Transferin 3. Günü

eceeylul09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
28
13
3
26
Bugün transferin 3.günü 5. Gün embriyo transferi oldum her gün embriyo ne durumda diye ChatGPT ye soruyorum bana güzel bilgiler veriyor sağolsun beklemek çok zor, hiç bi belirtim yok öyle bekliyorum sizde durumlar nedir kaçıncı gününüzdesiniz

Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunur belirti aramayın ben hep adet belirtisi yaşadım transferin 6. günü ve sonrası başlamıştı belirtiler bende 5.gün 5AA kalitede emriyo transferi oldum ve şuan 3 aylık hamileyim darısı bekleyenlere olsun

Beklemek çok zormuş teşekkür ederim,inşallah Allah herkese beklediğini kavuştursun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizlere de

doktorunuz ihtiyaç duymamıştır. 5. gün embriyo elbette iyidir. hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah

Benimde transfer günüyle birlikte 3.günüm benimde hiç bir belirtim yok öylece bekliyorum ev işi yapmaya çalışıyorum kafamdan atmak için ama korkuyorum da içimde henüz bir his oluşmadı test tarihine kadar zor geçecek gibi

doktorunuz ihtiyaç duymamıştır. 5. gün embriyo elbette iyidir. hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah
İnşallah öyle diyorlar ama ilk çocuğumu tamamen doğal yolla kucağıma alınca ikinci çocuğa tüp bebek yapmak çok tuhaf oldu acaba o yüzden mi istememiş olabilir ki ? teşekkür ederim

Ben çok basit işler yapıyorum çok eğilip kalkmamaya çalışıyorum,lütfen sende dikkatli ol ve yorma kendini

İnşallah öyle diyorlar ama ilk çocuğumu tamamen doğal yolla kucağıma alınca ikinci çocuğa tüp bebek yapmak çok tuhaf oldu acaba o yüzden mi istememiş olabilir ki ? teşekkür ederim
pgt testi genetik anormallikler için embriyonun 5. veya 6. gününde, embriyodan birkaç hücre alınarak yapılan bir test. ona göre embriyonun tutunma ihtimalide artmış oluyor. fakat sizde öyle bir sorun yok. genelde bir kaç düşük yapmış olanlarda yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…