullan dedi yani ben demir+folik asit olan ilaç kullanıyorumSen hangi marka kullanıyosun
Hayırlısı olsun canım umarım emeklerimiz boşa gitmez senin çocuğun varmıBen folidoce almıştım onu kullanıyordum 15 gün falan kullandım sonra ben kan verdim bende kansızlığı çıktı demir düşük çıktı doktorda bana demir ilacı ama içinde folik asit olan verdi dediki ikisini beraber kullanma ağır gelir sadece bunu kullan dedi yani ben demir+folik asit olan ilaç kullanıyorum
Yok benim ilk olcak bu 3. Ay oldu baslayalı sizinHayırlısı olsun canım umarım emeklerimiz boşa gitmez senin çocuğun varmı
Benimde yok çocuğum bende yeni başladım folik asite 20 gün falan oldu ama 4 yıldır evliyim çocuk istiyoruzYok benim ilk olcak bu 3. Ay oldu baslayalı sizin
Bende 3 yıldır evliyim istemiyorduk 3 aydır deniyoruzBenimde yok çocuğum bende yeni başladım folik asite 20 gün falan oldu ama 4 yıldır evliyim çocuk istiyoruz
Hayırlısı olsun canımBende 3 yıldır evliyim istemiyorduk 3 aydır deniyoruz