transferin 17. gununde kanamam var ...

BeyazSarap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
582
1.145
43
kizlar nokur bileniniz varsa bisey soylesin
bugun transferden sonra 17. gunum ve bugun yine kan vermistim degerim 5700 du ama az evvel baya bi kan geldi acik kirmizi renk ve sivii bayaa akti aktii durdu crinone jel koydum simdi doktoruma da yazdim ama donmedi nedir buuu? ne yapmaliyim?

kizlar nokur bileniniz varsa bisey soylesin
bugun transferden sonra 17. gunum ve bugun yine kan vermistim degerim 5700 du ama az evvel baya bi kan geldi acik kirmizi renk ve sivii bayaa akti aktii durdu crinone jel koydum simdi doktoruma da yazdim ama donmedi nedir buuu? ne yapmaliyim?
Bence acile git canım çünkü gebelıkte kanama tehlikeli dıye biliyorum

acillerde kadin dogum oluyormu ki?
su an durdu bide :KK43:((

Merhaba, bende sizinle ayni durumdayim. Transferin 16. Gunu once damka damla sonra acik kirmizi renk kanamam oldu. Doktorum dusuk tehdidi dedi ve pruloton igne yapti. Pazartesi gunu tekrar geldi ama uykularim kaciyor. Siz de durum nedir acaba

Merhaba, bende sizinle ayni durumdayim. Transferin 16. Gunu once damka damla sonra acik kirmizi renk kanamam oldu. Doktorum dusuk tehdidi dedi ve pruloton igne yapti. Pazartesi gunu tekrar geldi ama uykularim kaciyor. Siz de durum nedir acaba
bende corasprini kesti progestan igne eklemisti 2 dozu tek seferde cok sukur bi sikinti cikmadi coraspirinden olabilir dedi bana... insallahh sizde de bi sikinti cikmaz

Igne olduktan sonra kanamam hic olmadi. Yarin tekrar igne olacagim onun disinda gunde 3 ke progestan fitil kullaniyorum. Acaba o kanama keseyi etkilemis midir diye dusunmekten delirecegim :( sii ne zaman cagirdi doktorunuz?

ben hemen sabahinda gidip baktirmistim hic bi sorun olmamisti sonrasinda da 7 gun sonra gittim sukurler olsun hic etkilemedi igne ve fitil yeterli rabbim onu korumustur sorun olmadi bende sende de olmas insallah 🙏🙏

Back
X