R RJEr Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2017 60 14 88 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi RJEr #1 Merhaba hanimlar, bugun transferimin 3. Gunu, ucuncu dememiz, ilkinde hamile kalmistim, ikincisi olmamisti, idrar testi yaptim bugun ama negatif cikti, belim agriyo, gogus uclarinda hassasiyet, biliyorum erken ama ilk gebeligimde 7.gunde idrar testinde cikmisti, su an endiseliyim, transferin 3. Gunde positif cikan varmi?
Merhaba hanimlar, bugun transferimin 3. Gunu, ucuncu dememiz, ilkinde hamile kalmistim, ikincisi olmamisti, idrar testi yaptim bugun ama negatif cikti, belim agriyo, gogus uclarinda hassasiyet, biliyorum erken ama ilk gebeligimde 7.gunde idrar testinde cikmisti, su an endiseliyim, transferin 3. Gunde positif cikan varmi?
R RJEr Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2017 60 14 88 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi RJEr #2 RJEr .!.: Merhaba hanimlar, bugun transferimin 3. Gunu, ucuncu dememiz, ilkinde hamile kalmistim, ikincisi olmamisti, idrar testi yaptim bugun ama negatif cikti, belim agriyo, gogus uclarinda hassasiyet, biliyorum erken ama ilk gebeligimde 7.gunde idrar testinde cikmisti, su an endiseliyim, transferin 3. Gunde positif cikan varmi? Genişletmek için tıkla... Lutfen yardim
RJEr .!.: Merhaba hanimlar, bugun transferimin 3. Gunu, ucuncu dememiz, ilkinde hamile kalmistim, ikincisi olmamisti, idrar testi yaptim bugun ama negatif cikti, belim agriyo, gogus uclarinda hassasiyet, biliyorum erken ama ilk gebeligimde 7.gunde idrar testinde cikmisti, su an endiseliyim, transferin 3. Gunde positif cikan varmi? Genişletmek için tıkla... Lutfen yardim
S Sirlardunyasi Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2020 348 212 53 35 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi RJEr #3 RJEr .!.: Merhaba hanimlar, bugun transferimin 3. Gunu, ucuncu dememiz, ilkinde hamile kalmistim, ikincisi olmamisti, idrar testi yaptim bugun ama negatif cikti, belim agriyo, gogus uclarinda hassasiyet, biliyorum erken ama ilk gebeligimde 7.gunde idrar testinde cikmisti, su an endiseliyim, transferin 3. Gunde positif cikan varmi? Genişletmek için tıkla... benimde 3.denemem ilki tuttmustu dustu 2.negatif insallah ikimizinde tutar bu sefer :) benimde 3.gunum sadece kasik agrim ve gaz sikintim var
RJEr .!.: Merhaba hanimlar, bugun transferimin 3. Gunu, ucuncu dememiz, ilkinde hamile kalmistim, ikincisi olmamisti, idrar testi yaptim bugun ama negatif cikti, belim agriyo, gogus uclarinda hassasiyet, biliyorum erken ama ilk gebeligimde 7.gunde idrar testinde cikmisti, su an endiseliyim, transferin 3. Gunde positif cikan varmi? Genişletmek için tıkla... benimde 3.denemem ilki tuttmustu dustu 2.negatif insallah ikimizinde tutar bu sefer :) benimde 3.gunum sadece kasik agrim ve gaz sikintim var
S Sirlardunyasi Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2020 348 212 53 35 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi RJEr #4 Ayrica test icin cok erken arkadasim benim 7.gunde bile cok silik cikmisti
melekomelek İyi ki geldin canım oğlum 🧿 Pro Üye 14 Mart 2022 2.548 7.109 108 43 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi RJEr #5 RJEr .!.: Merhaba hanimlar, bugun transferimin 3. Gunu, ucuncu dememiz, ilkinde hamile kalmistim, ikincisi olmamisti, idrar testi yaptim bugun ama negatif cikti, belim agriyo, gogus uclarinda hassasiyet, biliyorum erken ama ilk gebeligimde 7.gunde idrar testinde cikmisti, su an endiseliyim, transferin 3. Gunde positif cikan varmi? Genişletmek için tıkla... 3. Günde kana karışmamışken idrarda nasıl görünsün ki. Mümkün değil beklemeniz lazım.
RJEr .!.: Merhaba hanimlar, bugun transferimin 3. Gunu, ucuncu dememiz, ilkinde hamile kalmistim, ikincisi olmamisti, idrar testi yaptim bugun ama negatif cikti, belim agriyo, gogus uclarinda hassasiyet, biliyorum erken ama ilk gebeligimde 7.gunde idrar testinde cikmisti, su an endiseliyim, transferin 3. Gunde positif cikan varmi? Genişletmek için tıkla... 3. Günde kana karışmamışken idrarda nasıl görünsün ki. Mümkün değil beklemeniz lazım.
R RJEr Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2017 60 14 88 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi RJEr #6 Eminekrkmz .!.: benimde 3.denemem ilki tuttmustu dustu 2.negatif insallah ikimizinde tutar bu sefer :) benimde 3.gunum sadece kasik agrim ve gaz sikintim var Genişletmek için tıkla... Allahim insallah ikimizede nasip eder, benim ilki 5 aylikken kaybettim o yuzden cok korkuyorum, siz hic test yaptinizmi ?
Eminekrkmz .!.: benimde 3.denemem ilki tuttmustu dustu 2.negatif insallah ikimizinde tutar bu sefer :) benimde 3.gunum sadece kasik agrim ve gaz sikintim var Genişletmek için tıkla... Allahim insallah ikimizede nasip eder, benim ilki 5 aylikken kaybettim o yuzden cok korkuyorum, siz hic test yaptinizmi ?
R RJEr Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2017 60 14 88 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi RJEr #7 melekomelek .!.: 3. Günde kana karışmamışken idrarda nasıl görünsün ki. Mümkün değil beklemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Tessekurler yorumunuz icin kana karismamisdir daha deyilmi?
melekomelek .!.: 3. Günde kana karışmamışken idrarda nasıl görünsün ki. Mümkün değil beklemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Tessekurler yorumunuz icin kana karismamisdir daha deyilmi?
S Sirlardunyasi Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2020 348 212 53 35 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi RJEr #8 RJEr .!.: Allahim insallah ikimizede nasip eder, benim ilki 5 aylikken kaybettim o yuzden cok korkuyorum, siz hic test yaptinizmi ? Genişletmek için tıkla... Yok hic yapmadik yapsamda cikmaz zaten 7.gunde yapacam insallah :)
RJEr .!.: Allahim insallah ikimizede nasip eder, benim ilki 5 aylikken kaybettim o yuzden cok korkuyorum, siz hic test yaptinizmi ? Genişletmek için tıkla... Yok hic yapmadik yapsamda cikmaz zaten 7.gunde yapacam insallah :)
R RJEr Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2017 60 14 88 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi RJEr #9 Eminekrkmz .!.: Yok hic yapmadik yapsamda cikmaz zaten 7.gunde yapacam insallah :) Genişletmek için tıkla... Indallah bende beklicem 7. Gune kadar benim ilkinde 7.gune cikmisti idrar da
Eminekrkmz .!.: Yok hic yapmadik yapsamda cikmaz zaten 7.gunde yapacam insallah :) Genişletmek için tıkla... Indallah bende beklicem 7. Gune kadar benim ilkinde 7.gune cikmisti idrar da
melekomelek İyi ki geldin canım oğlum 🧿 Pro Üye 14 Mart 2022 2.548 7.109 108 43 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi RJEr #10 RJEr .!.: Tessekurler yorumunuz icin kana karismamisdir daha deyilmi? Genişletmek için tıkla... 3 günde anca rahime tutunuyor
RJEr .!.: Tessekurler yorumunuz icin kana karismamisdir daha deyilmi? Genişletmek için tıkla... 3 günde anca rahime tutunuyor
S Sirlardunyasi Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2020 348 212 53 35 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi RJEr #11 RJEr .!.: Indallah bende beklicem 7. Gune kadar benim ilkinde 7.gune cikmisti idrar da Genişletmek için tıkla... Benimde 7.gunde cikmisti :) 10 aralik transfer oldum sen canim
RJEr .!.: Indallah bende beklicem 7. Gune kadar benim ilkinde 7.gune cikmisti idrar da Genişletmek için tıkla... Benimde 7.gunde cikmisti :) 10 aralik transfer oldum sen canim
R RJEr Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2017 60 14 88 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi RJEr #12 melekomelek .!.: 3 günde anca rahime tutunuyor Genişletmek için tıkla... Tessekurler rahatladim az da olsa, sagolun
melekomelek .!.: 3 günde anca rahime tutunuyor Genişletmek için tıkla... Tessekurler rahatladim az da olsa, sagolun
R RJEr Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2017 60 14 88 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi RJEr #13 Eminekrkmz .!.: Benimde 7.gunde cikmisti :) 10 aralik transfer oldum sen canim Genişletmek için tıkla... Bende ayni canim
Eminekrkmz .!.: Benimde 7.gunde cikmisti :) 10 aralik transfer oldum sen canim Genişletmek için tıkla... Bende ayni canim
M melek0503 Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2022 158 89 13 33 13 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi RJEr #14 Kızlar selam bende 11 Aralık transfer oldum 2.deneme ama ne yesem midem ağzıma geliyor midem bulanıyor sürekli uykum geliyor ilki hiç böyle olmadı artık herşeyi belirti mi diye düşünmek de istemiyorum zaman geçmiyor
Kızlar selam bende 11 Aralık transfer oldum 2.deneme ama ne yesem midem ağzıma geliyor midem bulanıyor sürekli uykum geliyor ilki hiç böyle olmadı artık herşeyi belirti mi diye düşünmek de istemiyorum zaman geçmiyor