Iki kez idrar testi yaptim ilki bugun transferimin 4 gunu 3 gun embriyosu 2 embriyo konuldu biri 13 hucreli digeri 10 hucreli 1 kalite. Merakimdan test alip yapim dedim dayanamadin bir tane normal test aldim birtanede su altigun onceden 3dk hizli testten aldim her ikiside silik cikti ilac etkileride olabilir ikiz olduysa dedim belki erken cikar dedim sansimi denedim . Insallah hamileyimdir.
Günaydınnn... aldığımız ilaçlar beta hcg içermiyor canım ama çatlatma iğnesi beta hcg içeriyor ve vucuttan atılması 12 günü buluyor.. eger çatlatma iğnesinin üzerinden 10 gün geçmiş ve silik cizgi görüyorsan umutlababilirsin..ama biliyırşz k en net sonuç kan tahlilinde çukıyor.. beçu arada sen benden daha meraklıymışsın ..ilk tedavimde 6.günde ikinci tedavimde 5. Günde silik çizgileri gördüm..hakkında hayırlısı olsunIki kez idrar testi yaptim ilki bugun transferimin 4 gunu 3 gun embriyosu 2 embriyo konuldu biri 13 hucreli digeri 10 hucreli 1 kalite. Merakimdan test alip yapim dedim dayanamadin bir tane normal test aldim birtanede su altigun onceden 3dk hizli testten aldim her ikiside silik cikti ilac etkileride olabilir ikiz olduysa dedim belki erken cikar dedim sansimi denedim . Insallah hamileyimdir.
Illa hamileyim demiyorum zaten ilaclardan da olabilir ihtimalinide kattim :) 10 gun oldu vurulali herseyin hayirlisi ben daha oncede denedim yumurtami bile buyutemediler ilk kez masallah bu durumlara kadar geldim soktayim ben ben değilim karşıma geçmiş kendimi hayretle izliyorum bu kadar bile mucize benim için allah herkesin gönlüne göre versin.
Benim kız kardesim de senin gibi silik çıktı şimdi İkizlere gebe 31. Haftadalar.Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinIki kez idrar testi yaptim ilki bugun transferimin 4 gunu 3 gun embriyosu 2 embriyo konuldu biri 13 hucreli digeri 10 hucreli 1 kalite. Merakimdan test alip yapim dedim dayanamadin bir tane normal test aldim birtanede su altigun onceden 3dk hizli testten aldim her ikiside silik cikti ilac etkileride olabilir ikiz olduysa dedim belki erken cikar dedim sansimi denedim . Insallah hamileyimdir.
Benim kız kardesim de senin gibi silik çıktı şimdi İkizlere gebe 31. Haftadalar.Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım bir kere hamile kalıp vücut bu hamile kalmayi anladığı anda 2.si çok daha kolay oluyor.İnşallah en kisa zamanda acıni unutturacak sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin sana daamin canım
insallah guzel haberlerını duyurup hamılelık takvımı eklersın profılıne
kendını hamıle hıssetmek
aynada bı degısık gelmek ıcgudusel ve guzel bır sey
bende testten once aynada kendıme hayran bakıordum
bı hamıle gıbı hıssedıordum
o hıs onemlı
içine bısıler dogmus
inşallah yavrunun filizlenmesin tutunmasını hıssedıyorsundur
Canım bir kere hamile kalıp vücut bu hamile kalmayi anladığı anda 2.si çok daha kolay oluyor.İnşallah en kisa zamanda acıni unutturacak sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin sana da
Canım benim eşimin kız kardeşi erken doğum yaptı ne yazikki Yavrumuz 35 gün yaşadı. 40'lı hohusa kanaması varken tekrar hamile kaldı. Allah ol dedikten sonra taşa can verir.Sen hep pozitif düşün. Bu yaşadığın olumsuzlugunda günahlarına Kefaret olduğunu. Bak o zaman hersey daha kolay ve guzel olacak.Dualarim seninle güzel haberlerini en kisa zamanda bekliyorumağzın bal yesin canım
doktorda aynısı soyledi şimdi sende söyleyince bir umut kapladı içimi
gercekten bu önemli
vucudun bunu anlaması ve gercekten hamıle hormonu biriktirmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?