- 22 Temmuz 2024
- 77
- 9
- 6
- 29
- Konu Sahibi imkansizinsarkisi
Arkadaşlar bugün 5. Gün donmuş transferimin 11. Günü beta 29.1 çıktı bu şekilde öğrenip değeri artan oldu mu? Çok korkuyorum sonucuma sevinemedim bile 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canıminşallah artar canım
ya üzülme moralını yüksek tut çok güzel rakamİnşallah canım![]()
Güzel mi gerçekten normalde 100 lerde olması gerekiyor diye okudum, 2 gibi doktorla görüşücem inşallah güzel şeyler söyler cuma vakti dua edin nolurya üzülme moralını yüksek tut çok güzel rakam
Sonucu bu şekilde olup artanlar yazabilir mi acaba? Belki bana da moral olurArkadaşlar bugün 5. Gün donmuş transferimin 11. Günü beta 29.1 çıktı bu şekilde öğrenip değeri artan oldu mu? Çok korkuyorum sonucuma sevinemedim bile![]()
Allahın mucizeleri çok inşaAllah güzel artış sağlar iki gün sonraArkadaşlar bugün 5. Gün donmuş transferimin 11. Günü beta 29.1 çıktı bu şekilde öğrenip değeri artan oldu mu? Çok korkuyorum sonucuma sevinemedim bile![]()
Henüz kan vermediniz mı tekrarSonucu bu şekilde olup artanlar yazabilir mi acaba? Belki bana da moral olur![]()
İnşallah inşallahAllahın mucizeleri çok inşaAllah güzel artış sağlar iki gün sonra![]()
Bu sabah verdim 29.1 çıktı henüz doktorla görüşmedim birazdan görüşücemHenüz kan vermediniz mı tekrar
Merhaba benim de 9. Gün 21 di çok düşüktü diğerlerine göre ama yükseldi keseyi gördük . İnşallah haftaya kalp atışı duyacağız . Canını sıkma hiçGüzel mi gerçekten normalde 100 lerde olması gerekiyor diye okudum, 2 gibi doktorla görüşücem inşallah güzel şeyler söyler cuma vakti dua edin nolur![]()
Gerçekten mi bana umut oldunuzMerhaba benim de 9. Gün 21 di çok düşüktü diğerlerine göre ama yükseldi keseyi gördük . İnşallah haftaya kalp atışı duyacağız . Canını sıkma hiç
O ben de de var ara ara giriyo çıkıyor göğüslerimde de var mesela regl önceki belirtiler gibi hep ama ilaçlardan kaynaklı regl olmamızda imkansız tabi hep ilaçların yanetkileri bunlar içimizi rahat tutalım ki embriyolarımız streslerimizi hissetmesinler. Sağlıcakla betanız yükselir inşallah hiç endişelenmeyin kendinizi strese sokmamaya çalışınGerçekten mi bana umut oldunuzinşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
regl ağrısı gibi ağrım var sanki her an regl olacakmış gibiyim bu korkutuyor biraz
Teşekkür ederimmO ben de de var ara ara giriyo çıkıyor göğüslerimde de var mesela regl önceki belirtiler gibi hep ama ilaçlardan kaynaklı regl olmamızda imkansız tabi hep ilaçların yanetkileri bunlar içimizi rahat tutalım ki embriyolarımız streslerimizi hissetmesinler. Sağlıcakla betanız yükselir inşallah hiç endişelenmeyin kendinizi strese sokmamaya çalışın![]()
Amin inşallahTeşekkür ederimmbaşta üzüldüm ama moralimi yüksek tutmaya çalışıcam elimden geldiği kadar Rabbim hayırlısını sağlıkla nasip etsin inşallah bizlere
İnşallah canım inşallahAmin inşallahAllahım yüreğimize ferahlık versin inşallah ya
Sizin kaç kaç yükseldi acaba? Yeniden kan Pazar günü vericemMerhaba benim de 9. Gün 21 di çok düşüktü diğerlerine göre ama yükseldi keseyi gördük . İnşallah haftaya kalp atışı duyacağız . Canını sıkma hiç
İnşallah benimde artar değerim52 oldu önce dört gün sonra da 384 oldu