• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 11.günü kan testi yaptıran varmı

benim de yarın transferimin 11.günü eşim test yaptıralımmı yarın dedi ben de kararsızım korkuyorum ya çıkmazsa diye bugün 10. günde idrar testi yaptım negatif çıktı :50:2 tane 3. gün emriyosu konmuştu 3. gün olduğu için sanırım kan testini doktor 13. gün yaptırın demişti of kafam çok karıştı :44:

bu arada kan değeri artan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum Allah tamamına erdirsin inşallah:nazar:

kızlar merhaba,

kız kardesimin yumurtaları 10 mart cmtesi toplandı ve döllendir. 13 mart cmtesi gunude tranasferi yapıldı. bugun yani 23 mart cuma gunu kan degeri 211 cıktı. transferden sonra 10. gun fakat yumurtalar dolleneni 13 gun oluyor. size ikiz gebelik olabilir mi*

Transferimin bu gün 11.günü ve ben dayanamadım evde idrar testi yaptım fakat çıkmadı tek çizgi çıktı 2.çizginin hayaleti bile yok çıkmadı sanırım gebe deilim 2 gün sonra kan tahlilim var acı gerçği asıl orda öğrencem :(

herseyın haytırlısını isteyın lutfenn..körü körune deil hayırlııs olsun.başka cıkmazlar yaratmasın allah.olur bakalım.olmöazsa da yapcak bısey yokkk.hayırlısı olsun deyın lutfennn

herseyın haytırlısını isteyın lutfenn..körü körune deil hayırlııs olsun.başka cıkmazlar yaratmasın allah.olur bakalım.olmöazsa da yapcak bısey yokkk.hayırlısı olsun deyın lutfennn

tabikide hayırlısı olsun ama eğer kan testi pozitif çıkarsa bana çok büyük bir süpriz olucak neden bilmiorum aslında transferimde çok başarılıydı fakat içimde hep bir umutsuzluk var kendimi en başından beri hep en kötüsüne hazırlıyorum çünkü o kadar çok hayal kırıklığı yaşadımki her tahlilimde halada yaşıorum 6.günü yaptım çıkmadı 11.gün yaptım çıkmadı yani 2 gün sonra kanda çıkarsa heralde oracıkta düşüp bayılırım çok küçükte olsa ufacık bir ümidim kaldı işte son 2 gün ^_^

Merhaba bende zonguldaklıyım bu arada ablamda tup bebek yaptırdı 11cı gun kan verdi kanda cikmadi ama sabah eczanede satılan hamilelik testi aldı 2sındednde cıft cızgı cıktı yarın bırdaha kan versin mı degerım yuksek cıkarmı kusura bakmayın sizden akıl almak istedim ınsallah sizinde tutmusdur

Merhaba ablamın degerıde 0.146 ama doktor yok gebelik dedı sızın kide 73du sanırım nasıl yani ben bısey anlamadım da ablamında olabilirmiş gebelik ne olur bısey yazın guzel haber duymaya gercekten ihtiyacımız var

selam arkadaşlar yine kendime hakim olamadımve aranızdayım.arkadaşalar 11.gün kan versem sonuç güvenilirmi acaba.şimdi niye bir gün daha sabredemiyorsun diyorsunuzdur şöyle anlatayım zonguldakın küçük bir ilçesinde öğretmenim ve şimdiye kadar raporluydum burası küçük yer mutlaka duyulmuştur tüp bebek meselesi asla gocunmuyorum yada utanmıyorum ama kesin bişeyler belliolmadıkça kimseyle karşılaşmak istemiyorum.en azından öğrenenbilsem diye düşünüyorum
Verebilirsin cnm 11.gun insallah hayirli sonuclarr

Merhaba sonucunuzu aldınız mı merak ettim. Bende 10. Gün kan testi yaptırdım negatif çıktı. 13. Güne kadar test yaptırmayın dedi doktor. Endişeliyim açıkçası. 3 günde değerim pozitif olur mu?

Az çok fikir veriyor maalesef.üçüncü gün embriyosu ise olabilir
Merhaba ben de aşılama yaptırdım bugün aşılama günü dahil 11.gündü ve test 1.20 den küçük çıktı doktor 14.günü bekle dedi pozitif dönme ihtimali varmı ki bu değerde acaba😞

Merhaba ben de aşılama yaptırdım bugün aşılama günü dahil 11.gündü ve test 1.20 den küçük çıktı doktor 14.günü bekle dedi pozitif dönme ihtimali varmı ki bu değerde acaba😞
inşallah olur canım. Valla ne desem yalan olur şimdi. Ama hazırlıkli olmakta fayda var. Negatifi görünce yıkıldım .Olumsuz sonuçlanacağına dair isaretler olmasına rağmen umut ettim. Belki de duygusallıktan saçmalıyorum .Siz bana bakmayın

inşallah olur canım. Valla ne desem yalan olur şimdi. Ama hazırlıkli olmakta fayda var. Negatifi görünce yıkıldım .Olumsuz sonuçlanacağına dair isaretler olmasına rağmen umut ettim. Belki de duygusallıktan saçmalıyorum .Siz bana bakmayın
Açıkçası bende bugünden beri ağlıyorum gözlerim yanıyor şuan resmen ama doktor da kafamı karıştırıyor insanda bi acaba olmuyor değil

Back
X