• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 11.günü kan testi yaptıran varmı

selam arkadaşlar yine kendime hakim olamadımve aranızdayım.arkadaşalar 11.gün kan versem sonuç güvenilirmi acaba.şimdi niye bir gün daha sabredemiyorsun diyorsunuzdur şöyle anlatayım zonguldakın küçük bir ilçesinde öğretmenim ve şimdiye kadar raporluydum burası küçük yer mutlaka duyulmuştur tüp bebek meselesi asla gocunmuyorum yada utanmıyorum ama kesin bişeyler belliolmadıkça kimseyle karşılaşmak istemiyorum.en azından öğrenenbilsem diye düşünüyorum

Arkadaşım benimde 11.günüm idrar testinde pozitif aldım biraz önce.Yarında kan vericem.

elektırık cok tbr ederım senıde maşşşş
bızede dıanızı eksık etmeyınnnnn

esra8 inşallah sen de olumlu sonuç alırsın canım allah herkese nasip etsin.bu arada kızlar yarın 2. teste gidecem değerin 2 katına çıkması gerekiyor. ne olur kendinizin yanında bana da dua edin ben herkese dua ediyorum...yarın için çok heyecanlıyım..

kızlar benim negatif hiç tutunamamış kan testi de yaptırdım bugün maalesef dondurulmuşlarla deneyeceğim
çok üzgünüm

kızlar benim negatif hiç tutunamamış kan testi de yaptırdım bugün maalesef dondurulmuşlarla deneyeceğim
çok üzgünüm

canım cok uzuldum senı cok ıyı anlıyorum benımde sonucta 0 cıkmıstı ben hala bıkac gun sonra yaptırsam degısır mı falan dedım saf saf dr dedı dusmus tutunmamıs gıtmıs dedı mercımegıme:( bunu soyleyınce basta ıdrak edemedım bön bön baktım sonra hıckırarak aglamaya basladım arabaya gecınce bagıra bagıra agladım coook zor acısı tarıfsız oluyor ama cok sukur atlattım daha azaldı sımdı...ama bu yazıyı yazarken yıne aglıyorum. sımdı kendımı toparlamaya calısıyorum napalım nasıp boyleymıs daha zamanı var demek kı... onumuze bakmak zorundayız 2. denemede daha da guclu olmalıyız en azından eslerımızı uzmemek ıcın guclu durmalıyız....dondurulmusun surecı hem maddı hem manevı daha kolay oluyormus

esra8 inşallah sen de olumlu sonuç alırsın canım allah herkese nasip etsin.bu arada kızlar yarın 2. teste gidecem değerin 2 katına çıkması gerekiyor. ne olur kendinizin yanında bana da dua edin ben herkese dua ediyorum...yarın için çok heyecanlıyım..

merhaba canim
benimde 11.gun testim 82 cikmisti
sonra 13. gun 128 cok korkmustum iki katina cikmadi diye
neyse 15.gun 205 cikti
ilcemizdeki en iyi laboratuarda yaptirmistim
yinede umudumu yitirmedim kotu biseyse de hakkimda hayirlisi olsun dedim.
25.gun istanbulda ki hastaneme geldim
4000 kusur cikmisti cok iyi diyodu doktor ve hemen kesemizi de gorduk cok mutluydum.
diyecegim hemen iki kati olmazsa panik yapmaman

arkadaşlar herkese tekrar merhaba umarım herkes istediğine kavuşur...Denemeleriniz başarılı olur.Allaha sadece kendim için değil sizler için de dua ediyorum...inşallah kimsenin boynu bükük kalmaz...ben bugün 2. testi de yaptırdım çok şükür 139 çıktı.2 gün önceki 72 idi...bebişim büyüyor çok şükür 2 gün sonra bir daha gidecem kan testine o da 2 kat olursa ultrasona gireceksin dedi doktor...ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin.

Merhaba kızlar benim de kan testim alındı bu gün. 49.43 biraz az gibi dedi dokor ancak tutunmuş bebişim.Pazartesi bidaha vericem birdaha bekıcaz

ınş degerın yukselmıstır canım
duan ıcınde allh razı olsunnnnnn

herkese tekrar merhaba.bugün 3.değeri de öğrendik.çok şükür 372olmuş.tüp bebek yaptırdığımız merkezi aradık ve haftaya ultrasona gidin dedi.arkadaşlar bir deben eskiden kan vermekten hiç korkmazdımama bugün çok fenalaşatım acile felan aldılar sanırım kan tutuyor ve tansiyonum düşüyor. sen nasıl doğum yapacaksın dediler.bilmiyorlarki ben dört gözle bekledim bu günleri ve ALLHA dua ediyorum sürekli.umarım hepimiz o güzrl günleri de görürüz hepimiz için en güzel ien hayırlısı olur

herkese tekrar merhaba.bugün 3.değeri de öğrendik.çok şükür 372olmuş.tüp bebek yaptırdığımız merkezi aradık ve haftaya ultrasona gidin dedi.arkadaşlar bir deben eskiden kan vermekten hiç korkmazdımama bugün çok fenalaşatım acile felan aldılar sanırım kan tutuyor ve tansiyonum düşüyor. sen nasıl doğum yapacaksın dediler.bilmiyorlarki ben dört gözle bekledim bu günleri ve ALLHA dua ediyorum sürekli.umarım hepimiz o güzrl günleri de görürüz hepimiz için en güzel ien hayırlısı olur

maş canım:nazar:

Arkadaşlar çok şükür iki gün sonra bizimkide 109,95 e yükselmiş.Pazartesi birdaha bakılacak kana.Allah'ım isteyen herkese sağsalim bebek nasip et.

:nazar: eklektik :nazar: vertigo çok sevindim bize de umut oluyosunuz. sağlıklı hamilelik geçirip kucağınıza da almayı nasip etsin allah ım.

çok sevindim kızlar
allah kucağımızada almayı nasip etsin
bende daha çok yeniyim 5+4 oldu yarın keseyi görmeye gidicem

Back
X