Transferin 20.gunu betahcg 313 normal mi?

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.446
28.896
798
Kizlar transferden sonra 20.gunum betahcg 313.36. Normal mi sizce hic bu sekilde hamile kalan var mi?

Kizlar transferden sonra 20.gunum betahcg 313.36. Normal mi sizce hic bu sekilde hamile kalan var mi?
Canım nasılsın ? Değerlerin arttı mı? Benimde durumum seninle benzer. Dün 20. Günümdü 525.80 çıktı doktor artış iyi diyor ama nedense benimde içim rahat değil 2 gün sonra ultrason muayenesine çağırdı sanırım o zamana yükselir diye düşünüyor bakalım ne görecek yada göremeyecek

4gun once 430du
Bugun degerim 884 cikti
Arada 4 gun var ama
Dr cuma gunu gel keseyi gorelim dedi
Bende olmayacak diye dusunuyorum dedim
Oyle dusunme yavas artiyor demekki dedi
Bakalim hayirlisi olsun canim
Senin dr ne diyor Emyldrm Emyldrm

4gun once 430du
Bugun degerim 884 cikti
Arada 4 gun var ama
Dr cuma gunu gel keseyi gorelim dedi
Bende olmayacak diye dusunuyorum dedim
Oyle dusunme yavas artiyor demekki dedi
Bakalim hayirlisi olsun canim
Senin dr ne diyor Emyldrm Emyldrm
Ya işte bak seninde değerin düşmüyor artıyor doktorlar bu yüzden olumsuz düşünmüyor sanırım.
Benimde tüm tahlillerim şöyle oldu
8.gün 30.40
10.gün 26.92
13.gün 52.76
15.gün 120.83
20.gün 525.80

Doktor ilk düşük çıktığında da ilaçlara devam demişti hep. Artış iyi görünüyor bekleyelim dedi düne kadar dün ki sonuca göre de perşembe günü ultrasona çağırdı işte. Yine aynı kanı da tabi artış iyi ama gidince baya kafasını sisiricem çok soru var soracağım niye yavaş arttı 5.gün embriyosuydu iyi kaliteydi. Bilmiyorum kafam çok karışık

Valla bence artislarin iyi
Benimki hic iki kati artmadi
Dr da cumaya kese gormeye cagirdi
Progestani kes dedi

Valla bence artislarin iyi
Benimki hic iki kati artmadi
Dr da cumaya kese gormeye cagirdi
Progestani kes dedi
Insallah sağlıklı bir şekilde görürsün keseyi canım ama bence yolunda gitmeyen birşeyler olsaydı bence değerler de düşerdi yükselmezdi inşallah mucizelerimiz bizimledir iyi düşünelim iyi olsun

Insallah canim ben hamile gibi hissediyroum kendimi ama olmazsa da takdir Allahin elimizden bisey gelmez

Insallah canim ben hamile gibi hissediyroum kendimi ama olmazsa da takdir Allahin elimizden bisey gelmez
Ben ilk tedaviye başlarken de hep hayırlısını istedim Allah'tan. Hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah olmazsa da dediğin gibi bunda da vardır bir hayır diyeceğiz. Insallah ileride bu günleri tebessüm ederek hatırlarız. Boşu boşuna evham yapmışız deriz. :)

aynen canım ama bana senın var gıbı gelıyor...
Benim hiç lekelenme falan olmadı bu süreçte. Adet zamanımda geçti. Ama Progestan ve estrofem kullanıyorum günde 3 er kez belki onları kullanırken adet de göremem bu da var. Ne bileyim bi yandan seviniyorum bi yandan da temkinli davranmak istiyorum sonrasında üzülmemek için. Bebeği görüp kalp atışlarını duyana kadar böyle olacak sanırım. Kapalı kutu resmen ne olup bitiyor içerde bilemiyoruz ki :)

Birde acaba şimdi alttan mi muayene eder doktor onu merak ediyorum değer perşembe gününe benim 1000-1500 arası birşey olur herhalde.

Benim belirti olarak saydığım transfer sonrasında başlayan ve devam eden göğüs hassasiyetim ve yumurtlama zamanında olur ya hani uzayan akıntı zaman zaman ondan oluyor.

Bence seninde var canım değerin baya artmış çünkü bizim bebisler geç tutundu sanırım ondan böyle oldu

benım belırtılerım gectı
goguslerımdekı hassasıyet kasıkalrda batma vardı hepsı bıttı
bı gun uyandım hiçbırı yoktu
ayrıca gec tutunma var mıymış? ben bulamadım
bıde senın gıbı ıkı katına cıkınca oluyoda canım benım kı gıbı az az artınca olmuyo ben ınternettekı okuduklarımdan bunları gordum

benım belırtılerım gectı
goguslerımdekı hassasıyet kasıkalrda batma vardı hepsı bıttı
bı gun uyandım hiçbırı yoktu
ayrıca gec tutunma var mıymış? ben bulamadım
bıde senın gıbı ıkı katına cıkınca oluyoda canım benım kı gıbı az az artınca olmuyo ben ınternettekı okuduklarımdan bunları gordum
Şimdi mesela bana 5.gün transferi yapıldı iyi kalitede dendi ama hücre sayısı vs.. hakkında ne elimdeki kağıtta birşey yazıyor ne de doktor söyledi hepsinin hücre sayısı farklı olabiliyormuş beta hcg de bundan dolayı düşük çıkıp yavaş artabiliyormus bende bunu öğrenmiştim belki de bu yüzden anca tutunabildiler güçleri ancak bu kadar hormon salgılamaya yetebildi

Şimdi mesela bana 5.gün transferi yapıldı iyi kalitede dendi ama hücre sayısı vs.. hakkında ne elimdeki kağıtta birşey yazıyor ne de doktor söyledi hepsinin hücre sayısı farklı olabiliyormuş beta hcg de bundan dolayı düşük çıkıp yavaş artabiliyormus bende bunu öğrenmiştim belki de bu yüzden anca tutunabildiler güçleri ancak bu kadar hormon salgılamaya yetebildi
yaa bunu bılmıyordum. ama benımkı az artıyor buna takılı kaldım ben :(

yaa bunu bılmıyordum. ama benımkı az artıyor buna takılı kaldım ben :KK43:
Canım bence düşüş olmadığı sürece artış varsa sıkıntı yok hiç takılma. Benimde mesela 120 çıkan değeri 5 gün sonra 600-700 arası bir değere katlamasi gerekirdi yani 2kat artış göz önünde bulundurarak ama 525 çıktı doktor gayet iyi dedi

Back
X