• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 19. Günü

Sağol canım bir an tedirgin oldum kocam sağolsun bugün keseyi görecektim ne güzel hamile olan benim ama eşim asabi oldu.... ins iyi olur çok sağol canım
:) o da stres yapmistir bunlar guzel seyler yarin insallah keseyi net bi sekilde gorursun . Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah bizede nasip olur :dua::dua:

Benim transferimin 4.gunu ama ben hic birsey hissetmiyorum . Siz bisey hissediyormuydunuz
Yok canım hatta galiba olumsuz oldu diye düşünüyordum eşimi hazırlıyordum negatif çıkarsa üzülme diye hatta transferin 7. Günü bir kanamam oldu öyle yerleşme falan gibi değil ben adet oldum dedim ped falan taktım ve dr u aradık dedim ben adet oldum diye dr hemen jel yapıp yatmami söyledi sabahta kan tahlili yapın dedi ve sabah hem igne hem tahlil verdik pozitifti.... o yüzden belirti arama

Benim transferimin 4.gunu ama ben hic birsey hissetmiyorum . Siz bisey hissediyormuydunuz

belirti olacak diye birşey yok canım bazen belirtisiz gebe olanda var
ben pozitifi göreli aşırı yemek yemekten başka belirti göremiyorum mesela kendimde

arada bi adet sancisi gibi sancin olabilir
bende 5 gün başladı bide kaçıncı gün embryosu transfer edildi sana

Kızlar bugün transferin 19. Günü ve değerin 2555 normal mi sizce yarın ultrason a gideceğim panik oldum

bence gayet iyi neyin panigi bu :))
benim dun 123 cıktı gayet iyi dedi doktorum
yanı sen 19 da 2500 lerde gayet iyisin
belkide coguldur kaç tane transfer edildi ??

belirti olacak diye birşey yok canım bazen belirtisiz gebe olanda var
ben pozitifi göreli aşırı yemek yemekten başka belirti göremiyorum mesela kendimde

arada bi adet sancisi gibi sancin olabilir
bende 5 gün başladı bide kaçıncı gün embryosu transfer edildi sana
5.gun embriyosu canim dondurulmus

düşmediği sürece sıkıntı yapma benimde 3 günde bir katlamış gayet rahatım
tek olsun sizin olsun bak azcık kalmış yarına ne var surda

benden 6 gün önce olmuşsun

benim şuan değerim 123 her 3 günde katlasa perşembe 250 pazar 500 olması lazım yani bence gayet iyi senin 2500 :)))
ben umudumu direk kaybedeyim hihi
değerlere takılma yeterki düşmesin yükselsin de zaten belirti bi haftadan sonra 4 günde bir katlıyormuş

üzme tatlı canını yarın büyük buluşma ona odaklan hcg ye değil

düşmediği sürece sıkıntı yapma benimde 3 günde bir katlamış gayet rahatım
tek olsun sizin olsun bak azcık kalmış yarına ne var surda

benden 6 gün önce olmuşsun

benim şuan değerim 123 her 3 günde katlasa perşembe 250 pazar 500 olması lazım yani bence gayet iyi senin 2500 :)))
ben umudumu direk kaybedeyim hihi
değerlere takılma yeterki düşmesin yükselsin de zaten belirti bi haftadan sonra 4 günde bir katlıyormuş

üzme tatlı canını yarın büyük buluşma ona odaklan hcg ye değil
Sağol canım inş daha önce boş gebelik yaşamıştım ondan korkuyorum galiba

Sağol canım inş daha önce boş gebelik yaşamıştım ondan korkuyorum galiba

Allah neyi nasıp ederse onu yaşayacağız tatlım bence şuan tadını çıkar bi sikinti olursa ozaman uzulelim
şimdi bebisleri üzmeye hakkımız yok dimi
ya kötü bişey yoksa ve üzülürek onlara zarar veriyorsak
rahat ol canım benim

Back
X