İnşallah olur kızına da bir kardeş.En yakın akraba kardeştir. Benim de 5 yaşinda bir oğlum var.Kardes istiyoruz bizde inşallah olurbende adet olmayınca kendimi hamileyim zannetmıştım transferden sonra gunler geçmedi ,
12,gun dr gitti kesin gözüyle bakıyordum sonucu alınca kocamn 0 , yıkıldım resmen ,
ama çok şükür benım bir kızım var rabbim olmayanlara nasip etsin bizim kısmetimizde varsa olur ınşallah
Canım bu gün tekrarladı mi testi lütfen sonucunu haber ver benim içime pozitif doguyorAminnnnn inşallah kardeşi olmayanlara hayirli kardeş bizim gibilerede hayirli kucagimizi dolduracak evlat versin
Ca nim naptin yaptirdin mi test seni takip ediyorum cok merak ettim her seyin hayirlisi olsun :)Bugunki test sonucum daha belirgin 7 gun. Birde menopozlukadinlara dondum diyorum onden hazirlik menopozlu gunlerime esime allah yardim etsin. Saniyelik 4 mevsimi 1 dk icinde yasiyorum. Ilk basta buz tutuyorum soguktan dislerim birbirine carpiyor sonra sonbahar ilkbar yaz :) surekli arastirdigin icin belirtileri yazmak istedim. :) ara ara rahmim dusecek gibi agrim oluyor gobek deligimin icinde yanma ani batma gibi birseylerhissediyorum nadirde olsa. Onun disindahoc bir gogus agrim sancim yok arada nadiren gogusum sizlayip cekiliyor gibi oluyor anlik birsey. Yarin 8 gun saglik ocagina gidip tekrarkan testi baktiracim insallah dunden sonra azda olsayukselme olmustur. Asil testim cuma gunu taniiii son 3gunnnn :)
Sagol canim yaptirdim 98 cikti iyi gidiyor masallah pazartesi tekrar yapilacak iyi cikarsa 15 gun sonrasina usg icin cagiracaklarCa nim naptin yaptirdin mi test seni takip ediyorum cok merak ettim her seyin hayirlisi olsun :)
Sagol canim yaptirdim 98 cikti iyi gidiyor masallah pazartesi tekrar yapilacak iyi cikarsa 15 gun sonrasina usg icin cagiracaklar
Bugün kaçıncı günün canım? test günün ne zamandı? Tam konuyu okumadım :) Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün, değerin kat kat katlansın inş..Sagol canim yaptirdim 98 cikti iyi gidiyor masallah pazartesi tekrar yapilacak iyi cikarsa 15 gun sonrasina usg icin cagiracaklar
Cok sevindim canim ya hadi hayirlisi yukselir o stres yapma hadi hayirli ugurlu olsun ☺☺☺:))Sagol canim yaptirdim 98 cikti iyi gidiyor masallah pazartesi tekrar yapilacak iyi cikarsa 15 gun sonrasina usg icin cagiracaklar
Amin insallah canim duacinizimMERHABA CANIM
COK TEBRIK EDERİM.
HAYIRLISI İLE SAGLIKLA KALP ATIŞLARINIDA DUY VE COK GUZEL BIR GEBELIK GECIR
DARISI BIZIM BASIMIZA
Oo canım coooookkkkk sevindim.Maaşallah Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsinBugunki test sonucum daha belirgin 7 gun. Birde menopozlukadinlara dondum diyorum onden hazirlik menopozlu gunlerime esime allah yardim etsin. Saniyelik 4 mevsimi 1 dk icinde yasiyorum. Ilk basta buz tutuyorum soguktan dislerim birbirine carpiyor sonra sonbahar ilkbar yaz :) surekli arastirdigin icin belirtileri yazmak istedim. :) ara ara rahmim dusecek gibi agrim oluyor gobek deligimin icinde yanma ani batma gibi birseylerhissediyorum nadirde olsa. Onun disindahoc bir gogus agrim sancim yok arada nadiren gogusum sizlayip cekiliyor gibi oluyor anlik birsey. Yarin 8 gun saglik ocagina gidip tekrarkan testi baktiracim insallah dunden sonra azda olsayukselme olmustur. Asil testim cuma gunu taniiii son 3gunnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?