TRANSFERİN 11.GÜNÜ AFTER 10 ERKEN GEBELİK TESTİ NEGATİF YARDIM EDİN KIZLAR

Canim kan ver..benim test gunum 10. Gundu..3. Gun embriyoauydu .. bekleme..net ogrenirsinn..

korkuyorum cesaretim yok zaten yarın günüm hem hastane de ücretsiz şimdi birde para vermeyim o kadar çok maddi manevi yıprandım ki senin sonucun çıktımı
Devlettede yaptirabiliyoaun diye biliyorum ben.benim 11 haziranda cikti negatifti..simdi yeni vitamein ve hormon tedavisine baaladim...yarinaa bir gun daha beklenebilir..canim..zatrn surda yarina ne kaldi..

Benimde 1 aşılama ilk tupbebek ne zormuş ya
zor tabi benden sana tavsiye bol vitamin al bende allerji olduğu için alamadım o nedenle yumurtam kalitesiz çıkıyor sonra şekeri kes çok etkisi var bir de bulabilirsen ağız sütü bul ilk buzağı doğunca ilk çıkan süt ağız sütü ve 2 litre su iç bir tavsiye daha dondurulmuş koydur 8 denemeden edindiğim tecrübeler ben sonuncu da uyguladım hep tek çıkan yumurtam 2 oldu ve kaliteliydi ama tutar mı bilmem vitamin al bol su iç ve şekeri ve çikolatayı kes unutma mutlaka uygula ha bir de d vitamini baktır düşükse onuda al

zor tabi benden sana tavsiye bol vitamin al bende allerji olduğu için alamadım o nedenle yumurtam kalitesiz çıkıyor sonra şekeri kes çok etkisi var bir de bulabilirsen ağız sütü bul ilk buzağı doğunca ilk çıkan süt ağız sütü ve 2 litre su iç bir tavsiye daha dondurulmuş koydur 8 denemeden edindiğim tecrübeler ben sonuncu da uyguladım hep tek çıkan yumurtam 2 oldu ve kaliteliydi ama tutar mı bilmem vitamin al bol su iç ve şekeri ve çikolatayı kes unutma mutlaka uygula ha bir de d vitamini baktır düşükse onuda al
Canim senin rahminde bi problem varmiydi...

Benim eşimde sperm düşüklüğü var 29 tane yumurta toplandı benden 13 u iyiydi ama eşimde 3 tane bulmuşlar 3 embryo vardı 5.gün üçüde 2si transfer edildi kalan 3.ıyi değilmiş imha ettik dediler anlamadim hiç birşey ikisi birden tutmadi 😞

Benim eşimde sperm düşüklüğü var 29 tane yumurta toplandı benden 13 u iyiydi ama eşimde 3 tane bulmuşlar 3 embryo vardı 5.gün üçüde 2si transfer edildi kalan 3.ıyi değilmiş imha ettik dediler anlamadim hiç birşey ikisi birden tutmadi 😞
ben bu tutmazsa gona mantarı varmış onu deneyeceğim hem erkekte de işe yarıyormuş benim eşim de de var sperm az ve haretsiz mikro enjesiyon ile döllüyorlar

Back
X