- 23 Temmuz 2025
- 46
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi Meryemceee2710
-
Merhaba inş hayırlısı olsun arkadaşlar on gün sonra benim de transferim olacak inşallah transfer sırası sedasyon vs var mı canınız yanıyor muMerhaba bende dün transfer oldum erken yapma ve düşünmemeye çalış beslenmene dikkat et. Kasık ağrısı vs çok çok çok az iğne batması gibi arada oluyor varla yok arası bişey.
Transferden hemen sonra hafıf bi vajina ve karın ağrısı oldu doktorda adet ağrısı gibi agrolaeın olabilir dedi şuan karnım ve kasıklarımda Ağrı oluyorMerhaba inş hayırlısı olsun arkadaşlar on gün sonra benim de transferim olacak inşallah transfer sırası sedasyon vs var mı canınız yanıyor mu
Canım belirti arama. İlk 3 gün benim de ara ara sol kasık ağrım oldu lekelenmem bile oldu 4. Gün. 8. Gün idrar testim negatifti yarın 10. Gün kan vericem. Benim bu durumda negatifse kesin belirti aramamak lazımGeçen yıl aşılamayla çoğul gebelik yaşadım ve maalesef hepsini kaybettim normal gebelik olmuyordu tüp bebek tedavisine başladım dün itibari ile transferim gerçekleşti bugün ikinci günüm ve benim aşılama sırasında dış gebelik de oluştuğu için sol tüpüm kapalı Bugunde transferin ikinci günü sol kasığım çok ağrıyor sizde durumlar nasıldı doktor on gün sonra test yap dedi ama biraz sabırsızlanıyorum erken yapsam sonuç gelir mi bir bilginiz var mı sizler neler yaptınız
Anladım canım o an ağrı değil de sonra oldu yani.opu dan sonra benim berbat ağrım olmuştu korkuyorum o yüzdenTransferden hemen sonra hafıf bi vajina ve karın ağrısı oldu doktorda adet ağrısı gibi agrolaeın olabilir dedi şuan karnım ve kasıklarımda Ağrı oluyor
Bende dün oldum beslenmeye dikkat ediyorum daha önce çoğul gebelikte düşük yaşadığım için korkuyorum ve merak da ediyorum. Benim şiddetli oluyor bazen ağrılarım biraz sürüyor geçiyorMerhaba bende dün transfer oldum erken yapma ve düşünmemeye çalış beslenmene dikkat et. Kasık ağrısı vs çok çok çok az iğne batması gibi arada oluyor varla yok arası bişey.
5.gün embriyosu inşallah sizlerde mutlu sonuçlar alırsınız alınca bizlere de yazınCanım belirti arama. İlk 3 gün benim de ara ara sol kasık ağrım oldu lekelenmem bile oldu 4. Gün. 8. Gün idrar testim negatifti yarın 10. Gün kan vericem. Benim bu durumda negatifse kesin belirti aramamak lazıminş güzel sonuçlar alırız kaçıncı gün embriyosu
Korkmayın ya korkunca artar ağrılar ağrıya odaklanmamaya çalışınAnladım canım o an ağrı değil de sonra oldu yani.opu dan sonra benim berbat ağrım olmuştu korkuyorum o yüzden
Canım peki iğneler kendimiz mi yaptınız herkes çok acıdı beze oldu vs yazmışKorkmayın ya korkunca artar ağrılar ağrıya odaklanmamaya çalışın
Progestanı hemşireler yapıyor oksaparı kendimiz yapıyoruz oksaparı yapıp ovaların hemen dağılsn benimde bi ara öyle olmuştu
Ay inşallah ya bnde aynı şekildeÇok teşekkür ederim artık gidip gelicez yapacak bişey yok inş biter bir an önce stresten öldüm bu ara
Merhaba gebelik sonucunuz nedir umarım güzel gelişmeler vardırGeçen yıl aşılamayla çoğul gebelik yaşadım ve maalesef hepsini kaybettim normal gebelik olmuyordu tüp bebek tedavisine başladım dün itibari ile transferim gerçekleşti bugün ikinci günüm ve benim aşılama sırasında dış gebelik de oluştuğu için sol tüpüm kapalı Bugunde transferin ikinci günü sol kasığım çok ağrıyor sizde durumlar nasıldı doktor on gün sonra test yap dedi ama biraz sabırsızlanıyorum erken yapsam sonuç gelir mi bir bilginiz var mı sizler neler yaptınız
Pozitif ama henüz doktor kontrolüne gitmediöMerhaba gebelik sonucunuz nedir umarım güzel gelişmeler vardır
Kasık ağrınız diğer günlerde artı mı yoksa ara ara yokladı mı?Pozitif ama henüz doktor kontrolüne gitmediö
Pozitif çok şükürMerhaba gebelik sonucunuz nedir umarım güzel gelişmeler vardır
Ara ara yokluyordıKasık ağrınız diğer günlerde artı mı yoksa ara ara yokladı mı?
Benimde ilk günden beri öyle ve hafif göğüs hassasiyetim var ama negatif olacak diye korkuyorumAra ara yokluyordı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?