Transferin 12. Günü değeri 100 ün altında olanlar

Neye uzulup neye sevncegmi sasirdim.doktorum yerlesme diyor gec tutunuyor olabilir dedi.. ama sonuclara gore tamamen belli olcak.. kahverengiye gore duşer değer dedm ama 3 kati yukseldi yarin bakalim ne olacak. Hayirlisi neyse o olsun sagligimiz yerinde olsun onemli olan o.Allah herkesin yardimcisi olsun
Amin inşallah güzel haberler verirsin bize 👍🏻

Dün test günümdü değerim 77 çıktı. Doktor cumartesi tekrar test yapalım dedi. 5. Gün embriyosu için 12. Gün 77 çok düşük bir değer mi? Hemşire daha önce 100 ün altında çıkıp devam eden birçok hastaları olduğunu söyledi ama burada okuduklarımın hepsi 100 üstünde. Gebeliğini böyle öğrenen var mı nolur yardımcı olun
Hiç stres yapma artışı 2 güne bi takip et artacaktır kesinliklee

Kızlar size moral olsun die yazioo um ben şuanda 4 aylık hamileyim Tub bebek ikizlerime ben 3 gün ebriom tek transfer yapıldı 9 güne kadar kaşık ağrısı dışında hiçbir belirti olmadı 9 gün tutmadı die ağladım eşim acile götürdü kan verdik ve sonuç 35.06 idi tabi sevindim ama değeri düşük gördüm için 2 gün sonra tekrar kan verdim 127.17 çıktı vee 3 gün bidaha verdim 313.03 idi ikiye katlaniodu fakat değer düşük die ben agli ödül kimyasal olan varmış bıçak kez onları okuyup piskolajimiz Bozuyorum doktorum son bi test istedi ve öğün adet günümdü ve değer 850.83 idi ama inanin keseyi gören kadar korktum ve kese görmek için 15 gün bekledik gördükten busefer 15 gün sonra kalp atışı dinlemek için fiddim de hayatımın şokunu yaşadım tek ebriom bölünmüş ve ikizleri me hamileymis im çok kutlu oldum değer düşük die asla üzülmeyin artışı düzenli olmasını takip edin

Kacti sizin hamileliginz ilerledimi? Benm kanamamda var ama:KK43: belirsiz hersey
KORKMA sakin okadar kişi yazdigi kanaması olupta suan hamileliği devam eden dinleneceksin ama ben inanin misiniz yerleşme kanaması bile yaşamadım benim bebekler çok iyi yere tutunmuslar büyüzden

Biz suan 17+3 oldukk 27 haziranda transfer olduk valla bol bol ananas ceviz dut kurusu v3 yeşillik sebze tuketinn

• Beğen
Reactions: H M
KORKMA sakin okadar kişi yazdigi kanaması olupta suan hamileliği devam eden dinleneceksin ama ben inanin misiniz yerleşme kanaması bile yaşamadım benim bebekler çok iyi yere tutunmuslar büyüzden
Mucize gibi bolunmus ne guzel masallah..
allahim size bagislasin insallah..ssglikla kucaginiza alin.. hayirlisi neyse o olsun kisnetten otesi yok.. insallah saglkli bi grbelik bizde elde ederiz bigun

Back
X