Transferin 4. Günü idrar tahlili

Seval6666

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
138
106
103
Merhaba transferimin 4. Günü , 5. Gün embriyosu transfer oldum idrar testi yaptım çok silik bi 2. Çizgi çıktı gibi ama ben mi öyle görüyorum acaba diyorum, fotoğraf da yüklemeyi bulamadım. 4. Gün test yapan varmi hiç

evet ekledim ama resimde daha az belli , bilmiyorum başka fark eden olurmu :)

Eklentiler

• 20220410_144753.webp
    20220410_144753.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 2.461
Çizgi var🥰
Yarın sabah ilk idrarla yapın belirginleşmiş olacak
Hatta erken gebelik testi alırsanız çok daha net çıkar
Embriyolarınız nasıldı kaçıncı gündü
Sağlıkla devamı gelsin inşallah🤲🏻🧿

Çizgi var🥰
Yarın sabah ilk idrarla yapın belirginleşmiş olacak
Hatta erken gebelik testi alırsanız çok daha net çıkar
Embriyolarınız nasıldı kaçıncı gündü
Sağlıkla devamı gelsin inşallah🤲🏻🧿
Çok teşekkür ederim 3ab ve 4bb 2 embriyo transferi oldum inşallah belirgindir yarın , bencede görünüyor ama işte başka gözlerden de fikir almak çok iyi

Ben de 4. Gün basladim bundan daha silik çıktı. 6. Gün erken gebelik testinde cok belirgin çıktı. Kan verdim 63tü o Gün. Simdi 17 haftalık ikizlere hamileyim. Hayırlı olsun size de 🧿🤗
Yaa ne kadar güzel, sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah 😀 bende çıkmasını pek beklemiyordum ama inşallah giderek koyulasir cizgilerr

Merhaba transferimin 4. Günü , 5. Gün embriyosu transfer oldum idrar testi yaptım çok silik bi 2. Çizgi çıktı gibi ama ben mi öyle görüyorum acaba diyorum, fotoğraf da yüklemeyi bulamadım. 4. Gün test yapan varmi hiç
Merhabaa hayirli olsun insaAllahh, kan testi yaptirdinizmi? 🥰

inşallah Rabbim Ramazan ayı hürmetine bu sefer kucağıma almayı nasip eder. 6.ve 7. gün teslerimin resmini ekledim koyulaşma yok gibi
benim 9. günümde bu kadar koyuluk vardı.3. gün embriyosu.
içini ferah tut. ben de aynı korkuyla başladım. bir kimyasal var. bugün 2. kanda iki kat artışı gördüm.

inşallah Rabbim Ramazan ayı hürmetine bu sefer kucağıma almayı nasip eder. 6.ve 7. gün teslerimin resmini ekledim koyulaşma yok gibi
Koyuluk goruyorumm ama testlerden takip etmee bence hic o dahada kafa karistirir ☺️ Bi kac gun sonra kandan baktirirsin insaAllah 🥰

Benimde koyulaşma yok gibi görünüyordu bence artık idrarda bakma kanda devam et daha iyi olur. Hayırlı olsun 😊

Back
X