Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar yine kendime hakim olamadımve aranızdayım.arkadaşalar 11.gün kan versem sonuç güvenilirmi acaba.şimdi niye bir gün daha sabredemiyorsun diyorsunuzdur şöyle anlatayım zonguldakın küçük bir ilçesinde öğretmenim ve şimdiye kadar raporluydum burası küçük yer mutlaka duyulmuştur tüp bebek meselesi asla gocunmuyorum yada utanmıyorum ama kesin bişeyler belliolmadıkça kimseyle karşılaşmak istemiyorum.en azından öğrenenbilsem diye düşünüyorum
kızlar benim negatif hiç tutunamamış kan testi de yaptırdım bugün maalesef dondurulmuşlarla deneyeceğim
çok üzgünüm
esra8 inşallah sen de olumlu sonuç alırsın canım allah herkese nasip etsin.bu arada kızlar yarın 2. teste gidecem değerin 2 katına çıkması gerekiyor. ne olur kendinizin yanında bana da dua edin ben herkese dua ediyorum...yarın için çok heyecanlıyım..
esra8 inşallah sen de olumlu sonuç alırsın canım allah herkese nasip etsin.bu arada kızlar yarın 2. teste gidecem değerin 2 katına çıkması gerekiyor. ne olur kendinizin yanında bana da dua edin ben herkese dua ediyorum...yarın için çok heyecanlıyım..
herkese tekrar merhaba.bugün 3.değeri de öğrendik.çok şükür 372olmuş.tüp bebek yaptırdığımız merkezi aradık ve haftaya ultrasona gidin dedi.arkadaşlar bir deben eskiden kan vermekten hiç korkmazdımama bugün çok fenalaşatım acile felan aldılar sanırım kan tutuyor ve tansiyonum düşüyor. sen nasıl doğum yapacaksın dediler.bilmiyorlarki ben dört gözle bekledim bu günleri ve ALLHA dua ediyorum sürekli.umarım hepimiz o güzrl günleri de görürüz hepimiz için en güzel ien hayırlısı olur
Arkadaşlar çok şükür iki gün sonra bizimkide 109,95 e yükselmiş.Pazartesi birdaha bakılacak kana.Allah'ım isteyen herkese sağsalim bebek nasip et.