Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkuyorum cesaretim yok zaten yarın günüm hem hastane de ücretsiz şimdi birde para vermeyim o kadar çok maddi manevi yıprandım ki senin sonucun çıktımıCanim kan ver..benim test gunum 10. Gundu..3. Gun embriyoauydu .. bekleme..net ogrenirsinn..
ilgin için teşekkürler canım ancak bunu yaşayan anlıyor halimizdenCanim kan ver..benim test gunum 10. Gundu..3. Gun embriyoauydu .. bekleme..net ogrenirsinn..
Devlettede yaptirabiliyoaun diye biliyorum ben.benim 11 haziranda cikti negatifti..simdi yeni vitamein ve hormon tedavisine baaladim...yarinaa bir gun daha beklenebilir..canim..zatrn surda yarina ne kaldi..korkuyorum cesaretim yok zaten yarın günüm hem hastane de ücretsiz şimdi birde para vermeyim o kadar çok maddi manevi yıprandım ki senin sonucun çıktımı
canım çok üzüldümDevlettede yaptirabiliyoaun diye biliyorum ben.benim 11 haziranda cikti negatifti..simdi yeni vitamein ve hormon tedavisine baaladim...yarinaa bir gun daha beklenebilir..canim..zatrn surda yarina ne kaldi..
erken değil mi biz 13. gün bakıyorız belki değişr tekrar yapacakmısınMerhabalar benim transferiminde 11.günü bugün dün kanda bakıldı ve 0 cıktı malesef çok üzgünüm![]()
erken değil mi biz 13. gün bakıyorız belki değişr tekrar yapacakmısın
Doktor 12. Gün bakalım dedi ama bilmiyorum burda hep okuduklarım 8.gün bile çıkmış benim hep 0 cıktı 10.günde yapmıştım 2 tane 5.gün embryosu
Benimde 1 aşılama ilk tupbebek ne zormuş yabenim 8.denemem 3 ü transfere gitti. bu da tutmazsa artık bırakacaım kendi haline
zor tabi benden sana tavsiye bol vitamin al bende allerji olduğu için alamadım o nedenle yumurtam kalitesiz çıkıyor sonra şekeri kes çok etkisi var bir de bulabilirsen ağız sütü bul ilk buzağı doğunca ilk çıkan süt ağız sütü ve 2 litre su iç bir tavsiye daha dondurulmuş koydur 8 denemeden edindiğim tecrübeler ben sonuncu da uyguladım hep tek çıkan yumurtam 2 oldu ve kaliteliydi ama tutar mı bilmem vitamin al bol su iç ve şekeri ve çikolatayı kes unutma mutlaka uygula ha bir de d vitamini baktır düşükse onuda alBenimde 1 aşılama ilk tupbebek ne zormuş ya
Canim senin rahminde bi problem varmiydi...zor tabi benden sana tavsiye bol vitamin al bende allerji olduğu için alamadım o nedenle yumurtam kalitesiz çıkıyor sonra şekeri kes çok etkisi var bir de bulabilirsen ağız sütü bul ilk buzağı doğunca ilk çıkan süt ağız sütü ve 2 litre su iç bir tavsiye daha dondurulmuş koydur 8 denemeden edindiğim tecrübeler ben sonuncu da uyguladım hep tek çıkan yumurtam 2 oldu ve kaliteliydi ama tutar mı bilmem vitamin al bol su iç ve şekeri ve çikolatayı kes unutma mutlaka uygula ha bir de d vitamini baktır düşükse onuda al
yok canım rahim ile ilgili birşey demediler ama yok olsa söylerlerdi çünü çok merkez gezdimCanim senin rahminde bi problem varmiydi...
ben bu tutmazsa gona mantarı varmış onu deneyeceğim hem erkekte de işe yarıyormuş benim eşim de de var sperm az ve haretsiz mikro enjesiyon ile döllüyorlarBenim eşimde sperm düşüklüğü var 29 tane yumurta toplandı benden 13 u iyiydi ama eşimde 3 tane bulmuşlar 3 embryo vardı 5.gün üçüde 2si transfer edildi kalan 3.ıyi değilmiş imha ettik dediler anlamadim hiç birşey ikisi birden tutmadi![]()
Bizde almıştık ondan ama denemedik sizde ise yarar inşallahben bu tutmazsa gona mantarı varmış onu deneyeceğim hem erkekte de işe yarıyormuş benim eşim de de var sperm az ve haretsiz mikro enjesiyon ile döllüyorlar