Transferin 11. Günü Beta 0.2

brmmne

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
18
2
16
26
Bu sefer de olmadı malesef. 5. Gün iki tane aa kalite embriyo koyulmuştu. Benim elimde olan herşeyi yaptım bağışıklık serumu vs hepsini taktırdım. Hayırlı değilmiş demek ki tutmadılar🥹 tekrar güç toplamak o kadar zor geliyor ki neler yaparım nasıl yaparım tekrardan bilmiyorum. Maddi manevi çok zor bir süreç 😔

Bu sefer de olmadı malesef. 5. Gün iki tane aa kalite embriyo koyulmuştu. Benim elimde olan herşeyi yaptım bağışıklık serumu vs hepsini taktırdım. Hayırlı değilmiş demek ki tutmadılar🥹 tekrar güç toplamak o kadar zor geliyor ki neler yaparım nasıl yaparım tekrardan bilmiyorum. Maddi manevi çok zor bir süreç 😔
Hayırlısı olsun cnm bazen elimizden gelen herşeyi yapsakta olmuyor nasipten ötesi yok o tutucak olsaydı 2.gğn embriyosu bile olsa tutardı

Hayırlısı en güzeli sizin olsun inşallah. Tüp bebek gerçekten çelik gibi bir irade gerektiriyor. Hepimiz çok güçlü kadinlariz bu süreci geçirmek bile büyük bir başarı ..hepinize sevgiyle sarılıyorum. Kaçıncı denemeniz bilmiyorum moral bozmayın.pes etmek yok. Herşeyin bir zamanı var
Umarim en kısa zamanda anne olursunuz.

Back
X